CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Fora -> Film -> Slumdog Millionaire
Læs om filmen her
ForfatterIndlæg
Kenneth6-3-2009 11:41

Hvorfor blev den egentlig så prisbelønnet? Var der ingen bedre film i år eller er der skjulte interessser involveret?

Anmelderen må gerne give sit besyv med:-)
Rasmus6-3-2009 13:17

På baggrund af denne anmeldelse virker prisregnen over filmen som et konservativt valg. Måske et udtryk for usikre krise-tider at man vælger en klassisk feel-good film som vinder? Kunne også forkalre hvorfor en dyster film som Dark Knight ikke blev nomineret.
Jacob Ludvigsen6-3-2009 17:11

Konservativt og konservativt...En film uden stjerner, der foregår i Indien mestendels på hindi: Ikke just en traditionel Oscar-opskrift, selvom historien dog klart gør akademiet blød i knæene.

Forklaringen på The Dark Knights manglende nominering er nok heller næppe, at den er dyster, men derimod slet og ret, at det er en superheltefilm, hvilket prisudgivere normalt ikke anser for en særlig fin genre.
HeavenZanny 6-3-2009 18:02

Jacob det kan ikke være hele forklaringen... Fantasy film fik jo heller ingen "alvorlige" priser før LOTR III :) På et eller andet tidspunkt belønner akademiet også en superheltefilm, hvis bare den er god nok... At jeg så mener Dark Knight rent filosofisk er for sprængfarlig for akademiet er så en af grundene til, at den IKKE fik nogen Oscars andre end Heaths... :) Det er ligesom mindre kommercielt at støtte bøsser og lesbiskes ret til at blive gift med hinanden end det er, at belønne en film, der i den grad "hylder" anarkiet... og nedbryder vores "illusioner" om helte og skurke... :)
keebee7-3-2009 13:36

Et mesterværk - se den, en af årets bedste
Alex A.7-3-2009 15:00

Her er intet mesterværk at komme efter.. Kun en slesk gang historiefortælling som er nøje doseret efter en eventyr formel versus realisme.. Slutningen er simpelthen noget så kvalmende at jeg har lyst til at kaste op..
Filmen er endnu et fejlskud af prædikatet mesterværk og er vildt overvuderet.

ER jeg den eneste som synes at en Spielberg kunne have lavet denne film??

beste film i år er Gomorra og Lad Den Rette Komme Ind og The Wrestler.
Årets værste er: TDK, Indy 4 og Slumdog Millionaire
Alex A.7-3-2009 15:09

Glemte lige at nævne Righteous Kill som også helt klart er en af de værste film der er kommet i år..
Jacob Ludvigsen8-3-2009 09:24

@Johnny - The Readers nominering var også det helt store mysterie for mig, om end Benjamin Button i mine øjne er langt mere ligegyldig.
Movgli23-3-2009 10:32

Mesterværk... Elsker denne film, fortjent med de 8 oscars...
HeavenZanny24-3-2009 13:22

Hører ellers til en af fortalerne for denne film normalt, men noget mesterværk er den altså IKKE... :) Ville give den 4/6 stjerner... Jeg kan godt lide den måde, den er klippet på uanset om andre så synes, at det er rodet... Men et mesterværk kræver efter min mening enten at filmen er epokegørende, altså en inspiration som efterlader indtryk på hele filmverdenen enten ved at forny genren eller få os alle til at tænke "anderledes", når vi ser filmen... At den gør et uudsletteligt indtryk på en... Hvis du vitterligt mener at Slumdog er et mesterværk, er det nok fordi du ser referancer som de fleste andre mennesker ikke ser, og det gør måske filmen til et "subjektivt" mesterværk for dig hehe... (Bullet in the Head er for mig et subjektivt mesterværk - jeg elsker den måde filmen illustrerer venskab og udpensler begrebet i ekstremer.) Enten det eller også har du simpelthen set for få film :)
Thomas19-6-2009 19:21


Skred efter 1/2 time. Utroværdig.
michaelw5-8-2009 19:28

Slumdog indeholder de rette elementer, som gør en Oscar film.
For det første indeholder den en vigtig og følelsesfuld historie. For det andet indeholder filmen det klicheefyldte Rags to riches element som man nogle gange brækker sig over.
Det er en fin film med mange kvaliteter, men den virker noget søgt, og er for sød til min smag.
Den er blændende visuelt og fortjener helt klart sine Oscars på dette område, men de store kategorier kunne jeg godt havde brugt en anden film.
Fire stjerner.
Vædder9-8-2009 09:28

Jeg syntes ikke at den fortjente prisen for Bedste Film! Det var en flot filmatisering. Musiken var noget helt nyt, så kan godt forstå at kritikerne gik helt amok, men Wall-E's musik (syntes jeg) at slår den. Eller, er det en meget flot film. Kameraet og lyden er heeelt utrolig! Klart fortjent.
Saeid19-2-2012 13:24

Alexander Holmberg srivker:Oj, tack!Detsamma!Det blev verklgien en generos kvall och alla var harligt delaktiga. Som det ska vara!Tack Sianna!
Emilly13-1-2013 09:51

c5e5e5h Vilka underbara he4star, e5h vilka vckraa bilder e5 vilket vackert stall!Fan vilket coolt liv du har! Jag skulle dock aldrig orka med det e4n pe5 le4nge, har se5 sve5rt med inspirationen till ridningen, tycker bara jag kf6r fast hela tiden och de5 tappar jag lusten att rida.Men he4ftigt att te4vla utomlands och allt! Fan va coolt!!!
 
Senest anmeldt
Det tredje mord
Nancy
The Equalizer 2
The Spy Who Dumped Me
The Meg

Mere om bio-film

You Were Never Really Here
Red Sparrow
The Florida Project
The Shape of Water
Game Night

Mere om dvd-film
 

Debat lige nu
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Original work
http://hd.cars.-telrock.net/?ent-ry.r
 
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Original devise
best game apps for android beste
 
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Updated engagement number:
http://hot.girl-s69.sta
 
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Started new snare project
http://sunni.mu-slim.p
 
Sammys Store Eventyr 2
My creative website:
http://terra.we-b1.telrock.or
 
© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google