CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
En fremmed flytter ind

Underverden

Dagens citat
Katrines far Christian: Det her er apostlen Paulus’ slangekrone. Hvis man byttede den for Mona Lisa og Det Sixtinske Kapel, så ville man have gjort en dårlig handel.
 
Tempelriddernes skat III

Nyt på CinemaZone.dk
En fremmed flytter ind
En advarsel mod falskhed, identitets forfalskning – og de sociale mediers mange muligheder for bedrag. En spændende og underholdende film – mere ægte og troværdig end mange film, "baseret på en rigtig historie". Dette ER en sand historie.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Team Hurricane
Teenageårene er en transformationsperiode præget af store omvæltninger og stærke følelser. I Annika Bergs autentiske Team Hurricane følger man otte teenagepiger henover en sommer. Filmen er visuelt eksperimenterende og fyldt med udkrængende bekendelser og vilde pangfarver.

Læs Biograf-anmeldelsen her

De vildfarne
De vildfarne er en film om tilværelsens veje og vildveje. Forskellige skæve og elskværdige mennesker krydser spor i denne multiplot film. Filmen rummer ikke et enkelt budskab, men understreger at vi er forbundne kar i den by vi opholder os i. Et møde med andet menneske kan endda vise sig skæbnesvangert.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Aldrig mere i morgen
Erik Clausen en er død – sådan da – for han har fået lov til sammen med sin beskyttende engel, efter sin fysiske død, usynlig at gå rundt blandt de levende – ikke mindst blandt familien – og der opleve, hvad de tænker om ham som far, hustru, søn etc. Og det er en sandhedens time, der vil noget.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
En fremmed flytter ind14/9
Team Hurricane11/9
De vildfarne7/9
Underverden6/6
Kollektivet7/6
Nøgle hus spejl29/3

Debat lige nu
Baby Driver
Rødder
Brad Pitt
Marlon Brando
Bryan Singer
Chihiro og heksene
Loving
Love and Other Drugs
Hedwig and the Angry Inch
Skønheden og udyret

Quiz
Hvorfor var der store protester, da Elia Kazan vandt en æres-Oscar i 1999?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Stephanie Leòn, der spiller filmens hovedrolle vandt prisen for Bedste kvindelige skuespillerinde ved Copenhagen International Film Festival 2003. Filmen er instruktøren Anders Gustafssons spillefilmsdebut.
 
Bagland
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google