CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:

4. sæson - 24 afsnit (2012-2013)

Ekstramateriale:
4 kommentarspor
Slettede scener
Gag Reel
Featuretter:
- An Addiction to the Family
- A Day with Eric
- A Modern Family Guilde to Parenting
- Modern Family Writers

Læs også...
Nyheder:
02-08-16:
Modern Family – sæson 7
18-12-15:
TV-serie: Modern Family – sæson 6
 
Anmeldelser:
21-05-15:
Hot Pursuit
03-11-04:
Dawn of the Dead
 
Artikler:
06-03-12:
TV-serie: Modern Family – sæson 2
02-02-11:
TV-serie: Modern Family – sæson 1
 
TV-serie: Modern Family – sæson 4
 
Løjerne bliver kun sjovere hos hele vores pukkelryggede familie Pritchett
 
Skrevet den 3/1-2014 af Lisa Brygger
 
 
Efter tre fremragende sæsoner med den tossede familie Pritchett-Delgado-Dunphy-Tucker, kommer der en baby med i cirkusset. Den slags skriver en række sjove scener næsten af sig selv, men Modern Familiy er bestemt ikke faldet af på den. Serien er skarp som altid og sæson 4 er 24 solide afsnit morskab.

Vi får en sød sidehistorie med den ældste datter, Hayley, i Phil & Claires hus, der starter på college, men snart må flytte tilbage til forældrene igen, alt imens den mellemste datter Alex viser nye sider af sig selv og lillebror Luke begynder at blive mere selvstændig. Mest rapkæftet af alle børnene er Cameron og Mitchells datter, Lily, der tager enorm meget plads i fjerde sæson. Historierne omkring hende har dog rigeligt kant, og det er denne sæson de faste figurer og ikke diverse gæsteoptrædener der står stærkest i fokus.


Copyright:
Fox/Paramount
Udover det eminente hold af manuskriptforfattere er skuespillerne også i særdeles fin form. Specielt Phil Dunphy roder sig som altid ud i flere umulige situationer (afsnittet med Matthew Broderick er især sjovt), og Ty Burrell beviser fortsat hvordan en klovn af en nuanceret mand skal portrætteres. Claire og svoger Cameron slår sig sammen med et stort hus-project over flere afsnit, mens de begge overvejer at begynde at arbejde igen, og Glorias fortid og familie spøger også sporadisk.

Høj klasse og herligt humør er gennemgående for udviklingen i Modern Family som heldigvis får den opmærksomhed i hjemlandet som den fortjener. En af de mest succesrige landsdækkende tv-serier på den amerikanske sendeflade de seneste år, og har man ikke allerede fanget den på dansk tv, er fjerde sæson netop udkommet på dvd og blu-ray herhjemme, naturligvis med lidt underholdende ekstramateriale som bonus.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilken skuespiller har haft mere end én gæsteoptræden tv-serien The X Files?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google