CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - DVD
The Shape of Water 
The Shape of Water er Guillermo del Toros seneste monsterfilm, og én af de flotteste film jeg længe har set. Instruktøren har denne gang forsøgt at favne bredt, og det gør at historien ikke holder vand hele vejen.
Instruktør: Guillermo del Toro
Premieredato:
16-07-2018
Genre: Drama, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

Game Night 
Veloplagt crazykomedie med Jason Bateman og Rachel McAdams som herligt ægtepar, der får en vildere game night end de plejer, da Max’s bror dukker op og starter en lavine af familiekaos, søgen efter fabergé-æg og hyppigt filmnørderi. Frisk kombination.
Instruktør: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Premieredato:
13-07-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Molly's Game 
En velfortalt bio-pic om "Pokerprinsessen" Molly Bloom, uimodståeligt og kropsnært spillet af Jessica Chastain. En kvinde i en mandeverden, hvor kynisme og grådighed nådesløst hersker – og hvor Molly er cooler end de mest trænede pokerspillere.
Instruktør: Aaron Sorkin
Premieredato:
06-07-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Black Panther 
Black Panther er en herlig actionfilm, om end den tager sig sin tid, men et endnu bedre familiedrama. Muligvis er det nok Marvels bedste fil til dato. Skuespillerne er fede, actionscenerne blæret og filmen har både pondus, intelligens og masser af farver.
Instruktør: Ryan Coogler
Premieredato:
02-07-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Den skjulte trĂĄd 
Smukke kjoler er et gennemløbende motiv i Den skjulte tråd. Det er dog en film, der stikker langt dybere end umiddelbar æstetisk nydelse. Filmen skildrer en gnistrende symbiotisk relation mellem designeren Reynolds og den stærke Alma. Relationen bevæger sig fra stormende forelskelse til afsindig afmagt.
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Premieredato:
29-06-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Coco 
Med Coco har Pixar igen valgt at tage fat på en ny original ide. Denne gang handler det om den mexicanske helligdag Día de Muertos (De dødes dag). Det er blevet til en underholdne og dybt rørende film, som med en musikalsk glæde rammer lige i mellemgulvet, og til sidst var jeg rørt til tårer.
Instruktør: Lee Unkrich, Adrian Molina
Premieredato:
22-06-2018
Genre: Animation,

 Læs anmeldelsen her!

De originale 
I Århus bor fire venner, der er originale på hver deres måde. Dokumentarfilmen De Originale vises på TV2 torsdag d. 21. juni. I små hverdagsepisoder skildres de fire venners sammenstød, skærmydsler og sammenhold. Undervejs gengives mange komiske og kærlige stunder fra livet i Århus.
Instruktør: Stig Guldberg
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Darkest Hour 
Gary Oldman er blændende som Winston Churchill men instruktør Joe Wright bruger især billederne til at drive dette politiske drama til nervepirrende højder. Dette er historien om evakueringen af Dunkirk set fra Churchills perspektiv, og det bliver næsten ikke mere gennemført.
Instruktør: Joe Wright
Premieredato:
14-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Greatest Showman 
Et overflødighedshorn af artister, farver, bevægelse – og alt, alt for meget – med det formål at imponere og gøre selv den umættelig mæt. En musical om showmanden P.T. Barnum, der ikke lagde skjul på, at alt hvad han solgte var fake.
Instruktør: Michael Gracey
Premieredato:
18-05-2018
Genre: Drama, Musical

 Læs anmeldelsen her!

Star Wars: The Last Jedi 
Kapitel VIII i Star Wars-serien er en basker af en film. Visuelt flot og emotionelt overvældende. Der kan både grines og grædes imens Rey, Finn, Poe & Co forsøger at overleve The First Orders forsøg på at udrydde dem. Rian Johnson er sandelig den rette mand bag eventyret, der når nye højder med The Last Jedi.
Instruktør: Rian Johnson
Premieredato:
16-04-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Mordet i Orientekspressen 
Tag med Kenneth Branagh som 'lokomotivfører' på en rejse tilbage i tiden og bliv forført af en dampende flot og charmerende udgave af Mordet i Orientekspressen, og en hyldest til dengang man gik i biografen for at se film.
Instruktør: Kenneth Branagh
Premieredato:
13-04-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Killing of a Sacred Deer 
Yorgos Lanthimos er fantastisk til at finde på originale historier til sine film og The Killing of a Sacred Deer er endnu en bizar surrealistisk thriller. Den er et fantastisk grotesk mareridt, men desværre også et fantastisk grotesk konstrueret mareridt.
Instruktør: Yorgos Lanthimos
Premieredato:
02-04-2018
Genre: Drama, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Justice League 
Den er ikke så langtrukken og trist som sin forgænger, men Justice League er meget ujævnt underholdende. Ud over den er grim at se på, kan den ikke balancere sine mange helte og deres kriser, men håbløs er den dog ikke. Dog må Zack Snyder gerne snart gå på ferie fra superheltene.
Instruktør: Zack Snyder
Premieredato:
26-03-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

The Square 
Svensk film fyldt med humor og spark til den politiske korrekthed og kunstverdens snobbisme. Vi konfronteres med hykleriet om det påståede fællesskab. Angrebene er mange, grovkornede, groteske og heldigvis fyldt med en skøn absurd humor, der gør filmen til en lille satirisk kunstperle.
Instruktør: Ruben Ă–stlund
Premieredato:
23-03-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Thor: Ragnarok 
Thor: Ragnarok er mere en komedie end en superheltefilm. Med en raffineret afslutning og sine hylene morsomme scener løfter den sig langt over andre superheltefilm, der bliver sprøjtet ud fra Hollywood. Thor: Ragnarok er én af de sjoveste superheltefilm nogensinde.
Instruktør: Taika Waititi
Premieredato:
12-03-2018
Genre:

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Landet af glas19/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Mamma Mia!
Here We Go Again

Quiz
Hvilken dansk instruktør har udtalt, at han skriver bedst, når han flyver?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google