CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Zoolander 2

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Justin Theroux, Ben Stiller, Nicholas Stoller, John Hamburg

Producere:
Stuart Cornfeld
Scott Rudin
Ben Stiller
Clayton Townsend

Fotograf:
Daniel Mindel

Klipper:
Greg Hayden

Komponist:
Theodore Shapiro

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
UIP

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 3 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
19-09-11:
Hall Pass
08-06-11:
Little Fockers
08-06-05:
Meet the Fockers
11-01-05:
Dodgeball
29-09-04:
Starsky & Hutch
21-08-02:
Zoolander
25-12-00:
Meet the Parents
20-12-00:
Mystery Men
 


Zoolander 2

Anmeldt af:Christian Rising Matthiasen
Genre:Komedie
Varighed:104 minutter
Instruktør:Ben Stiller
 
Premieredato:11-02-2016
Medvirkende:Som:
Ben StillerDerek Zoolander
Owen WilsonHansel
Penélope CruzValentina
Will FerrellMugatu
Kristen WiigAlexanya Atoz
Christine TaylorMatilda Jeffries
Se komplet creditliste her

Derek Zoolander er tilbage
 
Det er 15 √•r siden, at vi fik Zoolander, og nu er Ben Stiller tilbage med opf√łlgeren til kult-komedien, der ikke fik den store succes, da den oprindeligt kom ud, men som gennem √•rene har udviklet en st√łrre og st√łrre fanskare.


Copyright:
UIP
Zoolander 2 tager, ligesom sin forgænger, udgangspunkt i modellen Derek Zoolander, spillet af Stiller selv, der selv efter 15 år formår at portrættere Derek ligeså idiotisk og underholdende, som vi husker ham. Ved sin side har han sin med-model og bedste ven Hansel, spillet af Owen Wilson, og sammen kaldes de ud af deres dvale, da de kontaktes af det nyeste modeikon, den botox-fyldte Alexanya Atoz (Kristen Wiig fra bl.a. Bridesmaids), der vil have dem til at arbejde sammen med sin hipster-protegé Don Atari (Kyle Mooney, pt fast på Saturday Night Live).
Plottet er overraskende komplekst, og f√łr de f√•r kigget sig om, er Pen√©lope Cruz og Interpol involveret, og de skal igen stoppe superskurken Mugatu, spillet af en veloplagt Will Ferrell, i h√•b om at redde modeverdenen.

Ben Stiller er igen b√•de instrukt√łr, medforfatter og hovedrolleindehaver, men det er uden tvivl i rollen som Derek Zoolander, at der er blevet lagt mest energi. Derek er liges√• blank, som man husker ham, og hans parodi p√• den overfladiske modeverden, er liges√• underholdende som den var i 2001. Det er desv√¶rre bare som om, at der er noget der mangler. Alle jokes er optimerede til 10'erne og endda til s√•dan en grad, at selfies er blevet en del af plottet. Selvom selvironien altid h√¶nger tykt i luften, f√łles komikken ofte meget p√•tvungen, som om at man pr√łver at ramme en masse aktuelle omr√•der, kun for selv at blive aktuel. Der bliver taget lidt for let p√• det hele, og man f√•r f√łlelsen af, at de ikke rigtig gider pr√łve at skabe humoren i scenerne, men blot regner med at den eksisterer naturligt i filmens univers.


Copyright:
UIP
Zoolander 2 er over√łset med cameos, lige fra Kiefer Sutherland, der er del af Hansel's orgie-flok, til Benedict Cumberbatch, der som den androgyne All har en ret underholdende scene, hvor han i englekostume sv√¶vende gennem luften jager Derek og Hansel ned af podiet, imens de bliver pisket fra oven. Man kan dog ogs√• f√• for meget af en god ting, og der g√•r ikke lang tid f√łr de mange cameos langsomt glider ud i et, og man begynder at savne fokus p√• de roller, som vi rent faktisk interesserer os for.
Zoolander 2 er ikke en d√•rlig film, og den har afgjort sine komiske momenter, men i dens fors√łg p√• at v√¶re endnu st√łrre og sjovere end sin forg√¶nger, samtidig med at opskriften skal optimeres til at inkorporere selfies, hipstere og Netflix, undg√•r den nok ikke at skuffe fans af den oprindelige kult-komedie.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Dobbeltspil18/1
Downsizing18/1
Fra balkonen18/1
Wonderstruck18/1
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri11/1
Væbnet med ord & vinger11/1
Hjertestart4/1
Loveless4/1
Wonder4/1
The Greatest Showman25/12
Flere bio-anmeldelser
 
American Made22/12
Dunkirk21/12
Baby Driver19/12
Annabelle 2: Skabelsen18/12
Superswede: En film om Ronnie Peterson15/12
Biler 311/12
Abernes planet: Opg√łret1/12
Spider-Man: Homecoming27/11
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken skuespillerinde skulle oprindeligt have spillet Gud i Dogma?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google