CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Årets værste film
 
Læs videre på eget ansvar!
 
Skrevet den 19/12-2001 af Lisa Brygger
 
 
I et år, hvor biograferne har været overfyldte af alt for mange dårlige og middelmådige film, burde vi her på siderne slet ikke give dem ekstra opmærksomhed. Så dette er ikke for at hylde makværkerne, men for at advare mod de allerværste af årets film. Nogle vil muligvis mene, at vi har være lidt hårde, selv mener vi, at vi har været retfærdige!


Her er årets fem værste film:

Dude, Where's My Car?
1 stjerne
Vi skrev:
2 festaber vågner op efter en fest, som de ikke kan huske en klejne af. Desværre er deres rejse rundt blandt strudsefarme, interstellare kriser og stripjoints en ulidelig kedelig tur i verdens mest umorsomme film.

Pearl Harbor
1 stjerne
Vi skrev:
Opstyltet, tam og fuldstændigt tåbelig utroværdig historie om to venner og kvinden der kom imellem dem. Filmen prøver både at være historisk, romantisk og spændende, men intet fungerer for den. Lang og kedelig.


Crocodile Dundee i Los Angeles
1 stjerne
Vi skrev:
Kedelig og pinlig fortsættelse til Crocodile Dundee-foretagendet. Mick er nu i L.A. sammen med familien, hvor han gentager de samme jokes som tidligere, denne gang er det bare ikke sjovt! Dårligt manuskript, instruktion og skuespil afslutter sagen.

Exit Wounds
1 stjerne
Vi skrev:
Steven Seagal er tilbage i Danmark - og vi kunne godt have haft undværet hans besøg. For Exit Wounds er en kynisk, voldsom og hamrende uinteressant heltedyrkelse af en tvivlsom action-helt.

The Animal
1 stjerne
Vi skrev:
Rob Schneider som den uheldige Marvin Mange er ikke sjov nok. Historien om hans dyriske adfærd er set bedre før, og handlingen er tyndere end papir. Der er ingen grund til at bruge tid eller penge på The Animal.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Læs også...
I temaet 2001s bedste og værste:
 
You Can Count On Me
Memento
Traffic
Løftet - The Pledge
Cast Away

Quiz
Færdiggør denne filmtitel: P.S. I Love...?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google