Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Simone

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2002

Manuskript:
Andrew Niccol

Producere:
Andrew Niccol

Fotograf:
Derek Grover
Edward Lachman

Klipper:
Paul Rubell

Komponist:
Samuel Barber
Carter Burwell

Censur:
Tilladt for alle

Distributr:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(11 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
24-05-03:
Pacino i Shakespeare-filmatisering
08-03-03:
Keener forenes med Day-Lewis
 
Anmeldelser:
06-04-12:
In Time
02-05-06:
Lord of War
15-05-03:
The Recruit
30-04-03:
People I Know
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.35:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, "Cyber Stardom", "Simulating Simone", trailer
Simone

Anmeldt af:Kim Dorff Hansen
Genre:Drama
Varighed:117 minutter
Instruktr:Andrew Niccol
 
Anmeldelsesdato:27-05-2003
Medvirkende:Som:
Al PacinoViktor Taransky
Catherine KeenerElaine
Evan Rachel Wood
Pruitt Taylor Vince
Jay Mohr

Når skindet bedrager...
 
Filminstruktøren Viktor Taransky er fanget som en flue mellem to negle. Umulige skuespillere med stjernenykker og alenlange lister med specifikke særkrav har hurtigt formået at farve hans iltre hårtotter gråsprængte, mens filmselskabets producenter og pengemænd hiver og flår i selvsamme totter med kravet om en succes.

Digital åbenbaring
Den frelsende engel kommer til ham i form af en harddisk og dens indhold, efterladenskaberne fra en gal videnskabsmand og filmfan. Gemt i denne digitale guldgrube gemmer der sig svaret på Taranskys bønner i form af en kodet skuespillerinde, der kun eksisterer takket være en sindrig sammensætning af 0- og 1-taller. Navnet på den næsten uvirkelig skønne stjerne bliver en sammentrækning af Simulation og One – Simone – og en virtuel filmstjernes karriere kan begynde.
Successen bliver overvældende; så overvældende, at Taransky opdager, at ingen kan gennemskue hans nye stjernes sande herkomst. Men i stedet for at afsløre for offentligheden, at de har været til grin og er faldet for et visuelt trick, kaster han sig som dukkemager ud i en større svindelaffære. Med alverdens kreative krumspring formår han at indspille endnu en film, afholde en koncert med stjernen og endda afgive interviews.

Overset
Der kommer snart et ret besynderligt forhold mellem Taransky og hans kreation. Simone bliver på et eller andet plan ikke kun virkelig for den uvidende offentlighed men i sin perfektion og ufejlbarlighed et opmærksomhedscentrum, hvor instruktøren er sorteper og ikke bliver rost for sine film men kritiseret for at holde Simone væk fra søgelyset.
Det er i disse scener, at Simone er mest underholdende, for hvad der er ment som et satirisk og bidende billede af stjernedyrkelse og berømmelsens hulhed, bliver til en uskarp komedie, som kun momentvis er underholdende – som for eksempel Taranskys forsøg på at kuldsejle Simones karriere ved at smide hende ind i en grisegård i en brudekjole, og tilsøle hende gennem hele filmen ”I Am Pig”.

Good ol’ Al
Simone er skrevet, instrueret og produceret af Andrew Niccol, der har stået bag manuskripter til film som The Truman Show og Gattaca, så man kunne med rette forvente sig en vedkommende, brilliant satire og mediesocial kommentar. Desværre nøjes filmen med det forudsigelige, omend man med lidt god vilje kan stille sig selv et væld af spørgsmål.
Har samfundet i dag mistet evnen til at skelne mellem kunst og teknologi? Er filmindustrien ramt af den skæve vægtfordeling, at effektiv markedsføring og hype vejer tungerere end kreativitet? Er der en tendens til at folk i dag bliver besat af digitale forbilleder (Lara Croft i Tomb Raider, zum beispiel)? Andrew Niccol berører alle disse emner og giver dermed Simone et meget aktuelt udgangspunkt at bygge sin satire på, men filmen er så letfodet afviklet, at det bidende billede af Hollywood-industrien, pressen og skuespillerne afløses af en hul og kun sporadisk underholdende komedie, hvor Al Pacino i ensom majestæt forsøger sig at holde sig oven vande i den synkende skude. Endda med en for ham middelmådig præstation.
 
DVD-vurdering
Selv om man umiddelbart skulle mene, at filmen sagtens kunne være trimmet hist og her, finder man en pæn håndfuld slettede scener, der bevidner, at instruktøren allerede har været forbi med skærekniven. Ingen af dem er desværre kommenteret, så man må gætte sig til, hvorfor de ikke kom med i den endelige film.
Derudover er to ret overfladiske featuretter også at finde blandt ekstramaterialet. Man skal dog have lidt kendskab til den hype, der var om Simone inden den amerikanske premiere, hvor det blev hemmeligholdt, om hvorvidt skuespilleren i filmen rent faktisk var 100% virtuel eller om det var en virkelig skuespillerinde. Ved man det, forstår man bedre de to featuretter "Cyber Stardom" og "Simulating Simone".

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (51 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
lunette de soleil oakley pas cher
21-3-2015 10:43
We moved our SSH step to lunette de soleil oakley pas cher http://www.pensemalin.fr/contents/lunettedesoleiloakley/ Diet plan Coda making use of the clipboard. My spouse and i used PasteBot via Tapbots to lunette de soleil oakley pas cher http://www.pensemalin.fr/contents/lunettedesoleiloakley/ seize the important thing out from the clipboard in the Mac pc and put the idea from the clip-board in the apple ipad.

parajumpers femme
21-3-2015 10:43
The ultimate way to parajumpers femme http://www.foukariddim.fr/images/parajumpers/ transfer documents through the deskto parajumpers femme http://www.foukariddim.fr/images/parajumpers/p to parajumpers femme http://www.foukariddim.fr/images/parajumpers/ help ipad/iphone along with recææprocamente will be iFunbox a new freeware easy to parajumpers femme http://www.foukariddim.fr/images/parajumpers/ use program that you can quickly locate in the internet.

nike air max pas cher
5-3-2015 14:30
It is therefore the responsibility with the particular person currently being slandered through unsubstantiated does claim to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ disprove these people? I will declare that Steve Kass features evil traveling by air monkeys lifestyle on the inside their pursue, and it would be your liability to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ endure an excruciating community rectal test to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ help disprove the assert. This can be a activity liberals love to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ participate in, because their growing media lapdogs will make whatever declare they really want on page 1 in addition to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ printer the modification on-page 16 (if with all). Although you may get nothing at all for the dude, these types of unsubstantiated effects just simply offer you and folks just like you the chance to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ advertize smudges. Solutions simply put them on to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ these states, nevertheless, you use them to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ attempt to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ eliminate the many adversaries of your understanding of "the greater great. micron Nevertheless Most likely that you'll be outraged by calls for to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ get Obama to nike air max pas cher http://www.sheriffofbaldwin.com/aspnet_client/ push out a their college transcripts or the meet his promises concerning management clear appearance.

air max chaussures
5-3-2015 14:30
In the event that Romney has not yet given almost any income tax with 10 years, i remember feel the actual INTEREST RATES could have also been all over this?
air max chaussures http://www.radioavalon.com/images/

nike tn requin pas cher
5-3-2015 13:06
In all honesty, My spouse and i don't be expecting similar to ipad device via Apple company.
. -= Aminul Islamic Sajib's final website... Yahoo and google Pr Updated: AISajib. com is already PR3! =-.
nike tn requin pas cher http://www.redroad.fr/images/nikeairmaxenligne/


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Red Army23/4
Far from the Madding Crowd23/4
Kurt Cobain: Montage of Heck23/4
Avengers: Age of Ultron22/4
Rosita16/4
The Giver16/4
Samba16/4
Run All Night16/4
The DUFF9/4
Idealisten9/4
Flere bio-anmeldelser
 
A Hard Day's Night27/4
Words and Pictures22/4
The Riot Club21/4
Serena20/4
Force Majeure17/4
The Homesman13/4
Dum og dummere 231/3
Bryllupskaos30/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem spiller Qui-Gon Jinn i Star Wars: The Phantom Menace?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google