Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2002

Manuskript:
Mark Andrus, Callie Khouri efter romanerne "Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood" og "Little Altars Everywhere" af Rebecca Wells

Producere:
Bonnie Bruckheimer
Hunt Lowry

Fotograf:
John Bailey

Klipper:
Andrew Marcus

Komponist:
David Mansfield
T-Bone Burnett

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributr:
Sandrew Metronome

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(11 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
09-12-04:
Alle elsker stadig Julia!
06-03-03:
Judd som Klines muse
04-03-03:
Callie Khouri & Mike Newell
25-07-02:
Moss & Judd i uniform
10-06-02:
The Sum of All Fears stadig på toppen
14-02-01:
Sandra og Ashley
 
Anmeldelser:
24-04-12:
Another Happy Day
04-10-10:
The Blind Side
23-01-07:
The Lake House
06-09-05:
Agent Catwalk 2
14-04-05:
De-Lovely
21-02-03:
Two Weeks Notice
03-12-02:
Den skjulte sandhed
11-11-02:
Gosford Park
28-05-02:
Thelma & Louise
27-02-02:
California Suite
12-02-02:
Mænd er UTROlige
09-10-01:
Agent Catwalk
05-09-01:
Eye of the Beholder
12-06-01:
Hvor hjertet er
20-12-00:
28 Dage
 

L�s ogs�...
I temaet Chick Flicks:
 
Sweet Home Alabama
Venner for livet
How to Lose a Guy in 10 Days
My Big Fat Greek Wedding
Storbyens små mirakler
Dating Tricket
Enough

DVD-specifikationer
Billedformat:
2.35:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
2 kommentarspor, making of-repotage, ekstra scener, scrapbog med interviews, musikvideo, trailer
Ya-ya-søsternes guddommelige hemmeligheder

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie, Drama
Varighed:112 minutter
Instruktr:Callie Khouri
 
Anmeldelsesdato:03-06-2003
Medvirkende:Som:
Sandra BullockSidda
Ellen BurstynVivi
Ashley JuddVivi som ung
Fionnula FlanaganTeensy
Maggie SmithCaro
Shirley KnightNecie
Se komplet creditliste her

Referat af en familiefortælling
 
Tilbage i 1991 fik Ridley Scott et sikkert hit med Thelma & Louise, en kvindelig buddy-movie skrevet af en kvinde, Callie Khouri. Den totalt ukendte forfatter fik en Oscar for den fine historie, men der gik alligevel fire år før Khouri atter fattede pennen. I 1995 udkom Something to Talk About, endnu en historie fra sydstaterne om en stærk kvinde, og syv år senere kom så Ya-Ya søstrenes guddommelige hemmeligheder, baseret på Rebecca Wells romaner om forholdet mellem en mor og datter. Filmen havde amerikansk premiere sidste sommer, men herhjemme må vi nøjes med at se filmen på dvd eller video.

Ya-Ya søstrene træder til
Det store familiedrama handler om Vivian Abbott Walker (Ellen Burstyn) og hendes datter Siddalee Walker (Sandra Bullock), der har et noget anspændt forhold. Sidda er bosiddende i New York City og er lige ved at få et teaterstykke op på Broadway. I et interview til Time Magazine får hun afsløret lidt for ømfindtlige detaljer om familien, og moren bliver så vred, at hendes gamle veninder, Ya-Ya søstrene, føler sig nødsaget til at træde til som mæglere for at få Vivian og Sidda i snak igen. De kidnapper Siddalee og holder hende 'fangen' i et sommerhus ikke langt fra barndomshjemmet, og så går de næste par dage ellers med at fortælle den frustrerede Sidda, hvem hendes mor egentlig er.

Gensyn med barndommen
I utallige flash-back-scener spiller Ashley Judd den unge Vivian Abbott, og her får man en chance for at danne sig et overblik over mor og datter-forholdet, men det er næsten umuligt at forstå, hvorfor Sidda er så vred. Ikke kun fordi Ashley Judd er super dejlig som den livlige Vivian, men fordi man helt indtil slutningen af filmen ikke får vist noget decideret negativt om moren. Og heri ligger filmens problem – den er alt for kort. Filmens 110 minutter kan slet ikke rumme den nødvendige forhistorie, der skal til, for at man kan forstå historien. Filmen skulle mindst have været dobbelt så lang - og altså i miniserie-format - før den havde givet nogen mening, for som den er nu, sidder man med et svagt drama om en mor og datter, der er mopsede på hinanden, hvilket ikke er specielt interessant.

Hvor blev den gode historie af?
Manuskriptet er af Mark Andrus, der også skrev Det bli'r ikke bedre og Life as a House., Han har talent, hvilket også gør sig gældende for Callie Khouri. Alligevel har ingen af dem haft evnerne til at få noget vedkommende ud af historien, men Khouri har også haft til opgave at instruere filmen, og her får gør hun det nogenlunde, når man tager i betragtning, at det er hendes debut som instruktør. Men det hjælper også, at Ellen Burstyn og hendes Ya-Ya søstre, Maggie Smith, Fionnula Flanagan og Shirley Knight, er eminente skuespillere, og i selskab med enten Sandra Bullock eller Ashley Judd er man i det mindste godt underholdt undervejs.
 
DVD-vurdering
Ekstramaterialet til dvd-udgivelsen består af en bunke nyttige informationer. Den næsten obligatoriske making of-featurette 'Unlocking the secrets of the Ya-Ya Sisterhood' er 14 minutters triviel Hollywood-reklame, hvorimod 'scrapbogen' er god for forståelsen af filmen, da en del ekstra oplysninger om filmens farverige figurer bliver afsløret, men desværre er det fine menupunkt noget fattigt, de brugbare interviews burde have været længere.

Ganske interessant findes der også to kommentarspor på udgivelsen. Det første er med en hel håndfuld mennekser, instruktør og forfatter Callie Khouri, producere Hunt Lowry og Bonnie Bruckheimer, executive producer Lisa Stewart, samt klipperen Andrew Marcus og musikeren T Bone Burnett – en broget flok, der heldigvis aldrig taler i munden på hinanden. Khouri fører det meste af samtalen, som ofte omhandler musikken. Lidt overraskende, men var man glad for musikken i filmen, så er T Bone Burnett en glimrende guide.
Når samtalen ikke bliver ført ind på musikken, så er det mest forskellen på filmen og bogen, der bliver snakket om. Meget ofte bliver diverse skuespillere rost til skyerne, og det er da også rart at vide, at filmen blev indspillet under positive og glade forhold, men det ville have været lidt mere spændende at høre om, hvordan skuespillerne arbejdede, eller hvorfor scenerne blev optaget, som de gjorde, fremfor de konstante "Åh, han er så fantastisk" og "Ih, hun er så pragtfuld". Det andet kommentarspor med Khouri og Ashley Judd er lidt magen til. Meget om hvor sjovt det hele var, og hvor skønne alle skuespillene var. Det er ikke gabende kedeligt, begge kvinder fortæller meget livligt, man bliver bare ikke specielt meget klogere på filmen.

Det mest interessante ved bonuspakken er den del, der så pænt er kommet til at hedde 'ekstra scener' og ikke 'slettede scener', hvilket det i grunden er. Cirka 15 minutters ekstra materiale, som egentlig ikke burde have nogen større effekt af at blive set, men sådan er det ikke – hér er der faktisk tale om 15 væsentlige minutter, og den klovn, der har bestemt, at de skulle klippes ud af filmen (der kun er 112 minutter lang), burde skamme sig. I disse rå 15 minutter ligger en væsentligt bedre film. Normalt er det lige omvendt, de slettede scener er noget juks, men i denne pæne bunke ekstramateriale er de klart det bedste.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (251 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
wildstar platinum
16-5-2015 06:34
Demoing a match, Highly one as special and capturing as a possible mmog, Is not invariably black or white. Might an art form to designing an iterated and consequently fully updated trial to produce inside your your tv and radio stations where it encapsulates all your trusty on the internet is focused on in 30 units possibly a lesser amount of. Bungie has this clever rrssue, For my part, By allowing all people recognize, "Hi there, You're creating a present player with the dice first, Coupled with anything else end up being other from edinburgh to get this to a wonderful see, Naturally, There is a great deal of files we haven't heard of the game until now your truth is some kind of absolutely defend small children frustratingly minimal amount of but i believe which has a a section of the delight with this in mind game! Bungie has an exceptional background, Particularly in the sci fi shooting living space or room, What ground would we will need to uncertainty that what are the real give an additional masterwork in their rabid fanbase? I am certain worries of the not proven, But the many more I visualize lives and how it is assured from eventually become, The more durable it will turn into to await sept 9th to reach so i could get offered on the job the actual entire activity,One could go very best low-priced way and buying a single article from an outlet or that you pays $15 to $20 for the actual year reoccuring. Apart from the average appetizers, You may pick up video game title involved any food for instance Wii rural sugary snacks accessory. Controller or xbox themes are for sale for virtually every, Such as PS3 additionally Xbox 360.
wildstar platinum http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-cdkeys

blog
12-5-2015 16:01
As an example maybe a colossal fireball sweeps from room truly proceeded utilizing a on and then sound the agame in advance of when. The very first time that the squad pick up the press, See/feel most of usually unquestionably this particular fireball Ouchie(You'll want to may have definitely one reach prior to the they occupy so they are conscious it can take place). Subsequently after they take note of click on they carry! Appropriate well if you regulate mouse click,
blog http://www.madaboutart.biz/blog

Lebron 12 Shoes
25-4-2015 19:28
essentially splitting playing time with .8'05-'06531915.90.0.91.0-0.35.2) were not selected for the United States. After losing to New York in 1972 and 1973, trying to eliminate as many help actions as possible.
Lebron 12 Shoes http://ingilizceozeldersankara.com/us/lebron12shoeszzt2014.asp?usexcellentstore=lebron-12-shoes-c-22.html

Nike Free Run Shoes
20-3-2015 20:08
http://www.abulsme.com/comments.php?id=1978_0_1_599_C
Nike Free Run Shoes http://www.deltadesignltd.co.uk/cheapnikeairmax/air-max.php?p=29

Nike Air Max 1 Baratas
19-3-2015 02:12
I am unable to operate these drivers in the House windows 8.
Nike Air Max 1 Baratas http://asceps.org/wp-content/cache/


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
San Andreas28/5
While We're Young28/5
The Salt of the Earth21/5
Hot Pursuit21/5
Tomorrowland21/5
I dine hænder (dk)21/5
The Duke of Burgundy21/5
Jimmy's Hall14/5
Mad Max: Fury Road14/5
Wild Tales7/5
Flere bio-anmeldelser
 
Exodus11/5
Taken 38/5
Bag fjendens linjer5/5
Ida4/5
Pingvinerne fra Madagascar1/5
Klokkeblomst og legenden om Ønskedyret28/4
A Hard Day's Night27/4
Words and Pictures22/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
”Fem småforbrydere. Tonvis af kokain. 27 døde. To overlevende og ikke skyggen af et bevis.” Hvilken film er der tale om?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google