CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Rupert Everett
F�dselsdato:
29-05-1959
 
Minibiografi:
Rupert Everett er født i Norfolk, England.

Rupert Everett havde sin første filmrolle i Another Country (1984) og har siden spillet en række forskelligartede roller. Han blev med ét stjerne i USA med sin rolle som Julia Roberts’ bøsseven i My Best Friend’s Wedding (1997), og var som født til at spille ungkarlen Lord Goring i filmatiseringen af Oscar Wildes An Ideal Husband (1999). Selvom han har gjort sig stor umage for ikke at blive type-castet, er han nu exceptionelt god i flamboyante overklasse-roller - netop som i An Ideal Husband.

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
An Ideal Husband (1999)
Shakespeare in Love (1998)
My Best Friend’s Wedding (1997)
Prêt-à-Porter (1994)
The Madness of King George (1994)
Dance With a Stranger (1985)
Another Country (1984

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Hysteria (2011)
Shrek den tredje (2007)
Stardust (2007)
St. Trinian's (2007)
Separate Lies (2005)
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet (2005)
Stage Beauty (2004)
Shrek 2 (2004)
To Kill a King (2003)
Unconditional Love (2002)
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
Det næstbedste (2000)
Inspector Gadget (1999)
En skærsommernats drøm (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
27-07-06:
Justin Timberlake i Shrek 3
16-02-05:
Ganz i The Great Farrell
10-12-04:
Aslans stemme fundet
17-06-04:
Fraser både bøsse & Superman
24-05-04:
Box Office uge 21: Shrek 2 slår rekord
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Mission: Impossible - Rogue Nation30/7
Amy30/7
Paper Towns23/7
Kærlighed ved første slag23/7
The Little Death23/7
Peter Pedal: På eventyr i junglen23/7
Ant-Man22/7
1001 gram16/7
Ted 216/7
Violette16/7
Flere bio-anmeldelser
 
Selma29/7
Seventh Son27/7
Wild24/7
Teorien om alting13/7
Big Eyes10/7
Whiplash1/7
Fifty Shades of Grey30/6
Mennesker bliver spist29/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken Disney-klassiker starter i London?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google