CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Rupert Everett
F√łdselsdato:
29-05-1959
 
Minibiografi:
Rupert Everett er født i Norfolk, England.

Rupert Everett havde sin første filmrolle i Another Country (1984) og har siden spillet en række forskelligartede roller. Han blev med √©t stjerne i USA med sin rolle som Julia Roberts‚Äô bøsseven i My Best Friend‚Äôs Wedding (1997), og var som født til at spille ungkarlen Lord Goring i filmatiseringen af Oscar Wildes An Ideal Husband (1999). Selvom han har gjort sig stor umage for ikke at blive type-castet, er han nu exceptionelt god i flamboyante overklasse-roller - netop som i An Ideal Husband.

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
An Ideal Husband (1999)
Shakespeare in Love (1998)
My Best Friend’s Wedding (1997)
Prêt-à-Porter (1994)
The Madness of King George (1994)
Dance With a Stranger (1985)
Another Country (1984

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)
Hysteria (2011)
Stardust (2007)
St. Trinian's (2007)
Shrek den tredje (2007)
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet (2005)
Separate Lies (2005)
Shrek 2 (2004)
Stage Beauty (2004)
To Kill a King (2003)
Unconditional Love (2002)
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
Det næstbedste (2000)
Inspector Gadget (1999)
En skærsommernats drøm (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
27-07-06:
Justin Timberlake i Shrek 3
16-02-05:
Ganz i The Great Farrell
10-12-04:
Aslans stemme fundet
17-06-04:
Fraser både bøsse & Superman
24-05-04:
Box Office uge 21: Shrek 2 slår rekord
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
United States of Love8/12
Lægen fra Chaussy8/12
The First Monday in May8/12
Syv minutter over midnat8/12
Office Christmas Party8/12
Arrival1/12
Udyret og hans lærling1/12
Hunt for the Wilderpeople1/12
Min far Toni Erdmann1/12
Bad Santa 21/12
Flere bio-anmeldelser
 
Kæledyrenes hemmelige liv5/12
Jason Bourne2/12
Star Trek Beyond28/11
Find Dory25/11
Central Intelligence22/11
Ice Age: Den vildeste rejse21/11
Money Monster14/11
Independence Day 2: Resurgence11/11
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
I hvilken film finder man rollenavnene:
Barbossa, Swann, Norrington & Turner?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2016 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google