CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
Dobbeltspil 
Per Fly, som vi kender fra mester-trilogien B√¶nken, Arven og Drabet, har afleveret et internationalt visitkort om gr√•dighed og magt ‚Äď pletfrit, glat og moralsk uantasteligt. En politisk thriller, der bestemt kan m√•le sig med den amerikanske standardvarer, endda n√•r de er bedst.
Instruktør: Per Fly
Premieredato:
18-01-2018
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Downsizing 
Skal menneskeheden trodse naturen for at redde naturen for at bevare menneskeheden? Det er sp√łrgsm√•let Alexander Payne stiller i sin nyeste film Downsizing. Men desv√¶rre er Paynes ellers vanlige bitters√łde charme voldsom skrumpet og opleves kun i brudstykker i en rodet og ufokuseret historie.
Instruktør: Alexander Payne
Premieredato:
18-01-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Fra balkonen 
Filminstrukt√łr Ole Gi√¶ver har lavet n√¶rmest en dokumentarfilm (l√¶s hjemmevideo) om sit liv og livets store g√•der, som han kommenterer og forundres over: Hvad er verdens centrum? Hvorfor taler jeg mere med mig selv end med mine medmennesker? En smuk √•benbaring fra egen altan...
Instruktør: Ole Gi√¶ver
Premieredato:
18-01-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Wonderstruck 
Wonderstruck er visuelt vellykket og byder p√• en overbevisende genskabelse af 1970‚Äôernes New York. Todd Haynes‚Äô nyeste film form√•r dog ikke rigtigt at engagere med sin pudsel√łjerligt tidsrejsende og lige lovligt sl√łve fort√¶lling. Lidt mere ‚Äėwonder‚Äô havde ikke v√¶ret af vejen.
Instruktør: Todd Haynes
Premieredato:
18-01-2018
Genre: Drama, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri 
Angela findes voldtaget og myrdet uden for Ebbing, Missouri. I den sl√łve sydstatsby er politiet racistisk og ineffektivt og Angelas mor Mildred beslutter at tage sagen i egen h√•nd. Mildreds ideer er h√łjst utraditionelle, og hun lader sig ikke affeje. Vi f√łlger hende fascineret fra start til slut.
Instruktør: Martin McDonagh
Premieredato:
11-01-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

V√¶bnet med ord & vinger 
V√¶bnet med ord & vinger er den definitive portr√¶tfilm om Michael Strunge. Filmen samler de mangefarvede tr√•de fra et oplevelsesrigt og kontemplativt liv. Undervejes kommer venner og klassekammerater til orde, og filmens righoldige arkivmateriale imponerer med dets √łmhed og n√¶rv√¶r.
Instruktør: Torben Skj√łdt Jensen
Premieredato:
11-01-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Hjertestart 
Hjertestart skildrer et vanskeligt far og s√łn forhold. P√• en rejse til Columbia fors√łger faren Kjetil at finde frem til s√łnnens biologiske mor. Det er dog ikke kun moren, han fors√łger at finde, men ligeledes vejen til s√łnnens verden. En sev√¶rdig film med godt skuespil.
Instruktør: Arild Andresen
Premieredato:
04-01-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Loveless 
En psykologisk mikroskopi og et r√łngenbillede af et koldt og umenneskeligt samfund. En gribende √łjen√•bner af en sp√¶ndingsfilm, der i sin mystik og efters√łgning giver mindelser om Antonionis L'avventura. Velspillet ‚Äď s√• det g√łr ondt.
Instruktør: Andrey Zvyagintsev
Premieredato:
04-01-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Wonder 
Man kan have et godt liv og være både sjov og klog selv om man har et deformt ansigt og gemmer sig bag en Star Wars-hjelm. Med 9-årige Auggie skal nu til at starte i skolen. Wonder er en fin lille film om at finde vej ind bag facaden og finde, hvad vi alle har til fælles.
Instruktør: Stephen Chbosky
Premieredato:
04-01-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Greatest Showman 
Et overfl√łdighedshorn af artister, farver, bev√¶gelse ‚Äď og alt, alt for meget ‚Äď med det form√•l at imponere og g√łre selv den um√¶ttelig m√¶t. En musical om showmanden P.T. Barnum, der ikke lagde skjul p√•, at alt hvad han solgte var fake.
Instruktør: Michael Gracey
Premieredato:
25-12-2017
Genre: Drama, Musical

 Læs anmeldelsen her!

Neruda 
En anti-biopic, der b√•de p√• billedsiden og i fort√¶llestil leger kispus med os og ikke mindst med den chilenske nobelpristager, der i sin selvgl√¶de kan virke frast√łdende, men i sin historie ‚Äď for i bund og grund er det 100 procent hans ‚Äď fascinerer med poesiens l√łgne, som kun god kunst kan g√łre.
Instruktør: Pablo Larra√≠n
Premieredato:
25-12-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

En frygtelig kvinde 
Historien om Rasmus og den frygtelige kvinde Marie er hverken sjov eller provokerende. Den er √¶ldgamle fordomme p√• halvgamle flasker. Christian Tafdrup har lavet en film, der virker underligt blind for, hvor kvindeneds√¶ttende og h√•bl√łst for√¶ldet den er.
Instruktør: Christian Tafdrup
Premieredato:
25-12-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Wonder Wheel 
Forlystelsesparken Coney Island, New Yorks kombination af Bakken og Bellevues ‚ÄĚFluepapir‚ÄĚ i begyndelsen af 50erne. Woody Allen sk√łnne farverige tecnicolor billeder er fyldt med nostalgi a la mesterv√¶rket Radio Days, tilsat en rytmisk jazzhummen fra Mills Brothers ‚Äď men filmen h√łrer alligevel til hans svageste.
Instruktør: Woody Allen
Premieredato:
25-12-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Brad's Status 
Brad's Status er en uforbeholdent lille film, der med humor og snilde åbner lågen til en midaldrende mands tanker. Ben Stillers måske bedste præstation kompenserer for at tempoet til tider bliver lige lovlig langsomt.
Instruktør: Mike White
Premieredato:
14-12-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Stalins d√łd 
Den skotske instrukt√łr Armando Iannucci, har gjort det til sit speciale, at jonglerer med slapsticks og historiske facts. Kulminationen synes n√•et med hans ny spillefilm for her er vi s√• t√¶t p√• virkeligheden, at de historiske fakta smelter sammen med det glade vanvid.
Instruktør: Armando Iannucci
Premieredato:
14-12-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Dobbeltspil18/1
Downsizing18/1
Fra balkonen18/1
Flere bio-anmeldelser
 
American Made22/12
Dunkirk21/12
Baby Driver19/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Downsizing

Quiz
Hvem har ikke spillet skinhead?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google