CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
De listende:


NURSE BETTY
Medvirkende: Renée Zellweger, Morgan Freeman, Chris Rock, Greg Kinnear, Aaron Eckhart, Cripin Glover, Allison Janney, m.fl
Instruktør: Neil LaBute
Genre: Romantik/Drama
Premiere: 19. jan
Læs anmeldelsen her

$ $ $ $ $ $

BOYS AND GIRLS
Medvirkende: Freddie Prinze Jr, Claire Forlani, Jason Biggs, Alyson Hannigan, Heather Donahue, m.fl
Instruktør: Robert Iscove
Genre: Komedie/Romantik
Premiere: 19. jan
Læs anmeldelsen her

$ $ $ $ $ $

BRING IT ON
Medvirkende: Kirsten Dunst, Eliza Dushku, Jesse Bradford, Gabrielle Union, Clare Kramer, m.fl.
Instruktør: Peyton Reed
Genre: Komedie
Premiere: 26. jan

$ $ $ $ $ $

ALMOST FAMOUS
Medvirkende: Patrick Fugit, Kate Hudson, Billy Crudup, Jason Lee, Anna Paquin, Frances McDormand, Philip Seymour Hoffman, m.fl
Instruktør: Cameron Crowe
Genre: Drama/Komedie
Premiere: 26. jan

Vinterens storfilm
 
De larmende:
 
Skrevet den 8/1-2001 af Lisa Brygger
 
 
SNATCH
Medvirkende: Brad Pitt, Vinnie Jones, Dennis Farina, Benecio Del Toro, Jason Statham, Rade Serbedgia, Alan Ford, m. fl
Instruktør: Guy Ritchie
Genre: Krimi/Thriller
Premiere: 12. jan
Læs anmeldelsen her


Baggrund:
Engelske Guy Ritchies anden film har vi indfattet i vores ellers amerikanske liste af kommende film, mest fordi der er tre store amerikanske skuespillere med, men også fordi, at vi her på siderne er overbevist om, at I garanteret også vil elske den.
Guy Richie er ham, der tilbage i 1998 lavede den fandenivoldske Rub & stub og to rygende geværer. Nu er han tilbage i næsten sammen miljø med flere at de samme skuespillere, og det er stadig lige underholdende.

Handling:
Franky Four Fingers stjæler en 80 karat diamant, men bliver overfaldet, og diamanten, som skulle være havnet i hænderne på amerikaneren Cousin Avi, lander hos russeren Boris the Blade, alt imens boksepromoteren Turkish prøver at få gang i sin nye karriere, men får problemmer med den mere erfarne Bricktop, der ynder at fodre sin fjender til sine svin, og da sigøjneren Mickey kommer ind i billedet bliver det hele bare endnu mere kompliceret.


$ $ $ $ $ $

CAST AWAY
Medvirkende: Tom Hanks, Helen Hunt, Christopher Noth, Jenifer Lewis, m.fl
Instruktør: Robert Zemeckis
Genre: Drama/Eventyr
Premiere: 19. jan
Læs anmeldelsen her

Baggrund:
Robert Zemeckis, manden bag Tilbage til Fremtiden, Who Framed Roger Rabbit, Forrest Gump, Contact og sidste års Bag facaden, står bag denne moderne udgave af Robinson Crusoe historien. Da Tom Hanks skulle tabe adskillige kilo i løbet af handlingen, lå optagelserne brak i 8 måneder (mens Tom Hanks gik ned i vægt og lod skægget stå, et tidsforløb Zemeckis brugte til at lave Bag facaden i - hvad gør man ikke for ikke at kede sig?!

Handling:
Chuck Noland arbejder for FedEx og rejser derfor fra det ene verdenshjørne til det andet, indtil den dag, hvor hans fly styrter ned, og han reddder sig i land på en øde tropisk ø, hvor han må opholde sig i de følgende syv år. De ensomme år bruger han på at finde en udvej til at komme tilbage til civilisationen. I mellemtiden må han dog kæmpe en hård kamp for at overleve, både mentalt, men lige så meget fysisk.

$ $ $ $ $ $

VERTICAL LIMIT
Medvirkende: Chris O'Donnell, Robin Tunney, Bill Paxton, Scott Glenn, Temuera Morrison, Nicholas Lea, m.fl
Instruktør: Martin Campbell
Genre: Action/Eventyr
Premiere: 2. feb

Baggrund:
Det er ikke så tit, at man får en vaskeægte bjerg-film til de danske biografer. Måske skyldes det, at der ikke laves så mange, men når et filmhold endelig får bevæget sig op i tinderne, så plejer resultatet at være urimeligt underholdende. Uanset om man kan lide Sylvester Stallone eller ej, så skulle man være noget af en stivstikker for ikke at blive revet med af Cliffhanger og tilsvarende var der masser af intenst drama i K-2 med bl.a. Michael Biehn.
En af de få film-helte som altid skal en tur på ski i bjergene er James Bond, og derfor er det måske ganske naturligt, at instruktøren bag Vertical Limit er Martin Campbell, der genfødte Bond i Pierce Brosnans skikkelse i Goldeneye.

Handling:
Peter Garrett er en ung bjergbestiger, som kommer på sit livs opgave, da han skal lede en redningsmission til toppen af verdens næsthøjeste bjerg, K-2. Hans søster, Annie, er strandet på nær toppen af bjerget sammen med et hold af bjergbestigere. Frysende og bange sidder de i en isgrotte - over den øvre grænse ("Vertical Limit"), hvor chancerne for overlevelse er minimale. Annie kan ikke komme ud af grotten, og Peter må samle et umage hold af rutinerede bjergfolk til at assistere ham på opgaven.
 
Næste side
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvem havde porter på termokanden i Anders Refns TV-serie Een gang strømer… fra 1987?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google