CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Seneste gallerier
12/2:Oscar 2016 - We All Dream in Gold
15/12:Star Wars - The Force Awakens
23/10:Spectre

Seneste nyt
24/1:Oscar-nomineringerne 2017
2/8:Modern Family – sæson 7
24/6:ID4: 20-års jubilæum

Seneste artikler
10/4:X-Files Sæson 10 - Sandheden kommer tættere på
24/2:Bliver dette endelig året, hvor Leo løber med en Oscar?
9/11:CPH DOX – 5-15 november 2015

Har Viggo en ærlig chance for at vinde, eller kan Under sandet tage bedste fremmedsprogede film? Vi får se... meget snart. Det 89. Oscarshow finder sted i nat dansk tid, og da vi på disse bredegrader har set de fleste af filmene, bør vi nemt kunne følge med i de filmfestlige løjer.
 
Læs temaet her!
 
 

Nyt på CinemaZone.dk
Fist Fight
Ice Cube som historielærer, der udfordrer sin kollega Charlie Day til slåskamp efter skoletid, lyder da sjovt gør det ikke? Desværrer fungerer hverken de eller stort set alt andet i denne flade komedie.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Operation Avalanche
Var månelandingen CIA-fake. Sådan lyder konspirationsteorien, og med Operation Avalanche får vi en intelligent illusionskomedie, der hele får os til at stille spørgsmål ved hvem der narrer hvem. Filmens styrke er ikke mindst den bevidst tillagte auteur stil, dens dokumentariske råhed – og humoren.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Gold
Det kunne have været en ny Wolf of Wall Street eller Nilens Juvel, men Gold lægger sig desværre lidt uinteresseret i midten med sin delvist sande historie om eventyrlysten minedrift i Indonesien og drømmen om den helt store gevinst. Selv ikke en all in-indsats fra Matthew McConaughey gør det rigtig interessant.

Læs Biograf-anmeldelsen her


La La Land
Mia og Sebastian er musicalens arketyper. Hun, nuanceret spillet, danset, sunget af Emma Stone, mens han, Ryan Gosling, er jazzpianisten, der må tage til takke med tilfældige bar- og receptionsjob. La La Land er baseret på klassiske musical elementer. Kort sagt noget så sjældent som: En drøm af en nutidig musical.

Læs Biograf-anmeldelsen her

The Shallows
Den har to af de mest unødvendige slutscener i biografåret 2016 indtil videre, men The Shallows er stadig en intenst spændende om en kvinde, overbevisende portrætteret af Blake Lively under brillant instruktion af Jaume Collet-Serra, der kommer i dårligt selskab langt væk det trygge fastland.

Læs DVD-anmeldelsen her

The Great Wall
Den Kinesiske Mur og Matt Damon må beskytte folket mod frygtelige monstre i den amerikansk-kinesiske megaproduktion The Great Wall. Her er visse glæder at finde, men det er mest af alt en forbavsende anonym fantasyfilm med stivbenet skuespil.

Læs Biograf-anmeldelsen her

A Cure for Wellness
Et wellness-center i Alperne lyder da som den helt rigtige kur for en stresset hverdag. Det er det dog ikke i Gore Verbinskis nye film, der er noget så sjældent som en gotisk gyserfilm. A Cure for Wellness knækker lidt under sine egne ambitioner, men den er et unikt underholdende bekendtskab.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Kommende film
 
Se hele premierelisten

Senest anmeldt
La La Land23/2
Gold23/2
Operation Avalanche23/2
Fist Fight23/2
Alletiders kvinder16/2
A Cure for Wellness16/2
The Great Wall16/2
Lion9/2
Moonlight9/2
The Wailing9/2
Flere bio-anmeldelser
 
The Shallows17/2
Miraklet pĂĄ Hudsonfloden13/2
Bridget Jones' baby10/2
Mike and Dave Need Wedding Dates25/1
The Lobster20/1
Ghostbusters13/12
Captain Fantastic12/12
Everybody Wants Some!!9/12
Flere dvd-anmeldelser
 Quiz
Hvem er Alan Smithee?
 
Test din filmviden her

© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google