CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Zoolander 2

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Justin Theroux, Ben Stiller, Nicholas Stoller, John Hamburg

Producere:
Stuart Cornfeld
Scott Rudin
Ben Stiller
Clayton Townsend

Fotograf:
Daniel Mindel

Klipper:
Greg Hayden

Komponist:
Theodore Shapiro

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Fox/Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 3 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
19-09-11:
Hall Pass
08-06-11:
Little Fockers
08-06-05:
Meet the Fockers
11-01-05:
Dodgeball
29-09-04:
Starsky & Hutch
21-08-02:
Zoolander
25-12-00:
Meet the Parents
20-12-00:
Mystery Men
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.39:1

Lyd:
DTS:X

Ekstra materiale:
4 featuretter
Zoolander 2

Anmeldt af:Christian Rising Matthiasen
Genre:Komedie
Varighed:102 minutter
Instruktør:Ben Stiller
 
Anmeldelsesdato:24-06-2016
Medvirkende:Som:
Ben StillerDerek Zoolander
Owen WilsonHansel
Penélope CruzValentina
Will FerrellMugatu
Kristen WiigAlexanya Atoz
Christine TaylorMatilda Jeffries
Se komplet creditliste her

Derek Zoolander er tilbage
 
Det er 15 år siden, at vi fik Zoolander, og nu er Ben Stiller tilbage med opfølgeren til kult-komedien, der ikke fik den store succes, da den oprindeligt kom ud, men som gennem årene har udviklet en større og større fanskare.


Copyright:
UIP
Zoolander 2 tager, ligesom sin forgænger, udgangspunkt i modellen Derek Zoolander, spillet af Stiller selv, der selv efter 15 år formår at portrættere Derek ligeså idiotisk og underholdende, som vi husker ham. Ved sin side har han sin med-model og bedste ven Hansel, spillet af Owen Wilson, og sammen kaldes de ud af deres dvale, da de kontaktes af det nyeste modeikon, den botox-fyldte Alexanya Atoz (Kristen Wiig fra bl.a. Bridesmaids), der vil have dem til at arbejde sammen med sin hipster-protegé Don Atari (Kyle Mooney, pt fast på Saturday Night Live).
Plottet er overraskende komplekst, og før de får kigget sig om, er Penélope Cruz og Interpol involveret, og de skal igen stoppe superskurken Mugatu, spillet af en veloplagt Will Ferrell, i håb om at redde modeverdenen.

Ben Stiller er igen både instruktør, medforfatter og hovedrolleindehaver, men det er uden tvivl i rollen som Derek Zoolander, at der er blevet lagt mest energi. Derek er ligeså blank, som man husker ham, og hans parodi på den overfladiske modeverden, er ligeså underholdende som den var i 2001. Det er desværre bare som om, at der er noget der mangler. Alle jokes er optimerede til 10'erne og endda til sådan en grad, at selfies er blevet en del af plottet. Selvom selvironien altid hænger tykt i luften, føles komikken ofte meget påtvungen, som om at man prøver at ramme en masse aktuelle områder, kun for selv at blive aktuel. Der bliver taget lidt for let på det hele, og man får følelsen af, at de ikke rigtig gider prøve at skabe humoren i scenerne, men blot regner med at den eksisterer naturligt i filmens univers.


Copyright:
UIP
Zoolander 2 er overøset med cameos, lige fra Kiefer Sutherland, der er del af Hansel's orgie-flok, til Benedict Cumberbatch, der som den androgyne All har en ret underholdende scene, hvor han i englekostume svævende gennem luften jager Derek og Hansel ned af podiet, imens de bliver pisket fra oven. Man kan dog også få for meget af en god ting, og der går ikke lang tid før de mange cameos langsomt glider ud i et, og man begynder at savne fokus på de roller, som vi rent faktisk interesserer os for.
Zoolander 2 er ikke en dårlig film, og den har afgjort sine komiske momenter, men i dens forsøg på at være endnu større og sjovere end sin forgænger, samtidig med at opskriften skal optimeres til at inkorporere selfies, hipstere og Netflix, undgår den nok ikke at skuffe fans af den oprindelige kult-komedie.
 
DVD-vurdering
Den fjerde featurette er egentlig en 'reklame', mens tredje indslag handler om den amerikanske komiker Drake Sather, der skabte Zoolander-figuren tilbage i 1996. Han er død i dag og meget få kender til ham, men Ben Stiller, Judd Apatow og en række andre folk hylder ham her i et fint lille indslag.

Endelig er de to første menupunkter mere reelle bag kameraet-indslag, men alle fire featuretter er klart værd at bruge nogle minutter på. Bonusmaterialet til blu-ray’en fylder bestemt ikke meget, men underholdende er det hvert fald.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Downsizing18/1
Fra balkonen18/1
Wonderstruck18/1
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri11/1
Væbnet med ord & vinger11/1
Hjertestart4/1
Loveless4/1
Wonder4/1
The Greatest Showman25/12
Neruda25/12
Flere bio-anmeldelser
 
American Made22/12
Dunkirk21/12
Baby Driver19/12
Annabelle 2: Skabelsen18/12
Superswede: En film om Ronnie Peterson15/12
Biler 311/12
Abernes planet: Opgøret1/12
Spider-Man: Homecoming27/11
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Forfatteren bag Tilfældets musik, med bl.a. James Spader, har en cameo i filmen. Hvem?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google