CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - DVD
American Made 
Piloten Barry Seal arbejder i 1980’erne for den amerikanske regering, mens han samtidig smugler store mængder kokain ind i USA for verdens største narkokartel. Historien om Seal er blevet en underholdende men overfladisk lille film med en velvalgt – og oplagt – Tom Cruise i centrum.
Instruktør: Doug Liman
Premieredato:
22-12-2017
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Dunkirk 
Christopher Nolan forvandler den sande krigshistorie om de 400.000 britiske og allierede tropper, der i 1940 blev omringet pĂĄ en strand ved Dunkerque, til lige dele actionthriller og ekvilibristisk katastrofefilm. Dunkirk er en unikt sanselig trykkoger af en biografoplevelse.
Instruktør: Christopher Nolan
Premieredato:
21-12-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Baby Driver 
Med historien om Baby, der kræver konstant musik i ørerne for at udføre sit job som ’getaway-driver’, har Edgar Wright lavet verdens måske første biljagtsmusical. Baby Driver er en moderne actionklassiker og en af de bedste film i de danske biografer lige nu.
Instruktør: Edgar Wright
Premieredato:
19-12-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Annabelle 2: Skabelsen 
Der er god grund til ikke at have store forventninger til endnu en film om den dæmoniske Dukkelise Annabelle, men heldigvis overrasker Annabelle 2: Skabelsen positivt ved at være en solid lille gyserfilm.
Instruktør: David F. Sandberg
Premieredato:
18-12-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Superswede: En film om Ronnie Peterson 
Ronnie Peterson døde tragisk tidligt i en frygtelig ulykke som resultat af hans deltagelse i Formel 1, i en tid hvor sporten var mere end almindeligt dumdristig. Dokumentaren om ham er flot, men desværre også en noget flad omgang helte-hyldest.
Instruktør: Henrik Jansson-Schweizer
Premieredato:
15-12-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Biler 3 
Lynet McQueen er blevet gammel, og skal konkurrere med nye topmoderne racerbiler, men kan han overhovedet det? Biler 3 er som originalen: Ikke Pixars bedste film, men alligevel en stor fornøjelse.
Instruktør: Brian Fee
Premieredato:
11-12-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Abernes planet: Opgøret 
Sidste del i denne nye Abernes planet-reboot-trilogi slutter værdig og ganske spændende. Caesar har det store opgør med både en nye menneskelig skurk, men også sig selv. Opgøret er til tider en tung affære, men uinteressant er den aldrig.
Instruktør: Matt Reeves
Premieredato:
01-12-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Spider-Man: Homecoming 
Spider-Man: Homecoming byder på Spider-Mans tredje inkarnation, og selvom Tom Holland er veloplagt i titelrollen, så tynges filmen af Disneys Marvel-skabelon, hvilket resulterer i en uforløst filmoplevelse.
Instruktør: Jon Watts
Premieredato:
27-11-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Grusomme mig 3 
De små minions er tilbage hos Gru, men tredje omgang er ikke lykkens gang. Tilstandene bliver blot værre og værre, morsomhedsmæssigt. Filmens skurk er irriterende, og ikke på en cool måde. Grus bror Dru hjælper heller ikke på sagerne og vores minions er for lidt med. Der er altså ikke nok bananaaas til at aktivere vores lattermuskler, og ikke nok ømhed til at prikke til vores hjerter.
Instruktør: Eric Guillon, Pierre Coffin, Kyle Balda
Premieredato:
20-11-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Transformers: The Last Knight 
Michael Bay sprænger ting i luften som ingen andre, men han kan ikke fortælle historier. Det er en naturlov. Det gør sig derfor også stadig gældende i denne femte opsvulmede film om robotterne med forvandlingsevner.
Instruktør: Michael Bay
Premieredato:
13-11-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

It Comes at Night 
Sanseligt, rædselsvækkende intimt og besk aftryk af samfundets nuværende humanistiske ståsted. Kom med ud i skoven og oplev hvordan frygt og paranoia kan æde et menneskes sjæl; det er psyko- og sociologisk undervisning pakket ind i stilren og afmålt gyserform.
Instruktør: Trey Edward Shults
Premieredato:
10-11-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

The Mummy 
The Mummy er filmstudiet Universals første indlæg i et nyt univers, man har døbt Dark Universe. Men med papirtynde karakterer og et støvet og idéforladt plot uden skyggen af charme synes udsigten til en ny filmfranchise dødfødt.
Instruktør: Alex Kurtzman
Premieredato:
06-11-2017
Genre: Action, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Filmen om Kaptajn Underhyler 
Jimmy og Otto er to søde ballademagere i centrum for et spændende univers, der giver god plads til både underholdning og pædagogisk undervisning. Overskud og sjove idéer hjælper også filmen, der kan anbefales til både unge og gamle.
Instruktør: David Soren
Premieredato:
23-10-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Baywatch 
Hverken en hær af manuskriptforfattere, Dwayne "The Rock" Johnsons muskler eller hele verdens beholdning af stramme røde badedragter kan redde denne genopliving af den kitschede livredder-serie op fra sin usjove våde grav.
Instruktør: Seth Gordon
Premieredato:
20-10-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Wonder Woman 
Wonder Woman når aldrig at blive Wonder Woman i filmen af samme navn, men vi får i høj grad set de kvaliteter, som hun kan bidrage med i Justice League-regi allerede til november. Underholdende "origin story", der er med til at give et friskt pust til DC's superhelteunivers.
Instruktør: Patty Jenkins
Premieredato:
16-10-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Downsizing18/1
Fra balkonen18/1
Wonderstruck18/1
Flere bio-anmeldelser
 
American Made22/12
Dunkirk21/12
Baby Driver19/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Downsizing

Quiz
Hvem spiller Zorros datter i The Mask of Zorro?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google