CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Table 19

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2017

Manuskript:
Mark Duplass, Jay Duplass

Producere:
Dan Cohen
Shawn Levy
Mark Roberts

Fotograf:
Ben Richardson

Klipper:
Yana Gorskaya

Komponist:
John Swihart

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributør:
Angel Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
27-03-17:
The Accountant
25-01-17:
Mike and Dave Need Wedding Dates
21-12-15:
Pitch Perfect 2
01-07-13:
Pitch Perfect
03-10-12:
Du kan vente dig
05-04-12:
50/50
28-01-10:
Up in the Air
 


Table 19

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie
Varighed:87 minutter
Instruktør:Jeffrey Blitz
 
Premieredato:22-06-2017
Medvirkende:Som:
Anna KendrickEloise McGarry
Lisa KudrowBina Kepp
Craig RobinsonJerry Kepp
June SquibbJo Flanagan
Stephen MerchantWalter Thimble
Tony RevoloriRenzo Eckberg
Se komplet creditliste her

De uønskedes fest
 
Anna Kendrick kan redde det meste. Der er noget nævenyttigt fascinerende ved hendes handlekraftige personer, og charmen er heller ikke sådan at tage fejl af, men desværre kan selv ikke hun løfte Table 19 til andet end et i bedste fald passabelt bekendtskab.


Copyright:
Angel Film
Vi er til bryllup. Et vaskeægte amerikanske et af slagsen, hvor bordene i balsalen udgør deres helt egen smånazistiske verdensopdeling set gennem brudeparrets briller. Bord 19 har det højeste nummer og den laveste værdi og befinder sig med bedre udsyn til toiletterne end til festens hovedpersoner. Her samles de sidste ydmygede, der akkurat nåede med på gæstelisten, men som måske næsten hellere havde været ydmygelsen foruden. Den kåde jomfru, den straffede Mr. Bean-starut, barnepigen med hashpipen, ægteparret, der vist nok er løse branchekolleger med nogen tættere på brudeparret – samt Anna Kendrick, som man normalt aldrig ville sætte ved bord 19, hvis hun da ikke kort før festen havde slået op med brudens bror og derfor var gået fra bedsteveninde til persona non grata.

Tanken om et lille komedie-drama om en gruppe udstødte, der er tvunget til at tilbringe nogle timer sammen, er ikke ukendt. Under den akavede overflade gemmer der sig nemlig historier, som venter på at blive fortalt, og selv om aldersspændet er overvældende, så er der umiskendelige reminiscenser af Breakfast Club for alle os med John Hughes og 80’er-bagagen sikkert spændt på erindringsvognen. Det bliver dog aldrig intimt nok, ægte nok og medrivende nok til at Table 19 bliver andet end et kuriøst indslag. Der spilles egentlig fint om end meget uegalt, men den komiske timing er slemt ustadig med en dum trang til at lade folk falde bagover – sådan rent fysisk – når handlingen er ved at gå i stå.


Copyright:
Angel Film
Der er nok for langt mellem personernes liv til at en samlet historie reelt var mulig. Manuskriptet lader gæsternes gensidige interesse gå fra kold over afvisende til pludselig at have dem forenet i en fælles kamp. Væk fra brylluppet, af med festtøjet og så begynder skeletterne ellers at vælge ud af skabet, mens Anna Kendrick skal finde ud af, om hun er mest pjattet med den charmerende party crasher hun har spist pølsehorm med bag gardinet eller eks-kæresten, der ikke fremstår som klodens højest begavede stykke mandfolk, men som måske er god nok på bunden. Man er lidt ligeglad til sidst, og forsøget på at lade hele stykket udspille sig i indiefilmens skævt-vinklede klæder fremstår heller ikke helt så autentisk, som det burde.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Dalida26/4
Lady Bird26/4
Avengers: Infinity War25/4
Bobbi Jene19/4
Hvad vil folk sige19/4
Midnight Sun12/4
Rampage Out of Control12/4
Ud af intet12/4
A Quiet Place5/4
Faces Places5/4
Flere bio-anmeldelser
 
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Blade Runner 20492/3
The Beguiled23/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
På samme tidspunkt, som Godard var i færd med at skyde À bout de souffle (Breathless) var en amerikansk film med samme titel på vej – hvad blev dennes titel i stedet?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google