CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
Pick-up lines:

Hvis skæbnen skulle være så nådig, at du 'faldt' over en Coyote i det virkelige liv, er der brug for scorekommentarer af en anden dimension. Prøv med disse - og vær parat til stikke halene mellem benene!

1. Tror du på kærlighed ved første blik - eller skal jeg gå forbi igen?

2. Skat, du må være træt, når du har rumsteret rundt i mine tanker hele dagen lang.

3. Prøv noget nyt og anderledes - sig ja.

4. Jeg har mistet mit telefonnummer - kan jeg låne dit?

5. Har du et kort - for jeg farer konstant vild i dine øjne.


Læs også...
Anmeldelser:
15-05-03:
The Recruit
11-04-01:
Coyote Ugly
 
Artikler:
15-05-03:
NAC: Bridget Moynahan
 
Pigerne fra prærien
 
- ulve i fåreklæder?
 
Skrevet den 2/11-2000 af Kim Dorff Hansen
 
 
Mens år 2000 går på hæld, og kulde og nattefrost melder sin ankomst i Danmark, er Coyote Ugly det lægemiddel som CinemaZone.dks doktor vil anbefale for at få gang i blodomløbet. I vores nostalgiske lune har vi taget de pubertære briller på, og har derfor ikke kunnet nære os for at lave en lidt mere udførlig beskrivelse af filmens 5 hotte babes.


Flammen
Rolle: Rachel
Navn: Bridget Moynahan
Alder: 28 år
Filmhistorie: Har tidligere været model for Vogue og Glamour, indtil hun blev ’opdaget’ i en række afsnit af TV-serien Sex and the City i 1998. Dette førte til en mindre rolle i independent-filmen Whipped. Fremover kan hun, udover at ses i samspil med John Cusack i Serendipity, også ses i Michael Bergmans Trilling With Fate samt In the Weeds af Michael Raunch - dog begge i mindre roller.
Rollen: Rachel er den mest skrappe af Coyote-pigerne. Skinsyg og dominerende gør hun Jerseys liv hårdt bag baren – men hendes aggressive adfærd gør sig også gældende i hendes dans med høje benspark. Som filmens eneste sorthårede appellerer hun til at få begrebet ’vixen’ klistret på sig.

Hjerteknuseren
Rolle: Cammie
Navn: Izabella Miko
Alder: 19 år
Filmhistorie: Den polske blondine begyndte allerede sin showbusiness-karriere som 7-årig, da hun medvirkede i bl.a. Kuchnia polska. Som 14-årig flyttede hun dog til New York og dansede med School of American Ballet. Herefter gik det slag i slag med en modelkarriere – og nu hendes amerikanske filmdebut med Coyote Ugly. Fremover kan man se hende i Forsaken.
Rollen: Cammie er den mest sukkersøde og veldrejede af barpigerne, der flirter skamløst med alle bargæster og biografgængere. En sexet udgave af Baby Spice…


Drømmeren
Rolle: Violet/Jersey
Navn: Piper Perabo
Alder: 23 år
Filmhistorie:: Efter en del castingarbejde faldt valget på den 23-årige skønhed Piper Perabo til den altdominerende hovedrolle i Coyote Ugly. Hun er forholdsvis ukendt herhjemme, men er snart aktuel igen i samspil med Robert de Niro og Rene Russo i The Adventures of Rocky & Bullwinkle - og kan desuden ses i kommende film som Lost and Delirious, Molly Gunn og Followers.
Rollen: Piper rammer den helt perfekte blanding af sødmefyldt skønhed, blomsteragtig uskyldighed og kækt og skørt gå-på-mod i filmens hovedrolle. Hendes færd væk fra den lille flække uden for New York og ind til millionbyen er kun 75 km – men i personlighed bevæger hun sig uendeligt meget længere.
 
Næste side
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv



Quiz
Hvilket superhelt vil jernkæmpen gerne være i tegnefilmen Drengen og jernkæmpen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google