CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
Blade Runner 2049

Get Out

Dagens citat
Buzz: You've ever been in a chicken run?
Jim: Yeah, that's all I ever do.
 
Rebel Without a Cause

Nyt på CinemaZone.dk
Justice League
Den er ikke så langtrukken og trist som sin forgænger, men Justice League er meget ujævnt underholdende. Ud over den er grim at se på, kan den ikke balancere sine mange helte og deres kriser, men håbløs er den dog ikke. Dog må Zack Snyder gerne snart gå på ferie fra superheltene.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Glasslottet
Glasslottet har et par imponerende præstationer, ført an af Woody Harrelson som utilregnelig alkoholiker-far, men glasvæggene krakelerer i en familiefortælling om misbrug, der både vil være dystert realistisk og kvalmende tårepersende.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Monsieur Verdoux
Mange var skuffede da filmen i 1947 havde premiere, for den manglede både den lille vagabond og de mange falden på halen gags. Til gengæld er der både spark til våbenindustrien, Wall Street-krisen i 30'erne, arbejdsløsheden og det småborgerlige hykleri.

Læs Biograf-anmeldelsen her


The Shining
The Shining er én af de mest intense og skræmmende film nogensinde, og det er en kæmpe fornøjelse at opleve Kubricks mesterværk på det store lærred. Men denne forlængede udgave løfter dog ikke det oprindelige mesterværk til et endnu højere niveau.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Patti Cakes
Patti Cake$ var et hit under Sundance-festivalen tidligere i år, og den er sin hype værd: Underholdende feel good-musikdrama fra en grim og barsk verden, hvor talent ikke helt er nok. Blændende debut fra filmskaberen og stærk indsats fra den unge, kvindelige hovedperson.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Thor: Ragnarok
Thor: Ragnarok er mere en komedie end en superheltefilm. Med en raffineret afslutning og sine hylene morsomme scener løfter den sig langt over andre superheltefilm, der bliver sprøjtet ud fra Hollywood. Thor: Ragnarok er én af de sjoveste superheltefilm nogensinde.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Justice League16/11
Glasslottet16/11
Monsieur Verdoux9/11
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Wonder Woman16/10

Debat lige nu
Exorcisten - Director's Cut
Sammys Store Eventyr 2
Sonny
Ringenes herre - Eventyret om ringen - Special Extended Edition
Transformers: De faldnes hævn
K-19: The Widowmaker
Jack Reacher
Mens vi lever
The Hours
Atomic Blonde

Quiz
Hvem har instrueret den deprimerende svenske film Slangens Vej?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Kal Penn, der spiller Edward, havde en af hovedrollerne i komedien Harald og Kumar Go to White Castle (på dansk fik filmen den knap så sjove titel American High), hvilket forklarer referencen da The White Bitch udpeger sit hvide slot.
 
Epic Movie
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google