CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - DVD
Star Wars: The Last Jedi 
Kapitel VIII i Star Wars-serien er en basker af en film. Visuelt flot og emotionelt overvældende. Der kan både grines og grædes imens Rey, Finn, Poe & Co forsøger at overleve The First Orders forsøg på at udrydde dem. Rian Johnson er sandelig den rette mand bag eventyret, der når nye højder med The Last Jedi.
Instruktør: Rian Johnson
Premieredato:
16-04-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Mordet i Orientekspressen 
Tag med Kenneth Branagh som 'lokomotivfører' på en rejse tilbage i tiden og bliv forført af en dampende flot og charmerende udgave af Mordet i Orientekspressen, og en hyldest til dengang man gik i biografen for at se film.
Instruktør: Kenneth Branagh
Premieredato:
13-04-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Killing of a Sacred Deer 
Yorgos Lanthimos er fantastisk til at finde på originale historier til sine film og The Killing of a Sacred Deer er endnu en bizar surrealistisk thriller. Den er et fantastisk grotesk mareridt, men desværre også et fantastisk grotesk konstrueret mareridt.
Instruktør: Yorgos Lanthimos
Premieredato:
02-04-2018
Genre: Drama, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Justice League 
Den er ikke så langtrukken og trist som sin forgænger, men Justice League er meget ujævnt underholdende. Ud over den er grim at se på, kan den ikke balancere sine mange helte og deres kriser, men håbløs er den dog ikke. Dog må Zack Snyder gerne snart gå på ferie fra superheltene.
Instruktør: Zack Snyder
Premieredato:
26-03-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

The Square 
Svensk film fyldt med humor og spark til den politiske korrekthed og kunstverdens snobbisme. Vi konfronteres med hykleriet om det påståede fællesskab. Angrebene er mange, grovkornede, groteske og heldigvis fyldt med en skøn absurd humor, der gør filmen til en lille satirisk kunstperle.
Instruktør: Ruben Ă–stlund
Premieredato:
23-03-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Thor: Ragnarok 
Thor: Ragnarok er mere en komedie end en superheltefilm. Med en raffineret afslutning og sine hylene morsomme scener løfter den sig langt over andre superheltefilm, der bliver sprøjtet ud fra Hollywood. Thor: Ragnarok er én af de sjoveste superheltefilm nogensinde.
Instruktør: Taika Waititi
Premieredato:
12-03-2018
Genre:

 Læs anmeldelsen her!

Blade Runner 2049 
Blade Runner 2049 skærer sig ind i filmhistorien som en af de bedste fortsættelser nogensinde. Et sanserigt eksistentielt mesterværk. Den er et filmisk studie i, hvad det vil sige at være menneskelig. Spørgsmålene findes i filmen, men svarene findes i os selv. Det er det som skaber store film.
Instruktør: Denis Villeneuve
Premieredato:
02-03-2018
Genre: Sci-Fi, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

The Beguiled 
Et sjældent helstøbt melodrama fra en lille isoleret luksus pigeskole i Virginia under USA's Borgerkrig. Rendyrket æstetik, der i al skønheden opsummerer pigesindenes længsel mod en ukendt kærlighed, fremprovokeret ved en fremmed mands tilstedeværelse – ganske vist såret og med stok.
Instruktør: Sofia Coppola
Premieredato:
23-02-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Snowman 
Snemanden er en nordic-noir film i Stieg Larsson-stil. En international krimifilm med norsk touch, tilsat lidt skandinavisk velfærd og nærdemokrati – også med sindets mørke sider. Michael Fassbender er overbevisende som Harry Hole, den geniale politimand på sagen.
Instruktør: Tomas Alfredson
Premieredato:
16-02-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Kingsman: The Golden Circle 
Kingsman: The Golde Circle er næsten mere vanvittig end sin forgænger. Plottet er desværre af samme skabelon, men tempoet er højt, lige som humøret, for actionbomben er et brag af en fest. Overgearet og ekstrem overdreven, med sporadiske følsomheder – og Elton John!
Instruktør: Matthew Vaughn
Premieredato:
13-02-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Mother! 
Mother er en nyfortolket klassiker af bibelske dimensioner, der vil blive obligatorisk pensum i religionsundervisning. Et storslået projekt om at modernisere Biblen til nutidens globale problemer set fra det vigtigste vi har – Jorden.
Instruktør: Darren Aronofsky
Premieredato:
12-02-2018
Genre: Drama, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

The Big Sick 
Kumail opdager, at han elsker Emily, lige præcis da hun bliver livstruende syg og ryger i koma. The Big Sick er den mest oprigtigt rørende og hylende sjove romantiske komedie i årevis.
Instruktør: Michael Showalter
Premieredato:
09-02-2018
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

It 
Pennywise er tilbage for at skræmme en helt ny generation, og han har aldrig været bedre på film. It er både rørende, skræmmende og en af de bedste Stephen King-filmatiseringer nogensinde.
Instruktør: Andy Muschietti
Premieredato:
02-02-2018
Genre: Gyser, Drama

 Læs anmeldelsen her!

American Made 
Piloten Barry Seal arbejder i 1980’erne for den amerikanske regering, mens han samtidig smugler store mængder kokain ind i USA for verdens største narkokartel. Historien om Seal er blevet en underholdende men overfladisk lille film med en velvalgt – og oplagt – Tom Cruise i centrum.
Instruktør: Doug Liman
Premieredato:
22-12-2017
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Dunkirk 
Christopher Nolan forvandler den sande krigshistorie om de 400.000 britiske og allierede tropper, der i 1940 blev omringet pĂĄ en strand ved Dunkerque, til lige dele actionthriller og ekvilibristisk katastrofefilm. Dunkirk er en unikt sanselig trykkoger af en biografoplevelse.
Instruktør: Christopher Nolan
Premieredato:
21-12-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Dalida26/4
Lady Bird26/4
Avengers: Infinity War25/4
Flere bio-anmeldelser
 
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Avengers: Infinity War
– nu med mere Thanos

Quiz
Hvilke to skuespilleres roller kunne i filmen Den perfekte storm ikke fordrage hinanden?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google