Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Casino Royale

Produktionsland:
UK

Produktionsr:
1967

Manuskript:
Wolf Mankowitz, John Law, Michael Sayers

Producere:
Jerry Bresler
Charles K. Feldman

Fotograf:
Jack Hildyard

Klipper:
Bill Lenny

Komponist:
Burt Bacharach

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(21 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
03-09-01:
Austin Powers er tilbage
 
Anmeldelser:
24-04-07:
Casino Royale
20-06-05:
The Life and Death of Peter Sellers
22-02-05:
The Party
20-11-02:
Small Time Crooks
22-08-01:
Picking Up the Pieces
12-06-01:
Never Say Never Again
22-05-01:
GoldenEye
18-05-01:
Den lyserøde panter
10-04-01:
Licence to Kill
10-04-01:
The Living Daylights
14-03-01:
Kampen om Citizen Kane
21-02-01:
Octopussy
20-02-01:
Dur og mol
07-02-01:
Moonraker
24-01-01:
Manhattan
24-01-01:
Everything You Always Wanted To Know About Sex...
24-01-01:
Mig og Annie
28-11-00:
Celebrity
15-11-00:
Diamonds Are Forever
15-11-00:
Live and Let Die
14-11-00:
Citizen Kane
30-10-00:
On Her Majesty's Secret Service
04-10-00:
You Only Live Twice
30-08-00:
Thunderball
15-08-00:
Ridderfalken
11-07-00:
Uvejrsøen Key Largo
21-06-00:
From Russia With Love
24-05-00:
Dr. No - Mission Drab
28-03-00:
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
 
Artikler:
13-09-02:
Spioner, patroner og film-ikoner
06-06-01:
At overleve en kold krig
 

Ls ogs...
I temaet Casino Royale:
 
Casino Royale
Daniel Craig er 007 - James Bond
Casino Royale - 2006

DVD-specifikationer
Billedformat:
2,35-1 Widescreen

Lyd:
Dolby Digital

Ekstra materiale:
Trailer
Casino Royale [I]

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie
Varighed:126 minutter
Instruktr:Val Guest
Ken Hughes
John Huston
Joseph McGrath
Robert Parrish
 
Anmeldelsesdato:12-06-2001
Medvirkende:Som:
Peter SellersEvelyn Tremble
Ursula AndressVesper Lynd
David NivenSir James Bond
Orson WellesLe Chiffre
Woody AllenJimmy Bond
Deborah KerrAgent Mimi
Se komplet creditliste her

Stort opsat flop
 
”Casino Royale” var den eneste Ian Fleming-roman om superspionen James Bond, som Broccoli-familien aldrig fik deres fingre i. Rettighederne endte i stedet hos Charles K. Feldman, som ihærdigt forsøgte at få den rigtige Bond, Sean Connery, til at stille op i denne ene film. Connery takkede nej, og i stedet for at tage kampen op valgte Feldman at lave en rendyrket parodi på Bond-filmene og agent-genren i al almindelighed. Med 5 instruktører og hele 10 mere eller mindre kendte forfattere ombord lagde projektet fra kaj og sejlede selvsagt lige lukt mod en kunstnerisk katastrofe.

De falske 007’ere
Listen over de medvirkende indeholder en lang række kendte navne, som tydeligvis nyder at få lov til at boltre sig i Bonds ekstravagante verden. Filmens bærende idé er, at den rigtige James Bond er blevet træt af agentarbejdet, men da hans agentnummer har så legendarisk en klang, har hans arbejdsgiver, den engelske efterretningstjeneste MI-6, valgt at indsætte en stand-in – den pigeglade charmør, som vi kender fra de ’rigtige’ Bond-film.

Den gamle Bond vender tilbage
MI-6’s 00-agenter begynder at forsvinde på mystisk vis over hele kloden, og i desperation henvender M (spillet med fylde af en af filmens instruktører, den legendariske John Huston) sig til den gamle Bond (David Niven), der nu lever i tilbagetrukket luksus på sit slot. M dør under et bombeattentat, og da Bond under et ophold hos Ms enke og hans mange fristende døtre indser, at der virkelig er brug for hans indsats, kaster han sig ind i kampen mod den onde verdensorganisation SMERSH.

For mange kokke…
Casino Royale er på idéplanet en helt fin tanke. En parodi over det overdrevent smarte og luksuriøse univers i de rigtige Bond-film, men med 5 instruktører tilknyttet bliver filmen aldrig andet end konstant forvirrende og voldsomt ujævn. De har stået for hver deres del af historien, som efterhånden kommer til at indeholde en mængde agenter, der alle optræder som 007 – og det kommer aldrig til at harmonere.

Kun for fanatikere
Der er ellers optakter til mange fine ting. Woody Allen som Bonds umulige nevø, Jimmy Bond, selveste Orson Welles som baccarat-spilleren Le Chiffre, Burt Bacharachs forrygende musik og hele tanken om at gøre grin med selvoptagetheden i Broccoli-familiens Bond-serie. Men det er en svær balance at lave en parodi over noget, som næsten allerede er det, og det lykkedes vel egentlig først til fulde med Mike Myers’ rablende gale film om Austin Powers. Casino Royale fungerer i hvert fald ikke – og kan kun anbefales til de Bond-fanatikere, der skal have det hele med.
 
DVD-vurdering
Ligesom filmen stikker lidt ud i perlerækken af Bond-eventyr, så adskiller DVD-udgaven sig også ved kun at indeholde den originale trailer. Menuerne ser såmænd ganske pæne ud, men det kunne have været sjovt med lidt baggrundsmateriale om, hvorfor det gik så galt.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
stevenwilliams621@gmail.com
23-12-2013 08:40
Dear Webmaster,

I am currently working on promoting one of their clients' websites in
The online gaming industry. I have been searching the web for partner
sites, and I have come across - [].
I have an interesting opportunity for you, regarding content and ad
space - one that I believe you will find profitable.
If you are interested in what I have to offer, please reply to this
email and I will send you more information.

Thanks


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Sådan træner du din drage 23/7
Enough Said26/6
Flere bio-anmeldelser
 
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Kartellet2/7
LEGO-filmen - et klodset eventyr1/7
Lone Survivor30/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem har instrueret En ny dag truer?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android