CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
SPILLETIDER:

Animal Factory - ØST
Scala d. 2. 4. kl. 19:00
Grand d. 4. 4. kl. 21:30
Cinemaxx d. 5. 4. kl. 21:15

Don's Plum - ØST
Park d. 30. 3. kl. 23:00
Scala d. 3. 4. kl. 21:30
Palads d. 4. 4. kl. 20:00

George Washington - ØST
Grand d. 30. 3. kl. 24:00
Gloria d. 31. 3. kl. 21:30
Vester V. d. 1. 4. kl. 18:00

Girlfight - ØST
Dagmar d. 31. 4. kl. 16:30
Scala d. 5. 4. kl. 19:00
Grand d. 6. 4. kl. 24:00

Læs også...
Nyheder:
11-09-03:
Wenders laver film med InDigEnt
 
Artikler:
08-03-04:
15 års NatFilm – interview med Kim Foss
08-11-03:
CPH:DOX ’03: Livet i USA
10-10-03:
Cosmic Zoom superhits 2003
 
Natfilm 2001: American independents
 
 
Skrevet den 29/3-2001 af Lisa Brygger
 
 
Én gang om året får vi få super-film-nørder muligheden for at se de sjældne og unikke film, vi ellers her i landet bliver snydt for de andre 355 dage. De små amerikanske uafhængige film ankommer til landet i én stor klump, og så er kunsten at kunne skelne ens kommende favoritfilm fra skuffelserne. Men det betaler sig at gå på skattejagt i det desværre i år begrænsede udvalg. De store flotte forpremierefilm kan I opleve uger til måneder senere. American Independent-filmene får I kun én chance for at se - grib den!!


Animal Factory
Instruktør: Steve Buscemi
Medvirkende: Williem Dafoe, Edward Furlong, Seymour Cassel, Mickey Rourke, Steve Buscemi, Tom Arnold, Danny Trejo, John Heard, Mark Boone Jr., Edward Bunker, m. fl.

Fængselsdrama om den unge Ron Decker (Furlong) der ender i fængsel på grund af marijuana-handel. Animal Factory er skrevet af Edward Bunker, halvt baseret på sine egne fængselserfaringer. Dette er ikke The Shawshank Redemption. Animal Factory skulle være rimelig barsk, men også ganske rørende på sin helt egen vis.

Don's Plum
Instruktør: RD Robb, John Schindler
Medvirkende: Amber Benson, Scott Bloom, Kevin Connolly, Leonardo DiCaprio, Jenny Lewis, Tobey Maguire, Heather McComb, Meadow Sisto, Marissa Ribisi, Jeremy Sisto, Ethan Suplee, m.fl.

Lille sort/hvid drama om en flok unge mennesker, der hænger ud sammen over en tilfældig aften. Filmen er dog mest kendt for at være en torn i øjet på Leonardo DiCaprio, der sammen med vennen Tobey Maguire med held fik den forbudt i Nordamerika. Stumperne endte i filmbyen i Avedøre, hvor den er klippet færdig, så det er et enestående tilfælde, I har mulighed for at opleve her.


George Washington
Instruktør: David Gordon Green
Medvirkende: Donald Holden, Candace Evanofski, Curtis Cotton III, Eddie Rouse, Paul Schneider, Damian Lewan Lee, Rachael Handy, Jonathan Davidson, m.fl.

Afdæmpet sydstatsdrama om en lille gruppe af pre-teenagere og hvordan de tackler det tragiske dødsfald af et medlem af den lille gruppe. George Washington var indstillet til fire Independent Spirit Awards i sidste uge og har en pæn række nomineringer og trofæer fra andre festivaler og pris-uddelinger.

Girlfight
Instruktør: Karyn Kasuma
Medvirkende: Michelle Rodriguez, Santiago Douglas, Jaime Tirelli, Paul Calderon, Ray Santiago, Eilas Bocanegra, Alicia Ashley, m. fl.

Boskedrama om teenageren Diana og hendes besvær med at få sit liv til at hænge sammen, indtil hun begynder at bokse.
Girlfight blev første gang vist på Sundance-festivalen sidste januar og vandt et par priser, blandt andet jurys storpris. Har siden taget den ene pris efter den anden.
 
Næste side
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilken Ringenes Herre-skuespiller har rollen som Odysseus i Wolfgang Petersens Troy?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google