CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Copyright:
UIP


Giancarlo Esposito
F�dselsdato:
26-04-1958
 
Minibiografi:
Giancarlo Esposito er født i København, men er vokset op i New York.
Giancarlo Esposito havde medvirket i adskillige teaterstykker og film, inden han blev brugt af Spike Lee i School Daze (1988) og efterfølgende i tre andre Spike Lee-film: Do the Right Thing (1989), Mo’ Better Blues (1990) og Malcolm X (1992).
Giancarlo Esposito er en alsidig skuespiller, der har medvirket i meget forskellige mindre roller som aggressiv aktivist i Do the Right Thing (1989), taxachauffør med et fjollet navn i Taxi – Night on Earth (1991), undergrundsjournalist i Bob Roberts, FBI-agent i The Usual Suspects (1995) og sympatisk drug dealer i Fresh (1994).
Var desuden med i den sidste sæson af den kritikerroste tv-serie Drabsafdelingen (98-99).


Udvalgt filmografi af øvrige titler:

Piñero (2001)
Josephine (2000)
Big City Blues (1999)
Stardust (1998)
Twilight (1998)
Nothing to Lose (1997)
The Usual Suspects (1995)
Blue in the Face (1995)
The Keeper (1995)
Smoke (1995)
Fresh (1994)
Amos & Andrew (1993)
Malcolm X (1992)
Bob Roberts (1992)
Night on Earth (1991)
Harley Davidson and the Marlboro Man (1991)
Mo' Better Blues (1990)
Do the Right Thing (1989)
School Daze (1988)
The Cotton Club (1984)


(af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Junglebogen (2016)
Money Monster (2016)
Maze Runner: Infernoet (2015)
Rabbit Hole (2010)
Sherrybaby (2006)
Last Holiday (2005)
Afsporet (2005)
Blind Horizon (2004)
Pinero (2002)
Ali (2001)
Monkeybone (2001)
Night on Earth (1991)


Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
02-11-04:
Royal film scorer franskmand
19-12-02:
Nyt om Val Kilmer-film
21-11-02:
Speciel-BAFTA til Spike Lee

Senest anmeldt
When the Bough Breaks22/9
Déjà Vu [dk]22/9
Swinger22/9
Suburra22/9
The Magnificent Seven22/9
Blair Witch15/9
Sidste nat i Caracas15/9
Chronic15/9
Free State of Jones15/9
Bridget Jones' baby15/9
Flere bio-anmeldelser
 
Junglebogen12/9
Eye in the Sky9/9
The Lady in the Van2/9
The Huntsman: Winter's War30/8
Valley of Love29/8
Blandt mænd og får26/8
Where to Invade Next22/8
The Brothers Grimsby19/8
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film har følgende tag-line: "Violence is a way of life"?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2016 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google