CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Rupert Everett
Fødselsdato:
29-05-1959
 
Minibiografi:
Rupert Everett er født i Norfolk, England.

Rupert Everett havde sin første filmrolle i Another Country (1984) og har siden spillet en række forskelligartede roller. Han blev med ét stjerne i USA med sin rolle som Julia Roberts’ bøsseven i My Best Friend’s Wedding (1997), og var som født til at spille ungkarlen Lord Goring i filmatiseringen af Oscar Wildes An Ideal Husband (1999). Selvom han har gjort sig stor umage for ikke at blive type-castet, er han nu exceptionelt god i flamboyante overklasse-roller - netop som i An Ideal Husband.

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
The Importance of Being Earnest (2002)
South Kensington (2001)
An Ideal Husband (1999)
Shakespeare in Love (1998)
My Best Friend’s Wedding (1997)
Prêt-à-Porter (1994)
The Madness of King George (1994)
Dance With a Stranger (1985)
Another Country (1984

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)
Hysteria (2011)
Shrek den tredje (2007)
Stardust (2007)
St. Trinian's (2007)
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet (2005)
Separate Lies (2005)
Shrek 2 (2004)
Stage Beauty (2004)
To Kill a King (2003)
The Importance of Being Earnest (2002)
Unconditional Love (2002)
South Kensington (2001)
Det næstbedste (2000)
Inspector Gadget (1999)
En skærsommernats drøm (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
27-07-06:
Justin Timberlake i Shrek 3
16-02-05:
Ganz i The Great Farrell
10-12-04:
Aslans stemme fundet
17-06-04:
Fraser både bøsse & Superman
24-05-04:
Box Office uge 21: Shrek 2 slår rekord
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Kingsman: The Golden Circle21/9
Kærligheden flytter ind21/9
Paula21/9
LEGO Ninjago filmen21/9
I min datters navn21/9
Paris må vente21/9
Borg14/9
God's Own Country14/9
En fremmed flytter ind14/9
American Assassin14/9
Flere bio-anmeldelser
 
Kong Arthur: Legenden om sværdet25/9
Boss Baby15/9
Guardians of the Galaxy Vol. 211/9
Fast & Furious 88/9
Smølferne: Den hemmelige landsby28/8
The Salesman25/8
Loving21/8
Elle18/8
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem spillede Paprika Steens far i Okay?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google