CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Zoolander 2

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Justin Theroux, Ben Stiller, Nicholas Stoller, John Hamburg

Producere:
Stuart Cornfeld
Scott Rudin
Ben Stiller
Clayton Townsend

Fotograf:
Daniel Mindel

Klipper:
Greg Hayden

Komponist:
Theodore Shapiro

Censur:
Tilladt for alle over 11 Ă„r

Distributør:
Fox/Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 3 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

LÊs ogsÄ...
Anmeldelser:
19-09-11:
Hall Pass
08-06-11:
Little Fockers
08-06-05:
Meet the Fockers
11-01-05:
Dodgeball
29-09-04:
Starsky & Hutch
21-08-02:
Zoolander
25-12-00:
Meet the Parents
20-12-00:
Mystery Men
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.39:1

Lyd:
DTS:X

Ekstra materiale:
4 featuretter
Zoolander 2

Anmeldt af:Christian Rising Matthiasen
Genre:Komedie
Varighed:102 minutter
Instruktør:Ben Stiller
 
Anmeldelsesdato:24-06-2016
Medvirkende:Som:
Ben StillerDerek Zoolander
Owen WilsonHansel
Penélope CruzValentina
Will FerrellMugatu
Kristen WiigAlexanya Atoz
Christine TaylorMatilda Jeffries
Se komplet creditliste her

Derek Zoolander er tilbage
 
Det er 15 Ă„r siden, at vi fik Zoolander, og nu er Ben Stiller tilbage med opfĂžlgeren til kult-komedien, der ikke fik den store succes, da den oprindeligt kom ud, men som gennem Ă„rene har udviklet en stĂžrre og stĂžrre fanskare.


Copyright:
UIP
Zoolander 2 tager, ligesom sin forgÊnger, udgangspunkt i modellen Derek Zoolander, spillet af Stiller selv, der selv efter 15 Är formÄr at portrÊttere Derek ligesÄ idiotisk og underholdende, som vi husker ham. Ved sin side har han sin med-model og bedste ven Hansel, spillet af Owen Wilson, og sammen kaldes de ud af deres dvale, da de kontaktes af det nyeste modeikon, den botox-fyldte Alexanya Atoz (Kristen Wiig fra bl.a. Bridesmaids), der vil have dem til at arbejde sammen med sin hipster-protegé Don Atari (Kyle Mooney, pt fast pÄ Saturday Night Live).
Plottet er overraskende komplekst, og fÞr de fÄr kigget sig om, er Penélope Cruz og Interpol involveret, og de skal igen stoppe superskurken Mugatu, spillet af en veloplagt Will Ferrell, i hÄb om at redde modeverdenen.

Ben Stiller er igen bÄde instruktÞr, medforfatter og hovedrolleindehaver, men det er uden tvivl i rollen som Derek Zoolander, at der er blevet lagt mest energi. Derek er ligesÄ blank, som man husker ham, og hans parodi pÄ den overfladiske modeverden, er ligesÄ underholdende som den var i 2001. Det er desvÊrre bare som om, at der er noget der mangler. Alle jokes er optimerede til 10'erne og endda til sÄdan en grad, at selfies er blevet en del af plottet. Selvom selvironien altid hÊnger tykt i luften, fÞles komikken ofte meget pÄtvungen, som om at man prÞver at ramme en masse aktuelle omrÄder, kun for selv at blive aktuel. Der bliver taget lidt for let pÄ det hele, og man fÄr fÞlelsen af, at de ikke rigtig gider prÞve at skabe humoren i scenerne, men blot regner med at den eksisterer naturligt i filmens univers.


Copyright:
UIP
Zoolander 2 er overÞset med cameos, lige fra Kiefer Sutherland, der er del af Hansel's orgie-flok, til Benedict Cumberbatch, der som den androgyne All har en ret underholdende scene, hvor han i englekostume svÊvende gennem luften jager Derek og Hansel ned af podiet, imens de bliver pisket fra oven. Man kan dog ogsÄ fÄ for meget af en god ting, og der gÄr ikke lang tid fÞr de mange cameos langsomt glider ud i et, og man begynder at savne fokus pÄ de roller, som vi rent faktisk interesserer os for.
Zoolander 2 er ikke en dÄrlig film, og den har afgjort sine komiske momenter, men i dens forsÞg pÄ at vÊre endnu stÞrre og sjovere end sin forgÊnger, samtidig med at opskriften skal optimeres til at inkorporere selfies, hipstere og Netflix, undgÄr den nok ikke at skuffe fans af den oprindelige kult-komedie.
 
DVD-vurdering
Den fjerde featurette er egentlig en 'reklame', mens tredje indslag handler om den amerikanske komiker Drake Sather, der skabte Zoolander-figuren tilbage i 1996. Han er dÞd i dag og meget fÄ kender til ham, men Ben Stiller, Judd Apatow og en rÊkke andre folk hylder ham her i et fint lille indslag.

Endelig er de to fĂžrste menupunkter mere reelle bag kameraet-indslag, men alle fire featuretter er klart vĂŠrd at bruge nogle minutter pĂ„. Bonusmaterialet til blu-ray’en fylder bestemt ikke meget, men underholdende er det hvert fald.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
IndlÊg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Skyscraper12/7
Under trĂŠet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Hereditary28/6
Far til fire i solen28/6
Huset ved havet28/6
Ocean's 821/6
Violinisten21/6
Love, Simon21/6
Flere bio-anmeldelser
 
Molly's Game6/7
Black Panther2/7
Den skjulte trÄd29/6
Coco22/6
De originale21/6
Darkest Hour14/6
The Greatest Showman18/5
Star Wars: The Last Jedi16/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilket superhelt vil jernkæmpen gerne være i tegnefilmen Drengen og jernkæmpen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sűg pć Google