Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Monkey Business

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
1952

Manuskript:
Ben Hecht, Charles Lederer, I.A.L. Diamond

Producere:
Sol C. Siegel

Fotograf:
Milton R. Krasner

Klipper:
William B. Murphy

Komponist:
Leigh Harline

Censur:
Tilladt for alle

Distributr:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(6 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
23-12-03:
Cinemateket i januar
 
Anmeldelser:
27-08-02:
There's No Business Like Show Business
27-08-02:
River of No Return
27-08-02:
How to Marry a Millionaire
27-08-02:
Let's Make Love
27-08-02:
The Seven Year Itch
27-08-02:
Gentlemen Prefer Blondes
27-08-02:
Niagara
27-08-02:
Bus Stop
27-08-02:
Marilyn Monroe - The Final Days
 

Ls ogs...
I temaet Box-sets:
 
A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge
A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors
A Nightmare On Elm Street 4: The Dream Master
A Nightmare On Elm Street 5: The Dream Child
Freddy's Dead: The Final Nightmare
A Nightmare on Elm Street
Wes Cravens New Nightmare
Tilbage til fremtiden
Tilbage til fremtiden 3
Tilbage til fremtiden 2
Marilyn Monroe - The Final Days
Bus Stop
Let's Make Love
The Seven Year Itch
How to Marry a Millionaire
Niagara
Gentlemen Prefer Blondes
There's No Business Like Show Business

DVD-specifikationer
Billedformat:
Fullscreen

Lyd:
Mono

Ekstra materiale:
Trailer, klip om restaureringen, fotogalleri
Monkey Business

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie
Varighed:97 minutter
Instruktr:Howard Hawks
 
Anmeldelsesdato:27-08-2002
Medvirkende:Som:
Cary GrantBarnaby Fulton
Ginger RogersEdwina Fulton
Charles CoburnMr. Oliver Oxly
Marilyn MonroeLois Laurel
Hugh MarloweHank Entwhistle
Henri LetondalJerome Lenton

Herlige abestreger
 
Cary Grant og Ginger Rogers var allerede store stjerner, da de lavede Monkey Business fra 1952, Marilyn Monroe var til gengæld helt ny. Hun havde kun et par enkelte titler under bæltet, og hun får da heller ikke meget plads i filmen, som alligevel på alle måder er et (gen)syn værd, for Grant og Rogers – de er fantastiske.

Tilbage til ungdommen
Filmen handler om forskeren Barnaby Fulton, der arbejder på en 'foryngelseskur' for firmaet Oxly Chemical Company. Han har dog ikke de bedste resultater med sin formel. Tilgengæld rammer en af hans chimpanser plet. Dr. Fulton tror dog, at det er ham selv, der har lavet den rette formel og afprøver resultatet. Og kedeligt bliver det ikke. Barnaby Fulton bliver næsten som teenager igen. Hans syn forbedres, hans energiniveau stiger og chefens sekretær miss Laurel (Monroe) får lov at komme med på turen. Den unge dame er blevet sendt afsted for at finde Fulton, der straks forsvinder efter formlen er trådt i effekt, men det ender ikke der. Virkningen aftager, og så er det fru Fultons tur til at prøve formlen og inden længe er der kommet nyt liv i ægteskabet. Samtidig er Oxly efter den forfjamskede forsker for at få fat i formlen, men det bliver ikke helt let.

Top-komedie
Howard Hawks har instrueret denne herlige komedie om et sat ægtepar og deres foryngelseskur. Filmen er, trods 50 år gammel, stadig frisk i ånden. Hawks kunne kunsten at sætte de rette elementer sammen, så filmen buldrer frem fra første til sidste scene, udstyret med en flot balance mellem morsomhederne og en generelt velskrevet og vittig historie, og så er specielt Cary Grant, som den skiftevis tørre og fjantede forsker, i topform.

Fin begyndelse for Monroe
Money Business er på Marilyn Monroe-fronten også ganske fornøjelig. Den dengang 26-årige blondine er i sit velkendte hjørne som dum-sød dulle, og selv om hun ikke har mange scener i filmen, så er hun tæt på at stjæle dem alligevel. Hun fungerer også fint med Grant og ses desuden i badedragt – så lidt men godt må være Monroe-mottoet for denne film.
 
DVD-vurdering
Ekstramaterialet, som på de andre film i samme box-set, består af en trailer og et indblik i restaureringen af filmen. Og på denne skive er der blevet lagt nogle stillbilleder med.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (208 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
http://www.stylehairandbeauty.co.uk/reback.html
2-12-2013 02:56
So disparaging the socalled "left" seriously isn't wholesome and by November, Gibbs will probably be grateful for its forbearance. Had it not been for the likes of Ed Schultz, Keith Olbermann and Chris Matthews, the Democratic information would not be gaining by using. Also, Obama's "critics" aren't birthers or wingnuts, these are constructive in nature. On economics, Obama cherished inconclusive stimulus guidelines every little bit as much as Bush. Obama and Bush both of those belonged while in the center and for the mushiest component at that.
http://www.stylehairandbeauty.co.uk/reback.html http://www.stylehairandbeauty.co.uk/reback.html

http://www.routetoyourroots.co.uk/links.html
2-12-2013 00:14
Sunday early morning when Jupiter as well as the moon arrived up collectively with the east I had been tempted to stay exterior because of the birds and increasing light-weight and notice the planet, even so it had been a lengthy evening and i desperately required sleep. Since the sunshine carries on to maneuver away from Jupiter, the planet will increase increased and in time develop into much more conveniently put for viewing. Nevertheless, intrepid sky watchers with little telescopes might possibly aspire to contemplate doing an early early morning pilgrimage towards the king of the planets to look at for by themselves how it truly is gotten something of the makeover.
http://www.routetoyourroots.co.uk/links.html http://www.routetoyourroots.co.uk/links.html

http://borderhomes.com/blck1.html
1-12-2013 23:10
Marwin Gonzalez commenced the Astros' rally from the 3rd with a oneout solitary. He is hitting .533 (eight for 15) against Mariners pitching this year.
http://borderhomes.com/blck1.html http://borderhomes.com/blck1.html

http://www.tempestarms.co.uk/thanks.html
1-12-2013 20:35
The few, which had been jointly because 1996, had viewed their romantic relationship disintegrate since the middle of 2010, when Wlodarczak expressed disinterest while in the connection they usually divided.
http://www.tempestarms.co.uk/thanks.html http://www.tempestarms.co.uk/thanks.html

http://www.siddallandhilton.com/links.html
1-12-2013 19:06
My Stock management relies over a relatively easy premise, not try to look and feel when additional birds than you are capable to To me this is where countless individuals drop down and as matters get started with to go erroneous they blame every little thing else but by themselves. He set the administration of our birds in easy conditions. He Explained We have been breeding battery Budgies and for that reason management program has to be primarily based similarly bought me considering, and its not as if I'd not appeared immediately following my birds as many as this position, but now I realised that as birds greatly get pleasure from a routine,I now necessary to administration them along with a like vogue. Just what exactly did I change ? Effectively ! not so much, just just how I did details. So now I'd sit back and schedule the subsequent month's entries , like, Comfortable foodstuff feeding, Green Food stuff feeding, vitamin additives, worming, pairings, etcetera. This might possibly audio noticeable, but now I worked to the arrange, a strategy I would include that the birds became accustomed to, much in order that they'd know once the goodies were arriving.
http://www.siddallandhilton.com/links.html http://www.siddallandhilton.com/links.html


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken dengang ukendt skuespiller brød igennem i Joel Schumachers Tigerland?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android