CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
Filmene:


Titel:
Bonneville
Udgivelse:
09-09-2008
Distributør:
Pan Vision

Instruktør:
Christopher N. Rowley
Medvirkende:
Jessica Lange, Kathy Bates, Joan Allen, Tom Skerritt, Christine Baranski, Victor Rasuk, Tom Amandes, Tom Wopat
Website:
www.bonnevillethemovie.comTitel:
Resistance
Originaltitel:
Les Femmes de l'ombre
Udgivelse:
14-10-2008
Distributør:
Pan Vision

Instruktør:
Jean-Paul Salomé
Medvirkende:
Sophie Marceau, Julie Depardieu, Marie Gillian, Déborah Fracois, Moritz Bleibtreu, Maya Sansa
Website: www.femaleagents.co.uk

Nyt på dvd – de stærke kvinders dramaer
 
 
Skrevet den 6/1-2009 af Frederik Asschenfeldt Vandrup
 
 
Bonneville
Synops:
Arvilla Holden står over for sit livs beslutning, da hun sammen med to veninder pakker sin Bonneville cabriolet årgang 1966 og forlader Pocatello i Idaho for at tage til Santa Barbara. De tager afstikkere til steder som Bryce Canyon og Las Vegas, og snart indser veninderne, at Arvilla har ganske uventede planer. Men ingen af dem er klar over, at det, der begyndte som en ukompliceret tur, ender med at blive en chance for at genopdage dem selv, deres venskab, betydningen af løfter – og af at give slip.


Copyright:
Pan Vision
CinemaZone.dk vurderer:
Hele 12 Oscar-nomineringer deler de tre kvinder i front, og selv om vi må formode, at de slapper en hel del mere af her, end i deres absolutte stjernestunder, så er det svært at forestille sig bedre selskab end Kathy Bates, Jessica Lange og Joan Allen proppet ned i samme bil. Vi forventer en Thelma & Louise for den voksne generation – og formodentlig uden samme fyldige klangbund under dramaet. Instruktør og forfatter er ukendte, men chaufførerne borger for om ikke kvalitet, så i hvert fald underholdningen.


Resistance
Synops:
Louise er blevet trænet i snigmord, sprængstoffer og spionage af den britiske efterretningstjeneste for at udføre en eneste kritisk opgave. I ly af mørket lander hun med faldskærm i det besatte Frankrig. Hendes ordre er at infiltrere Gestapo og likvidere den mand, der står i vejen for Anden Verdenskrigs mest hemmelige, mest afgørende operation: D-dagen.

CinemaZone.dk vurderer:
Igen er det skuespillerne i front, der tiltrækker opmærksomheden i dette 2. verdenskrigs-drama fra manden bag den meget omtalte Arsène Lupin fra 2004. Sophie Marceau fik verdensberømmelse, da hun dystede mod selveste James Bond i The World Is Not Enough, men havde allerede gjort sig internationalt kendt i Braveheart. Hun ser ud til at fylde godt i dette drama sammen med Julie Depardieu, der er datter af store Gerard. Filmen har fået en høflig modtagelse og ros for at være en actionfilm uden meget større ambitioner end at underholde med historien om en kvinde-enhed på arbejde under krigshandlingerne i Frankrig i 1944.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvem har instrueret den ubetalelige 'mockumentary' This is Spinal Tap?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google