CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Seneste gallerier
12/2:Oscar 2016 - We All Dream in Gold
15/12:Star Wars - The Force Awakens
23/10:Spectre

Seneste nyt
24/6:ID4: 20-års jubilæum
24/5:TV-serie: Fargo – sæson sæson 2
17/5:TV-serie: Homeland – sæson 5

Seneste artikler
10/4:X-Files Sæson 10 - Sandheden kommer tættere på
24/2:Bliver dette endelig året, hvor Leo løber med en Oscar?
9/11:CPH DOX – 5-15 november 2015

Overordnet set leverer Jason Bourne i bedste fald en middelmådig omgang smadder med den samme slags hårdtslående slåskampe og hurtige biljagter, som var med til at gøre den oprindelige trilogi så populær. Der er til gengæld heller ikke meget mere end det at komme efter.
 
Læs mere her
 
 

Nyt på CinemaZone.dk
Monsieur Chocolat
En perle af en charmerende film, der skildrer de ikke særligt flatterende sider i fortidens (Frankrig, i starten af 1900-tallet) blomstrende underholdningsindustri og samtidig minder en af komikkens glemte – men vigtige pionerer. Underholdende og tankevækkende.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Bad moms
”Vi må ikke stille urimelige forventninger til mødre” prædiker den meget lidt rebelske Bad Moms, og det er unægtelig svært at være uenig i. Hvis det kræver en tur i biografen for at indse det, så må man håbe på høje salgstal – men det er desværre ikke de komiske kvaliteter, der kommer til at være trækplasteret.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Everybody Wants Some!!
Instruktør/forfatter Richard Linklater har en fandens evne til at fange tilværelses små tilfældigheder og sætte dem i større perspektiv, og han er kun blevet bedre med årene og filmene. Dette er lidt en opfølger til hans kultklassiker Dazed and Confused fra 1993. Bare med flere muskler – og overskæg. Er den en fest? Ja, det er den!

Læs Biograf-anmeldelsen her


Wiener-Dog
Wiener-Dog er alt, hvad instruktør Todd Solondz nogensinde har lavet: Den er skabt ud af en forkærlighed for kulsort humor, afsky for menneskelige mørkesider i dagligdagen og en stærk afstandstagen fra den amerikanske middelklasse. Så du Happiness og Storytelling og elskede dem? Så kom afsted og se Wiener-Dog!

Læs Biograf-anmeldelsen her

Lights Out
Lights Out vil aldrig komme til at ryste nogen i deres grundvold eller give en chokerende uhyggelig oplevelse, men den er nu en ganske habil oplevelse alligevel. Og selvom den er omringet af jumpscares fra start til slut, falder den alligevel aldrig ned i de værste horrorklichéer indenfor sin genre.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Den store venlige kæmpe
Steven Spielbergs Den store venlige kæmpe mangler næsten totalt en konflikt, men har derimod en hovedperson, der kidnapper en lille pige fra hendes seng om natten, så hun kan bo i hans hjem for evigt. Det lyder ubehageligt og det bliver ikke bedre af at se filmen, der er Stockholm-syndrom for fuld udblæsning.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Star Trek Beyond
I den tredje film i reboot-serien af Star Trek, vender Kirk & co. stærkt tilbage med et nyt rumeventyr, der på trods af et svagt andet akt stadig leverer en helhjertet omgang rumsmadder. J.J. Abrams er skiftet ud med Justin Lin, og dette instruktørskift er heldigvis lykkedes gnidningsfrit.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Kommende film
 
Se hele premierelisten

Senest anmeldt
Everybody Wants Some!!28/7
Bad moms28/7
Monsieur Chocolat28/7
Jason Bourne28/7
Bjerget21/7
Star Trek Beyond21/7
Den store venlige kæmpe21/7
Lights Out21/7
Wiener-Dog21/7
The Legend of Tarzan14/7
Flere bio-anmeldelser
 
Carol15/7
Brooklyn12/7
Trumbo11/7
13 Hours5/7
Zootropolis4/7
Deadpool1/7
James White27/6
Zoolander 224/6
Flere dvd-anmeldelser
 Quiz
Hvilken film spiller Djimon Hounsou ikke med i?
 
Test din filmviden her

© CinemaZone.dk I/S 2000-2016 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google