CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Rupert Everett
FĂždselsdato:
29-05-1959
 
Minibiografi:
Rupert Everett er født i Norfolk, England.

Rupert Everett havde sin første filmrolle i Another Country (1984) og har siden spillet en række forskelligartede roller. Han blev med Ă©t stjerne i USA med sin rolle som Julia Roberts’ bøsseven i My Best Friend’s Wedding (1997), og var som født til at spille ungkarlen Lord Goring i filmatiseringen af Oscar Wildes An Ideal Husband (1999). Selvom han har gjort sig stor umage for ikke at blive type-castet, er han nu exceptionelt god i flamboyante overklasse-roller - netop som i An Ideal Husband.

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
An Ideal Husband (1999)
Shakespeare in Love (1998)
My Best Friend’s Wedding (1997)
PrĂȘt-Ă -Porter (1994)
The Madness of King George (1994)
Dance With a Stranger (1985)
Another Country (1984

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)
Hysteria (2011)
Shrek den tredje (2007)
Stardust (2007)
St. Trinian's (2007)
Separate Lies (2005)
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet (2005)
Stage Beauty (2004)
Shrek 2 (2004)
To Kill a King (2003)
Unconditional Love (2002)
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
Det næstbedste (2000)
Inspector Gadget (1999)
En skærsommernats drøm (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
IndlÊg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
27-07-06:
Justin Timberlake i Shrek 3
16-02-05:
Ganz i The Great Farrell
10-12-04:
Aslans stemme fundet
17-06-04:
Fraser både bøsse & Superman
24-05-04:
Box Office uge 21: Shrek 2 slår rekord
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Efter stormen25/5
Sweet Dreams25/5
Alt eller intet25/5
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge24/5
Safari24/5
Free Fire24/5
3 ting18/5
CĂ©zanne og Zola18/5
Alien: Covenant17/5
Kong Arthur: Legenden om svĂŠrdet11/5
Flere bio-anmeldelser
 
Assassin's Creed29/5
Nocturnal Animals26/5
Collateral Beauty19/5
Den hundredetÄrige der stak af fra regningen og forsvandt15/5
Syng1/5
American Honey28/4
Arrival24/4
Rogue One: A Star Wars Story18/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem har spillet med i både Sicilianeren, The Crow & Metro?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sűg pć Google