CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Daddy's Home

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2015

Manuskript:
Brian Burns, Sean Anders, John Morris

Producere:
Will Ferrell
Chris Henchy
Adam McKay
John Morris

Fotograf:
Julio Macat

Klipper:
Eric Kissack
Brad Wilhite

Komponist:
Michael Andrews

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Fox/Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
04-12-15:
Ted 2
17-06-14:
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen
14-01-14:
Pain & Gain
09-01-13:
Ted
25-11-10:
The Other Guys
05-11-07:
Blades of Glory
25-04-05:
Anchorman
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.78:1

Lyd:
DTS:X

Ekstra materiale:
7 featuretter, 5 slettede/udvidede scener, fraklip
Daddy's Home

Anmeldt af:Nadia Parbo
Genre:Komedie
Varighed:96 minutter
Instruktør:Sean Anders
 
Anmeldelsesdato:30-05-2016
Medvirkende:Som:
Will FerrellBrad Whitaker
Mark WahlbergDusty Mayron
Linda CardelliniSara
Thomas Haden ChurchLeo Holt
Bobby CannavaleDr. Francisco
Hannibal BuressGriff

Far og stedfar i kedelig kamp
 
Da The Other Guys kom i biograferne i 2010, kunne det se ud som starten på en ny komikerduo i form af Mark Wahlberg og Will Ferrell. Hvis man, som undertegnede, var glad for førnævnte film, er det derfor nemt at se frem til denne næste film i rækken, som burde cementere deres status for komikerpar. Daddy's Home er desværre ikke den film, nogle af os har ventet på.


Copyright:
UIP
Daddy's Home har dog alle ingredienserne og handlingen, der kunne udgøre en sjov film. Brad har netop giftet sig med kvinden i sit liv, der også har to børn i bagagen. Brad kan ikke selv få børn, men har altid ønsket sig nogle, så det kunne ikke være mere perfekt; især ikke nu, da de næsten er ved at acceptere ham. Derfor kunne det ikke komme på et værre tidspunkt, da børnenes far, Dusty, en dag kommer til byen. Dusty er en alfa, en mand der kan og har det hele. Han er flot, søger efter eventyret, har en sej motorcykel og, værst af alt, er han børnenes yndlingsperson i hele verden. Lad konkurrencen mellem de to mænd begynde.

Nogle gange er det svært at sige, hvorfor nogle ting fungerer og hvorfor andre ikke gør. Daddy's Home er en af den slags film, for dens fejl kan mest af alt beskrives med få ord og ganske enkelt: den er bare ikke særlig sjov. For hver joke, der virker, er der ti, der ikke gør. På trods af de to hovedpersoners kunnen på det komiske område, er det Thomas Haden Church i en birolle som Brads chef, der har det bedste materiale og derfor garanterer flest morsomme scener. Uden ham ville det være en halvtrist omgang.


Copyright:
UIP
Samtidig lider Daddy's Home sommetider af jokes, der går udenfor fortællingsrammen. Denne historie foregår i en relativt realistisk verden, men alligevel genopliver Dusty på et tidspunkt stakkels Brad ved at have strøm i hænderne (?!). At rive historien ud af rammen er at rive seeren ud af filmen og det er også den slags klodsede teknik, der giver bagslag i en film, Wahlberg og Ferrell godt kunne være foruden på deres CV.

Daddy's Home virker til at køre på rutinen og det er denne rutine, der går over lærredet og ud over seeren. Der er få ting mere befriende end at kunne glemme alt om dagligdagen og lade et grin få frit løb, men her kan man kun håbe på grinet, men blot sidde tilbage med meget lidt andet end et stivnet smil.
 
DVD-vurdering
Det fylder egentlig ikke så meget, men ekstramaterialet på blu-ray'en er ganske fint. Det ene blooper-indslag er virkelig bare en enkel fraklippet scene, hvor Mark Wahlberg ikke kan holde masken; men resten af menupunkterne er nemme og underholdende 5-10 minutters bag kameraet-indslag. Vi får tilmed selskab af Kobe Bryant i et indslag, mens Tony Hawk og Mike McGill medvirket i et andet.
De fem slettede scener og eller udvidede varianter af scener vi har set er også udmærket af få med. Lidt men godt bonusmateriale altså.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (4 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
poe currency buy
27-2-2018 04:00
Come on, cut it out!
poe currency buy http://prsync.com/cool/what-is-update-in-path-of-exile--2257803/

cheap NBA 2K18 MT
22-2-2018 08:01
youre really talented.
cheap NBA 2K18 MT http://nba2k18news.blogghy.com/note/1605737/nba-2k18's-new-content-the-future.html

cheap NBA 2K18 MT
27-1-2018 12:34
hello!this is extremely good website!
cheap NBA 2K18 MT http://nba2k18news.publicoton.fr/nba-2k18-players-care-about-the-ratings-more-than-anything-else-1129636

Final Fantasy XIV Gil
25-5-2017 02:25
Today looks great .
Final Fantasy XIV Gil http://rs3goldsell.com/ffxiv4gil-offers-the-best-prices-for-those-looking-to-buy-ffxiv-gil/


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Avengers: Infinity War25/4
Bobbi Jene19/4
Hvad vil folk sige19/4
Midnight Sun12/4
Rampage Out of Control12/4
Ud af intet12/4
A Quiet Place5/4
Faces Places5/4
Den of Thieves5/4
Lucky5/4
Flere bio-anmeldelser
 
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Blade Runner 20492/3
The Beguiled23/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Fra hvilken film stammer følgende citat:

”Nej, træk mig nu baglæns ind i fuglekassen!”
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google