CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Kung Fu Panda 3

Produktionsland:
USA, Kina

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Jonathan Aibel, Glenn Berger

Producere:
Melissa Cobb

Fotograf:


Klipper:
Clare De Chenu

Komponist:
Hans Zimmer

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
Fox/Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
09-11-11:
Kung Fu Panda 2
29-12-08:
Kung Fu Panda
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.35:1

Lyd:
DTS-HD 7.1

Ekstra materiale:
Featuretter, karaoke sang, musikvideo, origami, slettede scener, gallerier, trailers
Kung Fu Panda 3

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Animation, Action
Varighed:95 minutter
Instruktør:Alessandro Carloni
Jennifer Yuh
 
Anmeldelsesdato:25-07-2016
Medvirkende:Som:
Jack Blackori.st: Po
Bryan Cranstonori.st: Li
Kate Hudsonori.st: Mei Mei
J.K. Simmonsori.st: Kai
Dustin Hoffmanori.st: Shifu
Angelina Jolieori.st: Tigress
Se komplet creditliste her

Dragekrigeren Po
 
For at få lov til at blive en trilogi skal en filmserie have gjort sig fortjent til det gennem hårdt arbejde og gode resultater – og for at blive en ægte dragekriger må man tage den lange vej og mestre alle discipliner, før universets energier vil samle sig på rette vis. For pandaen Po har det taget tre film at nå til det punkt, hvor potentialet endelig kan forløses – og den sidste væsentlige ingrediens viser sig at være en afklaring af det fædrene ophav.


Copyright:
Fox Film
Successerien om Pos vaklende og tøvende færd ind i den ærefulde kung fu-verden har begejstret mange yngre biografgængere og forsvarligt underholdt deres forældre til at holde gode salgstal på tværs af de to første film. Nu fuldendes Pos rejse mod det endelige mål som dragekriger, og det sker på sød og visuel gennemført vis i den livlige 3’er, som lægger stor vægt på Pos rejse tilbage til sit arnested i selskab med den ellers fraværende far. Han skal tilbage og lære at mestre chi’en, som pandaerne er kendt for at have i deres hule hånd, og det er hårdt tiltrængt for hele universet trues af den gennemført hævngerrige Kai, der vil udrydde alle, som potentielt kunne være farlige for ham.

Det er 8 år siden, vi første gang mødte Po & Co., da de tog de første spæde skridt ud i livet som kung fu-mestre med ansvar for at beskytte samfundet. Den var sjov, fordi den kluntede pandabjørn spillede perfekt mod profilen, og Pos indledende erkendelse af, at en større skæbne ventede ham, var kær og nuttet. 2’eren havde med voksne øjne sværere ved at holde interessen tilsvarende fanget og begyndte at blive mere flydende i fortællingen, mens Po bevægede sig mod en større indsigt, men det er som om, at det tredje kapitel, der fuldender rejsen, genfinder en fokus og balance, som giver det skøre løjer en fornuftig klangbund.


Copyright:
Fox Film
Kung Fu Panda-serien er stadig skamløst produceret med det asiatiske marked for øje, men det passer historien og miljøet – og det premiereaktuelle kapitel er tilmed draget ind i 3D-universet med smukke og overjordiske skildringer af både Pos Kina samt andre dimensioner som resultat. Det er god synergi mellem fortællingen og billederne, og mens handlingen stadig primært henvender sig mod den lidt yngre del af publikum, så rummer de bløde moraler også genkendelige strofer for de voksne. Pos rejse er fuldendt, og man må et eller andet sted håbe, at man også har mod til at lade den forblive det, i stedet for nu at indkassere gevinsten med en række uengagerede actionfortællinger om den færdigudlærte kung fu-mester i vamset sort og hvid pels.
 
DVD-vurdering
Blu-ray’en har en fin bunke ekstramateriale, der er ganske overskueligt at komme igennem. De fleste indslag er korte nok til de yngre ikke mister interessen, og filmfolkene har tilmed bidraget til materialet: Galleriet ("Po's Posters of Awesomeness") med plakaterne fra Pos fars nuddelbiks er fx indtalt af Jack Black, der også giver den gas med karaoke-sangen "Everybody Loves a Panda Party".

Sjovest er nok minifilmen "Panda Paws", hvor Mei Mei har lidt problemer med sin audition til Forårsfestivalen. Et enkelt indslag byder tilmed på rigtige pandaer og endelig får vi tre slettede scener serveret med intro fra filmens instruktører.

Ekstra materiale:
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Hjertelandet20/9
BlacKkKlansman20/9
Bare Juliet20/9
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilket makkerpar optræder i både Mallrats, Dogma og Scream 3
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google