Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Rupert Everett
F�dselsdato:
29-05-1959
 
Minibiografi:
Rupert Everett er født i Norfolk, England.

Rupert Everett havde sin første filmrolle i Another Country (1984) og har siden spillet en række forskelligartede roller. Han blev med ét stjerne i USA med sin rolle som Julia Roberts’ bøsseven i My Best Friend’s Wedding (1997), og var som født til at spille ungkarlen Lord Goring i filmatiseringen af Oscar Wildes An Ideal Husband (1999). Selvom han har gjort sig stor umage for ikke at blive type-castet, er han nu exceptionelt god i flamboyante overklasse-roller - netop som i An Ideal Husband.

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
An Ideal Husband (1999)
Shakespeare in Love (1998)
My Best Friend’s Wedding (1997)
Prêt-à-Porter (1994)
The Madness of King George (1994)
Dance With a Stranger (1985)
Another Country (1984

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Hysteria (2011)
Shrek den tredje (2007)
Stardust (2007)
St. Trinian's (2007)
Separate Lies (2005)
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet (2005)
Stage Beauty (2004)
Shrek 2 (2004)
To Kill a King (2003)
Unconditional Love (2002)
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
Det næstbedste (2000)
Inspector Gadget (1999)
En skærsommernats drøm (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
27-07-06:
Justin Timberlake i Shrek 3
16-02-05:
Ganz i The Great Farrell
10-12-04:
Aslans stemme fundet
17-06-04:
Fraser både bøsse & Superman
24-05-04:
Box Office uge 21: Shrek 2 slår rekord
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Big Hero 629/1
The Imitation Game29/1
Project Almanac29/1
Party Girl29/1
Seventh Son22/1
Birdman22/1
American Sniper22/1
Foxcatcher15/1
En chance til15/1
Paddington15/1
Flere bio-anmeldelser
 
Fasandræberne20/1
Begravet i fortiden19/1
Hundredefodsrejsen16/1
Joe13/1
What If9/1
Deliver Us from Evil2/1
Teenage Mutant Ninja Turtles29/12
Into the Storm19/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilket filmselskab har et bjerg som deres logo?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google