CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Ricki and the Flash

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2015

Manuskript:
Diablo Cody

Producere:
Mason Novick
Marc Platt

Fotograf:
Declan Quinn

Klipper:
Wyatt Smith

Komponist:


Censur:
Tilladt for alle, men frar√•des b√łrn under 7 √•r

Distributør:
Universal/Sony Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
25-08-16:
Florence
03-06-14:
Familien - August: Osage County
25-03-13:
Hope Springs
21-01-10:
Det' indviklet
11-07-08:
Mamma Mia!
10-03-08:
Evening
14-04-05:
De-Lovely
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
DTS-HD 5.1

Ekstra materiale:
4 slettede scener, 2 featuretter, billedgalleri
Ricki and the Flash

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Drama, Komedie
Varighed:101 minutter
Instruktør:Jonathan Demme
 
Anmeldelsesdato:15-02-2016
Medvirkende:Som:
Meryl StreepRicki
Rick SpringfieldGreg
Kevin KlinePete
Mamie GummerJulie
Sebastian StanJosh

Tilbage til familier√łdderne
 
Jonathan Demme er sv√¶r at f√• greb om som instrukt√łr. En solid h√•ndv√¶rker med et s√¶rligt talent for nuancerede kvindeportr√¶tter, hvis karriere toppede med Oscar-magneten Ondskabens √łjne. Nu er han aktuel med en gennemf√łrt hyggelig og ukompliceret tur i selskab med den selverkl√¶rede rocksanger Ricki, som stadig lever dr√łmmen fuldt ud i Californien selv om d√•bsattesten efterh√•nden har gjort sig fortjent til et ophold p√• museum. Tilbage i Indianapolis sidder resten af familien, som hun forlod til fordel for musikken dengang b√łrnene var sm√•. Datteren er netop blevet forladt af sin mand og er flyttet hjem til farmand og den kvinde, der har udfyldt moderrollen gennem hele hendes opv√¶kst.


Copyright:
UIP
Til sidst kapitulerer faderen i Kevin Klines skikkelse og ringer til Californien for at s√łge assistance fra Ricki, som skraber den alt for tydelige kistebund og s√¶tter sig p√• et fly tilbage til det Martha Stewart-liv, som hun med al vold og magt har fors√łgt at l√¶gge bag sig, for familieb√•nd er st√¶rkere end som s√• ogs√• selv om afstanden er blevet s√• stor, at den kan sv√¶r at tilbagel√¶gge.

Ricki and the Flash f√•r fint sat mor-datter-forholdet i centrum i den reunion, der hele vejen igennem er akavet og ufrivillig, men som samtidig fint demonstrerer, hvordan sl√¶gtsskab ikke kan oph√¶ves. Ricki kommer med en vildskab og attitude, som er helt ukendt i det n√¶rmest demonstrativt p√¶ne og velfriserede hjem ‚Äď og hun udg√łr et n√łdvendigt alternativ til de psykiatertimer, som datteren p√¶nt m√• passe i fors√łget p√• at komme p√• fode igen. Det er i disse scener, at filmens attraktionsv√¶rdi ligger ‚Äď i sammenst√łdet mellem normaliteten og det uregerlige.


Copyright:
UIP
Der er ikke mange overraskelser i historien, men en masse k√¶rlige og ofte morsomme optrin, n√•r de to fremmede verdener f√łres sammen igen. Heldigvis er der heller ingen lette l√łsninger, s√• vi slipper for den idylliserede slutning, hvor alle konflikter l√łses og relationer genetableres. Det forbliver et problem, at Ricki blot forlod familien for at f√łlge sin egen dr√łm, men den udgave af hende, der vender tilbage har trods alt noget andet og n√łdvendigt at tilbyde. Meryl Streep nyder helt tydeligt at s√¶tte t√¶nderne i en figur, der ligger et godt stykke fra hendes normale fremtoning ‚Äď og hun f√•r givet Ricki kant og en s√•rbarhed af den slags, der melder sig, n√•r udl√łbsdatoen p√• den valgte livsstil er ved at n√¶rme sig. Og s√• giver det s√• afgjort filmen ekstra dynamik, at hun spiller over for sin egen datter ‚Äď Mamie Gummer ‚Äď som sumper overbevisende igennem som s√•ret og uforst√•ende.
 
DVD-vurdering
Et par kortfattede dog udmærket featuretter, fire slettede scener og en bunke stillfotos. Ikke overvældende, men lidt er også godt.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Bobbi Jene19/4
Hvad vil folk sige19/4
Midnight Sun12/4
Rampage Out of Control12/4
Ud af intet12/4
A Quiet Place5/4
Faces Places5/4
Den of Thieves5/4
Lucky5/4
The Post5/4
Flere bio-anmeldelser
 
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Blade Runner 20492/3
The Beguiled23/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvor er Jack Nicholson født?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google