CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
Bobbi Jene 
Bobbi Jene stiller skarpt på danseren Bobbi Jene. Trods hendes stjernestatus rammes hun af hjemlængsel og ønsket om at søge nye kunstneriske veje. Men hvordan tackler man dette, når kærligheden viser sig i form af en ung og charmerende mand? Fere dansescener i filmen er både sublime og suggestive.
Instruktør: Elvira Lind
Premieredato:
19-04-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Hvad vil folk sige 
Den norsk/pakistanske filminstruktør Iram Haq har på meget traditionel måde skabt et møde mellem to forskellige kulturer i dramaet Hvad vil folk sige, om den unge Nisha, der sendes til en ukendt tante i Pakistan, da hendes far opdager hendes dobbeltliv.
Instruktør: Iram Haq
Premieredato:
19-04-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Midnight Sun 
Eventyr-formularen er ridset alt for firkantet op i dette teendrama om en dødelig syg ung pige. Men imellem de klæbrige sukkeroverfald gemmer der sig heldigvis lidt ægte sødme. Især faren og bedstevennen redder meget, og Arnold Jr. er fin som følsom kæreste. Men dødsglorificeringen er fæl.
Instruktør: Scott Speer
Premieredato:
12-04-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Rampage Out of Control 
Dwayne Johnson og en kæmpegorilla er hyggeligt selskab i denne halvkedelige actionbasker, der desværre ikke er så vild som den tror den er. Et par fine figurer byder den på, men glemmer de rappe replikker og al form for overraskelse. Dumt er ok, dovent er ikke, og Rampage Out of Control er begge dele.
Instruktør: Brad Peyton
Premieredato:
12-04-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Ud af intet 
Vores liv kan pludselig forandre sig. Katja mister sin mand og søn i et forfærdeligt bombeangreb. Først tror politiet, det er en hævnaktion i egne rækker, men det viser sig helt omvendt. Ud af intet udmærker sig ved sin flotte billedside og ved sit psykologiske portræt af en kvinde i sine følelsers vold.
Instruktør: Fatih Akin
Premieredato:
12-04-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

A Quiet Place 
En fremragende gyser om en familie, der lever af jorden, isoleret og i konstant fare for at blive føde for lydfølsomme rumuhyrer. Det er et uhyre enkelt men velfungerende plot, skuespillet er uangribeligt og gyset rammer én midt mellem Marco Beltramis jagende toner.
Instruktør: John Krasinski
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Gyser, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Faces Places 
Den Oscar-nominerede dokumentar, Faces Places, er en hyggelig lille melankolsk fabel om, ja gid jeg vidste det. De to kunstnere Agnes Varda og JR rejser rundt i Frankrig og sætter kæmpeplakater op. Det er både kedeligt og ikke.
Instruktør: JR, Agnès Varda
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Den of Thieves 
Ærgerligt. Den of Thives er så tæt på at være en fed kupfilm, men den efterligner Heat lidt få meget. Sporadisk er den både spændende og udmærket fortalt, mens dens hang til drama og konsekvens vælter den. Skuespillerne hjælper lidt på det, men ikke nok til sikker sejr.
Instruktør: Christian Gudegast
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Lucky 
Karakterskuespilleren John Carroll Lynch får sin instruktørdebut med Lucky, der har alle tiders karakterskuespiller Harry Dean Stanton i centrum. Han spiller Lucky, en sjov gammel type omgivet af lige så skæve typer i dette nedtonede hverdagsdrama hvor intet sker. Top hyggelig lille filmperle.
Instruktør: John Carroll Lynch
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Post 
Meryl Streep og Tom Hanks er begge skønne som det dynamiske makkerpar i Steven Spielbergs selvvigtige men også spændende og underholdende avis-drama om de famøse Pentagon-papirer, og hvordan The Washington Post håndterer dem i 1971. Symbolik og solidaritet går hånd i hånd i denne pop-version af All the President's Men.
Instruktør: Steven Spielberg
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Silvana 
Silvana er et tætgående portræt af den fremstormende svenske rapper Silvana, der fremturer politiske budskaber og kæmper med sit følelsesliv. Filmen giver et indblik i den svenske musikverden og minder én om, at ens ophav før eller siden vil skylle ind over én.
Instruktør: Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis
Premieredato:
04-04-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Ready Player One 

Steven Spielberg er tilbage i topform med den ultimative kærlighedshyldest til film, spil og almen popkultur. Ready Player One er blot et lille eventyr om en ung mands rejse mod en bedre verden, men er du gal en rejse! Superb actionbombe med sĂĄ meget overskud, at man ikke kan fĂĄ armene ned.
Instruktør: Steven Spielberg
Premieredato:
29-03-2018
Genre: Adventure, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Happy End 
Happy End er med sin blanding af ætsende satire og bidende ironi, nådesløs i sin afklædning af den herskende klasses menneskelige afstumpethed. Vi kender motiverne fra andre af mesterens film. Alligevel må man udbryde: Sikke et spil.
Instruktør: Michael Haneke
Premieredato:
29-03-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Hotel Europa 
Hotel Europa bruger Hotel Europa i Sarajevo, som en allegori på nutidens Europas forfald. En konfrontation med fortidens mange fejlslåede og grusomme handlinger på Balkan. Et miniunivers, der rummer perspektiv, alvor, ironi og satire. En seværdig film, om et alvorligt svigt på verdensplan.
Instruktør: Danis Tanovic
Premieredato:
28-03-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Peter Kanin 
Peter Kanin sætter nye og upassende grænser for fræk opførsel i dette svært anstrengende dominansdrama, der skal forestille en sjov børnefilm. Slutningen er næsten underholdende men undervejs er der meget lidt af grine af. Kaninerne ser dog godt ud. Flot CGI-arbejde i det mindste.
Instruktør: Will Gluck
Premieredato:
22-03-2018
Genre: Børnefilm

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Bobbi Jene19/4
Hvad vil folk sige19/4
Midnight Sun12/4
Flere bio-anmeldelser
 
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Rampage
Out of Control

Quiz
Hvilket dyr optræder IKKE i Disneys tegnefilm Junglebogen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google