CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Curious George 3: Back to the Jungle

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2015

Manuskript:
Chuck Tately

Producere:
Share Stallings

Fotograf:


Klipper:


Komponist:
Heitor Pereira

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
Universal/Sony Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(5 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
10-07-09:
Peter Pedal på nye eventyr
27-12-06:
Peter Pedal
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.78:1

Lyd:
DTS-HD 5.1

Ekstra materiale:
4 karaoke-sange
Peter Pedal: På eventyr i junglen

Anmeldt af:Morten Møller Bertelsen
Genre:Animation, Børnefilm
Varighed:80 minutter
Instruktør:Phil Weinstein
 
Anmeldelsesdato:23-11-2015
Medvirkende:Som:

Hovedpinefremkaldende venstrehåndsarbejde
 
Selvom det måske ikke fremgår tydeligt, så er Peter Pedal: På eventyr i junglen faktisk den tredje film i den nyeste serie om den nysgerrige abe. Hele seks år er der gået, siden den sidste udkom. Det burde, skulle man i hvert fald tro, være mere end rigeligt med tid til at lave en gennemarbejdet film. Men tag ikke fejl. Dette er en direkte-til-video-film, der af uransagelige årsager har fået biografpremiere i Danmark.


Copyright:
UIP
Plottet er så absurd, som det næsten kan være. Vi befinder os i en verden, hvor rumkapsler til mennesker er en mangelvare. Men én abekapsel har det amerikanske rumagentur gudhjælpemig kunnet fremskaffe. Derfor sendes Peter Pedal til rummet. Han skal reparere en satellit, der kan begrænse oversvømmelserne i Afrika. Rumplottet viser sig dog at være en hurtigt overstået sidehistorie. For da Peter Pedal styrter ned i Afrika på rumrejsens hjemtur, må manden med den gule hat, Ted, rejse til Afrika for at finde sin legesyge abe.

Filmens instruktør, Phil Weinstein, er dog ikke synderligt interesseret i at fortælle en historie. For bedst som man tror, man ved, hvad filmen handler om, skifter den pludselig fokus. Sådan er det flere gange undervejs. Det hæsblæsende tempo med de mange fokusskift vil måske nok glæde de mindste, der hurtigt begynder at kede sig, men rent fortællemæssigt er de mange lappeløsninger dovent ud over alle grænser. Og hvad værre er: De præsenteres ikke med samme glimt i øjet som i for eksempel Svampebob: En rigtig landkrabbe fra tidligere i år.


Copyright:
UIP
På mange måder er denne tredje Peter Pedal-film dog lidt af en præstation. Chuck Tately, der står bag filmens manuskript, har nemlig formået kreere et persongalleri næsten udelukkende bestående af møgirriterende, papirtynde karakterer. Værst er den muskuløse machochef for det amerikanske rumagentur. Med sin frembrusende, bedrevidende væremåde er han stereotypen på den inkompetente topchef, der tror han ved det hele, men som naturligvis ikke ved noget som helst.

Der er i det hele taget ikke meget positivt at sige om Peter Pedal: På eventyr i junglen. Jo, det skulle være, at den heldigvis kun varer 81 minutter. Men på trods af den korte spilletid blev jeg alligevel hurtigt træt af den mildest talt anstrengende tur i junglen med Peter Pedal. Hvorfor filmens danske distributør har valgt at give dette stykke venstrehåndsarbejde biografpremiere, forstår jeg intet af. Man burde have gjort som i USA og holdt denne overgearede stinkbombe langt væk fra biograferne.
 
DVD-vurdering
Man finder fire syng-med-sange som ekstramateriale. Naturligvis med tilhørende tekst, skulle man være gammel nok til at læse og følge med slags.

Ekstra materiale:
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Skyscraper12/7
Under træet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Hereditary28/6
Far til fire i solen28/6
Huset ved havet28/6
Ocean's 821/6
Violinisten21/6
Love, Simon21/6
Flere bio-anmeldelser
 
Molly's Game6/7
Black Panther2/7
Den skjulte tråd29/6
Coco22/6
De originale21/6
Darkest Hour14/6
The Greatest Showman18/5
Star Wars: The Last Jedi16/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem spiller ikke en af Jack Lemmons yngre kolleger i Glengarry Glen Ross fra 1992?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google