CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Rupert Everett
F�dselsdato:
29-05-1959
 
Minibiografi:
Rupert Everett er født i Norfolk, England.

Rupert Everett havde sin første filmrolle i Another Country (1984) og har siden spillet en række forskelligartede roller. Han blev med ét stjerne i USA med sin rolle som Julia Roberts’ bøsseven i My Best Friend’s Wedding (1997), og var som født til at spille ungkarlen Lord Goring i filmatiseringen af Oscar Wildes An Ideal Husband (1999). Selvom han har gjort sig stor umage for ikke at blive type-castet, er han nu exceptionelt god i flamboyante overklasse-roller - netop som i An Ideal Husband.

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
An Ideal Husband (1999)
Shakespeare in Love (1998)
My Best Friend’s Wedding (1997)
Prêt-à-Porter (1994)
The Madness of King George (1994)
Dance With a Stranger (1985)
Another Country (1984

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Hysteria (2011)
Shrek den tredje (2007)
Stardust (2007)
St. Trinian's (2007)
Separate Lies (2005)
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet (2005)
Stage Beauty (2004)
Shrek 2 (2004)
To Kill a King (2003)
Unconditional Love (2002)
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
Det næstbedste (2000)
Inspector Gadget (1999)
En skærsommernats drøm (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
27-07-06:
Justin Timberlake i Shrek 3
16-02-05:
Ganz i The Great Farrell
10-12-04:
Aslans stemme fundet
17-06-04:
Fraser både bøsse & Superman
24-05-04:
Box Office uge 21: Shrek 2 slår rekord
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Everybody Wants Some!!28/7
Bad moms28/7
Monsieur Chocolat28/7
Jason Bourne28/7
Bjerget21/7
Star Trek Beyond21/7
Den store venlige kæmpe21/7
Lights Out21/7
Wiener-Dog21/7
The Legend of Tarzan14/7
Flere bio-anmeldelser
 
Carol15/7
Brooklyn12/7
Trumbo11/7
13 Hours5/7
Zootropolis4/7
Deadpool1/7
James White27/6
Zoolander 224/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken af følgende skuespillere blev ikke klippet ud af The Thin Red Line?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2016 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google