CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Rupert Everett
Fødselsdato:
29-05-1959
 
Minibiografi:
Rupert Everett er født i Norfolk, England.

Rupert Everett havde sin første filmrolle i Another Country (1984) og har siden spillet en række forskelligartede roller. Han blev med ét stjerne i USA med sin rolle som Julia Roberts’ bøsseven i My Best Friend’s Wedding (1997), og var som født til at spille ungkarlen Lord Goring i filmatiseringen af Oscar Wildes An Ideal Husband (1999). Selvom han har gjort sig stor umage for ikke at blive type-castet, er han nu exceptionelt god i flamboyante overklasse-roller - netop som i An Ideal Husband.

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
An Ideal Husband (1999)
Shakespeare in Love (1998)
My Best Friend’s Wedding (1997)
Prêt-à-Porter (1994)
The Madness of King George (1994)
Dance With a Stranger (1985)
Another Country (1984

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)
Hysteria (2011)
Shrek den tredje (2007)
Stardust (2007)
St. Trinian's (2007)
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet (2005)
Separate Lies (2005)
Shrek 2 (2004)
Stage Beauty (2004)
To Kill a King (2003)
The Importance of Being Earnest (2002)
Unconditional Love (2002)
South Kensington (2001)
Det næstbedste (2000)
Inspector Gadget (1999)
En skærsommernats drøm (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
27-07-06:
Justin Timberlake i Shrek 3
16-02-05:
Ganz i The Great Farrell
10-12-04:
Aslans stemme fundet
17-06-04:
Fraser både bøsse & Superman
24-05-04:
Box Office uge 21: Shrek 2 slår rekord
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Bobbi Jene19/4
Hvad vil folk sige19/4
Midnight Sun12/4
Rampage Out of Control12/4
Ud af intet12/4
A Quiet Place5/4
Faces Places5/4
Den of Thieves5/4
Lucky5/4
The Post5/4
Flere bio-anmeldelser
 
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Blade Runner 20492/3
The Beguiled23/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken af Bruce Willis' medspillere fra Tears of the Sun har senere medvirket i yderligere to af hans film?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google