CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
Hereditary

Black Panther

Dagens citat
Nick: Well, you're two penises short of a Shania Twain reimagination band!
 
Nick and Norah's Infinite Playlist

Nyt på CinemaZone.dk
Mamma Mia! Here We Go Again
Der er for lidt Cher, for lidt Meryl og for lidt camp, kitsch og charme til at Mamma Mia! Here We Go Again sprudler. Filmen er skruet lidt bedre sammen end forgængeren, men decideret underholdende er den ikke. Sangene holder stadig, desværre leveres de med for lidt pomp og pragt.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Sicario 2: Soldado
Sicario 2: Soldado er endnu et dystert drama – dog uden de helt store filmtalenter fra første film – men den er ikke uinteressant, og den er i hvert fald intens og velspillet. Manuskriptforfatter Taylor Sheridan leverer endnu en stærk historie: Nuanceret dog uden at være mesterlig.

Læs Biograf-anmeldelsen her

The Shape of Water
The Shape of Water er Guillermo del Toros seneste monsterfilm, og én af de flotteste film jeg længe har set. Instruktøren har denne gang forsøgt at favne bredt, og det gør at historien ikke holder vand hele vejen.

Læs DVD-anmeldelsen her


Game Night
Veloplagt crazykomedie med Jason Bateman og Rachel McAdams som herligt ægtepar, der får en vildere game night end de plejer, da Max’s bror dukker op og starter en lavine af familiekaos, søgen efter fabergé-æg og hyppigt filmnørderi. Frisk kombination.

Læs DVD-anmeldelsen her

Skyscraper
Dwayne Johnson er altid garant for lidt spas, og denne gang hygger han sig i endnu en middelmådig actionfilm, der både har fede elementer og ting der ingenlunde holder. Danske Roland Møller holder dog. Alle skurkene er fede, selvom samtlige biroller er underudviklet, ulig Klippens fysisk, der igen redder filmen. Næsten.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Molly's Game
En velfortalt bio-pic om "Pokerprinsessen" Molly Bloom, uimodståeligt og kropsnært spillet af Jessica Chastain. En kvinde i en mandeverden, hvor kynisme og grådighed nådesløst hersker – og hvor Molly er cooler end de mest trænede pokerspillere.

Læs DVD-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Skyscraper12/7
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7

Debat lige nu
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Sammys Store Eventyr 2
CPH DOX – 15-25 marts 2018
BOG: Filmens København
Oscar-vinderne 2017
Oscar-nomineringerne 2018
Justice League
De originale
Love, Simon
Venner for livet

Quiz
Hvad er Robocops tredje direktiv?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Filmens store hvide haj hedder Bruce - samme navn som Steven Spielberg brugte om sin fjernstyrede haj under optagelserne til Dødens gab (75).
 
Find Nemo
© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google