CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
Human Flow

Elle

Dagens citat
Charles: Marriage is just a way of getting out of an embarrassing pause in conversation.
Gareth: The definitive icebreaker.
 
Fire bryllupper og en begravelse

Nyt på CinemaZone.dk
Rodin
En velspillet nydelig klassisk fransk Biopic om billedhuggeren August Rodin. Filmen vil både hed elskov, kunstnerens kamp for anerkendelse og samtidigt være lidt af et traditionelt museumsstykke. Det sidste lykkes nok bedst.

Læs Biograf-anmeldelsen her

The Killing of a Sacred Deer
Yorgos Lanthimos er fantastisk til at finde på originale historier til sine film og The Killing of a Sacred Deer er endnu en bizar surrealistisk thriller. Den er et fantastisk grotesk mareridt, men desværre også et fantastisk grotesk konstrueret mareridt.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Den unge Karl Marx
Den altid politisk arbejdende, haitianske filminstruktør Raoul Peck har denne gang prøvet at vise et mere nuanceret billede af den altid fyldigt skæggede Karl Marx – filmet med en pædagogisk indføring i den europæiske industrielles begyndelse.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Human Flow
Human Flow er et epos om flygtningekrisen, som står tilbage som et vidnesbyrd om vor tid. Smukke oversigtsbilleder med flygtninge små som myrer, lejre i Grækenland, Kenya, Irak og Libanon. Men også helt tæt på og håndholdt møder vi dem. Og os selv.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Med krop og sjæl
Med Krop og sjæl er en stilsikker og lavmælt spillefilm, der formidler sin historie gennem statiske optagelser, klinisk klare farvetoner samt et kropsnært filmsprog. En usædvanlig kærlighedshistorie mellem en grå mellemleder og en genert kvinde med Aspergers syndrom vokser frem. Kærligheden er bare ikke let.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Suspiria
Suspiria, der alene kan ses for sin konsekvente billedæstetik, sit intense lydspor – og ikke mindst for sine foruroligende stemninger, er flot nyrestaureret, og bør ikke kun ses af filmnørder og horror freaks, men af alle, der er åbne for en stor kunstnerisk oplevelse og et foruroligende kig ind i en mørk okkult og ond, uforklarlig verden.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Rodin16/11
The Killing of a Sacred Deer9/11
Den unge Karl Marx9/11
Free Fire2/10
Elle18/8
T2 Trainspotting28/7

Debat lige nu
Exorcisten - Director's Cut
Sammys Store Eventyr 2
Sonny
Ringenes herre - Eventyret om ringen - Special Extended Edition
Transformers: De faldnes hævn
K-19: The Widowmaker
Jack Reacher
Mens vi lever
The Hours
Atomic Blonde

Quiz
Hvilken forfatterindes værk er The Talented Mr. Ripley baseret på?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Filmens historie er inspireret af virkelige hændelser, hvor midaldrende kvinder fra byen Rylstone i Yorkshire, England, lavede en kalender til fordel for Leukæmi-ofre. Kalenderen, hvori de poserede nøgne, blev et kæmpe hit og fik overvældende omtale i medier i både England og USA. I starten af 2003 var der solgt omkring 300.000 eksemplarer af kalenderen, og knap 600.000 britiske pund var blevet indsamlet.
 
Calendar Girls
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google