CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
War Dogs

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Stephen Chin, Todd Phillips, Jason Smilovic

Producere:
Bradley Cooper
Mark Gordon
Todd Phillips

Fotograf:
Lawrence Sher

Klipper:
Jeff Groth

Komponist:
Cliff Martinez

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Warner

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
02-10-13:
Tømmermænd tur-retur
21-08-12:
Project X
02-12-11:
Tømmermænd i Thailand - The Hangover Part II
18-01-10:
Tømmermænd i Vegas
10-07-07:
School for Scoundrels
29-09-04:
Starsky & Hutch
29-10-03:
Old School
 


War Dogs

Anmeldt af:Nadia Parbo
Genre:Komedie, Drama
Varighed:114 minutter
Instruktør:Todd Phillips
 
Premieredato:25-08-2016
Medvirkende:Som:
Miles TellerDavid Packouz
Jonah HillEfraim Diveroli

Hurtige våben, hurtige penge
 
Las Vegas er en by med knald p√• og hvor man, som sagt af en af de to hovedpersoner i War Dogs, helst ikke skal v√¶re mere end to dage. Det er ogs√• en by, som instrukt√łr Todd Phillips ynder at bruge som baggrund for sine film. Udover et l√¶ngere segment foreg√•r War Dogs ikke i kasinobyen, men den har den samme f√łlelse af fart over feltet, hurtige beslutninger og coolness, som efterh√•nden er blevet varem√¶rket for en instrukt√łr, der her viser, n√•r han er bedst ‚Äď og n√•r han er svagest.


Copyright:
Warner Bros.
Da de to barndomsvenner David og Efraim beslutter sig for at s√¶lge v√•ben til krigsh√¶rgede omr√•der, t√¶nker de ikke p√• de etiske omkostninger i en s√•dan beslutning, men i langt h√łjere grad om de penge, der vil komme til at rulle ind p√• deres bankkonti. At deres metoder ikke er helt lovlige er heller ikke en bekymring indtil den dag, hvor de st√•r overfor den amerikanske regering og dens fjender. Pludselig er de to venner fanget i et spil, de ikke engang vidste, de var med i.

Det sv√¶reste ved at anmelde War Dogs er den fornemmelse, den ikke giver. Her har vi en film om to bro‚Äôs med en noget tvivlsom moral og alligevel sidder jeg som tilskuer ikke med en d√•rlig smag i munden, n√•r det hele er overst√•et. Jo, jeg undrer mig over de samme ting, som altid er problemet i Todd Phillips‚Äô film; den vedholdende misogyni og hvordan √©n enkelt instrukt√łr kan v√¶re s√• smart i en fart, men jeg f√łler ikke lede ved de to hovedpersoner, der burde give meget andet end afsmag. Det betyder heller ikke, at de er helte. N√¶h, jeg sidder egentlig bare og ser dem v√¶re cool og det er da egentlig ogs√• meget fedt.


Copyright:
Warner Bros.
Men hvis Phillips med War Dogs pr√łver at komme med et politisk budskab, er han helt afbalanceret, for den slags er der ikke meget af her. Der er nogle sm√• stik, der pr√łver at henvise til milit√¶ret og korruption, men Phillips er bare ikke en instrukt√łr, der er dramatisk st√¶rk eller dygtig nok til at gennemtvinge en st√łrre politisk kommentar. Da filmens sidste akt pr√łver at v√¶re en film om splid og svigt i et venskab, der altid handlede mere om forretning end noget andet, mister War Dogs det, der fik den til at toppe i starten.

Det er lige pr√¶cis udfordringen, der mangler. Udfordringen i at pr√łve at forst√• d'herrer og udfordringen i at skabe en historie, der er st√łrre end virkeligheden. War Dogs handler i langt h√łjere grad om disse to homies, der render rundt og er seje i √łrken og til m√łder end den handler om den dynamik, der samler dem for ultimativt at skille dem ad. For en anden instrukt√łr ville det have v√¶ret muligt at f√• begge dele i samme film, men i dette tilf√¶lde m√• vi tage til takke med f√łrstn√¶vnte. Det virker ogs√• sublimt langt hen ad vejen ‚Äď men s√• kommer slutningen og kr√¶ver mere end hvad Phillips er i stand til at give.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Avengers: Infinity War25/4
Bobbi Jene19/4
Hvad vil folk sige19/4
Midnight Sun12/4
Rampage Out of Control12/4
Ud af intet12/4
A Quiet Place5/4
Faces Places5/4
Den of Thieves5/4
Lucky5/4
Flere bio-anmeldelser
 
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Blade Runner 20492/3
The Beguiled23/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film spiller Amy Adams IKKE med i?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google