Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
South Park - Bigger, Longer & Uncut

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
1999

Manuskript:
Trey Parker, Matt Stone, Pam Brady

Producere:
Trey Parker
Matt Stone

Fotograf:


Klipper:


Komponist:
Trey Parker
Marc Shaiman

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributr:
Sandrew Metronome

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(96 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
07-10-04:
Dukkesex ikke forbudt!
29-06-04:
Hayes i Singleton-film
26-06-03:
South Park-duo tilbage med spoof
 
Anmeldelser:
31-03-08:
Hot Rod
11-05-05:
Team America: World Police
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9 (side B) - 4:3 (side A)

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
2 sprog, 7 undertekster, engelsk for hørehæmmede, scenevalg, trailer, teasers, musikvideo.
South Park - større, længere & ucensureret

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Animation, Komedie
Varighed:78 minutter
Instruktr:Trey Parker
 
Anmeldelsesdato:01-08-2000
Medvirkende:Som:
Matt StoneKyle, Kenny
Trey ParkerStan, Eric Cartman, Satan
Mary Kay BergmanMrs. Cartman
Isaac HayesChef
Minnie DriverBrooke Shields
George ClooneyDr. Gouache

SWEET!!!
 
Det er ikke et helt ubekendt fænomen at lave succesrige tv-serier om til biograffilm. Det er set et utal af gange før, dog aldrig så vellykket som med South Park. For mens man desværre altid kun må nøjes med cirka 22 minutters grinagtigheder, når man følger de fire farverige drenge i fjernsynet, så får man i DVD-versionen hele 4 gange så meget monsterunderholdning.

Urene sange
Filmen starter ganske ømt med en glad og syngende Stan. For South Park er ikke kun en satirisk kommentar om de voksnes censur, den er også en musical! Man skal dog ikke forvente sange af den stuerene slags, og selv da Kyles intolerante og uforstående mor Sheila Broflovski bræger ud i sang, så er der stadig saft og kraft i teksten.

Morale og pruttefilm
De geniale/tossede personligheder bag supersuccessen, Trey Parker og Matt Stone, lægger ingen bånd på dem selv. Heller ikke når det gælder morale eller budskab. Såre simpelt får vi smækket saftighederne i synet. Tolerance er svaret - kærlighed, broderskab og en god pruttefilm er livets sande værdier. Men det indser forældrerne først efter de næsten har smadret jorden. Selveste Satan gør sin entre, da det virkelig går galt. Men på slagmarkens blodige plads indser de voksne at børnene er bedrevidende, og gæt selv hvem der redder dagen….

Politisk korrekthed stukket skråt op
South Park – større, længere og ucensureret er indholdsmæssigt ganske forfriskende og overraskende. Selv om man har set tv-serien, skal man ikke gøre sig for klog på filmens udvikling. Historien er konstant overraskende, den bumper herligt afsted, uden man nogensinde har nogen anelse om, hvor den ender. Og i forbifarten får den naturligvis også tilsvinet en masse kendte personer. Intet er helligt for Parker og Stone – heldigvis - for i virkeligheden er South Park ikke kun moderne satire, den er også aldeles politisk ukorrekt.

South Park for nybegyndere
Hvis du skulle høre til den lille kerne af folk, der stadig ikke har haft mulighed for at følge de fire drenge og deres lille bjerg-landsby på skærmen, så fortvivl ikke. South Park-filmen kan sagtens ses af nybegyndere, så længe man er villig til at bære over med de tossede amerikanere – og deres gakkede fabelagtigheder.
 
DVD-vurdering
Der er ikke det mest åndeløse ekstramateriale på DVD’en. En musikvideo og filmens trailer er det blevet til, samt tre forskellige korte tv-spots. De små godbidder er da ganske underholdende, men taget filmens grinagtigheder i betragtning, så er det lidt pinligt, at der ikke er flere sjove ting at opleve i bonuspakken. Til gengæld kan man se filmen både i widescreen-udgaven (side B) såvel som i tv-format (side A). Lyden er også ganske lækker og vælger man de engelske undertekster kan man ovenikøbet få alle de små frække lyriske detajler med, som det blotte øre næsten ikke kan opfatte.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (5 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Carina
30-12-2006 19:20
jeg sys den er mega sjov... hehe... ;)

MicWiz
1-1-2005 04:19
Der er forskellig smag for alle Red chief du kan åbenbart bare ikke li sådan noget sort humør.

Jeg syntes ikke den var oversjov men den havde sin momenter.


Rasmus
31-12-2004 22:42
Total god film, man kan se den om og om igen og den er stadig lige sjov...

Red Chief
12-3-2004 09:16
Så har du ingen humor..
Den er lam!! Jeg lejede den i kiosken og jeg så den første halve time.. den var ikke sjov så jeg slukkede og følte virkelig jeg havde spilt mine penge!

Mark
4-3-2004 20:33
Det er en fed film jeg grinede hele vejen igennem filmen....!!!!


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Sådan træner du din drage 23/7
Enough Said26/6
Flere bio-anmeldelser
 
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Kartellet2/7
LEGO-filmen - et klodset eventyr1/7
Lone Survivor30/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken svensker spiller over for Sidse Babett Knudsen i Se til venstre, der er en svensker?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android