CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Copyright:
UIP


Giancarlo Esposito
Fødselsdato:
26-04-1958
 
Minibiografi:
Giancarlo Esposito er født i København, men er vokset op i New York.
Giancarlo Esposito havde medvirket i adskillige teaterstykker og film, inden han blev brugt af Spike Lee i School Daze (1988) og efterfølgende i tre andre Spike Lee-film: Do the Right Thing (1989), Mo’ Better Blues (1990) og Malcolm X (1992).
Giancarlo Esposito er en alsidig skuespiller, der har medvirket i meget forskellige mindre roller som aggressiv aktivist i Do the Right Thing (1989), taxachauffør med et fjollet navn i Taxi – Night on Earth (1991), undergrundsjournalist i Bob Roberts, FBI-agent i The Usual Suspects (1995) og sympatisk drug dealer i Fresh (1994).
Var desuden med i den sidste sæson af den kritikerroste tv-serie Drabsafdelingen (98-99).


Udvalgt filmografi af øvrige titler:

Piñero (2001)
Josephine (2000)
Big City Blues (1999)
Stardust (1998)
Twilight (1998)
Nothing to Lose (1997)
The Usual Suspects (1995)
Blue in the Face (1995)
The Keeper (1995)
Smoke (1995)
Fresh (1994)
Amos & Andrew (1993)
Malcolm X (1992)
Bob Roberts (1992)
Night on Earth (1991)
Harley Davidson and the Marlboro Man (1991)
Mo' Better Blues (1990)
Do the Right Thing (1989)
School Daze (1988)
The Cotton Club (1984)


(af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Junglebogen (2016)
Money Monster (2016)
Maze Runner: Infernoet (2015)
Rabbit Hole (2010)
Sherrybaby (2006)
Last Holiday (2005)
Afsporet (2005)
Blind Horizon (2004)
Pinero (2002)
Ali (2001)
Monkeybone (2001)
Night on Earth (1991)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
02-11-04:
Royal film scorer franskmand
19-12-02:
Nyt om Val Kilmer-film
21-11-02:
Speciel-BAFTA til Spike Lee

Senest anmeldt
A Cure for Wellness16/2
Alletiders kvinder16/2
The Great Wall16/2
The Wailing9/2
Far til Fire på toppen9/2
Mit liv som squash9/2
Fifty Shades - i mørket9/2
Moonlight9/2
Lion9/2
LEGO Batman filmen9/2
Flere bio-anmeldelser
 
The Shallows17/2
Miraklet på Hudsonfloden13/2
Bridget Jones' baby10/2
Mike and Dave Need Wedding Dates25/1
The Lobster20/1
Ghostbusters13/12
Captain Fantastic12/12
Everybody Wants Some!!9/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilket år blev Technicolor introduceret?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google