Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
It's All About Love

Produktionsland:
Danmark, USA

Produktionsr:
2002

Manuskript:
Thomas Vinterberg, Mogens Rukov

Producere:
Birgitte Hald

Fotograf:
Anthony Dod Mantle

Klipper:
Valdís Óskarsdóttir

Komponist:
Zbigniew Preisner
Nikolaj Egelund

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributr:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(133 stemmer)

Links
Filmens officielle website

Ls ogs...
Nyheder:
18-05-06:
Thomas Bo Larsen synger opera for Vinterberg
23-09-05:
Vinterberg tilbage i dogmeform
11-03-05:
Filmland-prisen til Thomas Vinterberg
01-12-04:
Dear Wendy udtaget til Sundance
08-03-04:
Bodilpriser til Dogville, Lykkevej og Arven
25-02-04:
Jesper Christensen spiller med Kidman
02-02-04:
Arven toppede hos Robert
07-01-04:
Festen fortsætter på scenen
19-09-03:
Billy Elliot danser med Wendy
21-07-03:
Euroimages-støtte til Vinterbergs Dear Wendy
12-05-03:
Dear Wendy – her er din synopsis
31-03-03:
Millionstøtte til Vinterbergs Trier-projekt
23-01-03:
Scherfig og Vinterberg pynter Berlinalen
16-01-03:
Sundance 2003 startet
08-01-03:
“It’s All About…
05-12-02:
Dansk filminvasion i Sundance
25-11-02:
Festen – baseret på en opdigtet historie?
10-09-02:
Opfordring fra dogme-brødrene
02-09-02:
Festen på teatret
29-08-02:
Vinterberg instruerer von Trier-manuskript
12-05-02:
Claire Danes i Terminator 3
15-04-02:
Ingen Vinterberg på Cannes
 
Anmeldelser:
10-01-11:
I'm Still Here
25-03-10:
Submarino
08-04-08:
En mand kommer hjem
14-09-07:
En mand kommer hjem
28-06-06:
Walk the Line
15-11-05:
Stage Beauty
29-08-05:
Dear Wendy
10-02-04:
Buffalo Soldiers
26-02-03:
Signs
 
Artikler:
04-02-05:
Premiereinterview: Thomas Vinterberg
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9 Anamorphic Widescreen, 2.35:1 Letterbox

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor ved Thomas Vinterberg og Mogens Rukov, Bag kameraet, featuretter, fraklip med instruktøren i cameorolle, skuespillerinterviews, trailer, plakatgalleri, biografier.
It's All About Love

Anmeldt af:Jesper Vestergaard
Genre:Drama/Romatik
Varighed:100 minutter
Instruktr:Thomas Vinterberg
 
Anmeldelsesdato:02-07-2003
Medvirkende:Som:
Joaquin PhoenixJohn
Claire DanesElena
Sean PennJohns bror - Marciello
Douglas HenshallMichael
Alun ArmstrongDavid
Harry DitsonGeorge
Se komplet creditliste her

Store ord i Technicolor
 
Det begynder med en død på rulletrappen. Vi er i en lufthavn ved New York. Året er 2021. Den unge polske litteraturprofessor John er på vej til at mødes med sin kone, den berømte skøjteprinsesse Elena. De skal skilles. Af Elenas assistenter får John at vide, at han bare skal skræve over den døde mand: det er helt normalt nu om dage, at folk falder om og dør - oftest på grund af ensomhed og mangel på kærlighed.
Poesien bliver ikke pakket meget ind i Thomas Vinterbergs længe ventede opfølger til verdenshittet Festen fra 1998. Inden længe erfarer man, at verden er alvorligt ved at gå i opløsning. Nyhedsrapporter fra Uganda fortæller om lokale ophævelser af tyngdeloven. Der falder sne om sommeren, og temperaturen over hele kloden falder drastisk. Disse mærkværdigheder afspejler hovedpersonernes indre tilstande. Også det bliver udtalt direkte i filmen.

Året er 2021, og Verden er alvorligt ved at gå i opløsning.
Copyright:
Nordisk Film, Fotograf: Per Arnesen
På flugt
John og Elena lever i et af tidens kosmopolitiske, karrierebetonede ægteskaber, hvor korte krydsninger af rejseruterne er bestemmende for kærlighedens udfoldelse. Og der er kærlighed imellem den. Den er bare ikke særlig praktisk. Efter nogen tid på hotellet, hvor Elena venter på aftenens store premiere, begynder det at gå op for John, at der er noget helt galt. Familien og folkene omkring Elena, der er dybt afhængige af hendes præstationer, viser sig ikke at være helt så fulde af gode intentioner, som han troede. Da Elena beder ham tage sig af hende, træder han i karakter. Sammen forsøger de at stikke af fra den ubønhørlige fremtid, der er planlagt for hende. Undervejs genfinder de naturligvis kærligheden.

Kosmopolitisk humanisme
Hvor ville jeg dog gerne kunne forelske mig i den fantasi, som Vinterberg og Mogens Rukov har forelagt, og beruse mig i de fantastisk smukke billeder, som verdens mest hektiske håndholder Anthony Dod Mantle har fået ud af at holde sit kamera i ro i filmens dybt imponerende kulisser, og i de inciterende kompositioner som Kieslowskis gamle huskomponist Zbigniew Preisner nænsomt pisker stemningen op med. Det lykkes da også helt og aldeles i to scener: Den første er eventyrlig: Elena og John er flygtet til et lille luset hotel i Brooklyn, og det føles som i en lille hytte dybt inde i en stor skov, da de genfinder deres kærlighed; Den anden er en drabelig smuk skøjtescene, hvor lyssætningen og kompositionen hverken lader Kubrick eller Spielberg noget tilbage at tilføje.
Blandt mine yndlingsfilm tæller jeg Wim Wenders nærværende verdensvisoner, eksempelvis Himlen over Berlin og Until the End of the World, som It’s All About Love med sin højtsvævende symbolik og kosmopolitiske humanisme ikke ligger meget langt fra.
Som en af sine helt store styrker formår Wenders som regel at forbinde de store strøg med nærværende personskildringer. Og det er præcist der, Vinterberg og It’s All About Love slår fejl.

Fra ”en drabelig smuk skøjtescene, hvor lyssætningen og kompositionen hverken lader Kubrick eller Spielberg noget tilbage at tilføje.”
Copyright:
Nordisk Film, Fotograf: Per Arnesen
Skitser
Ideen om at skildre hovedpersonernes indre liv gennem verdensomspændende forandringer gør det noget nær umuligt at engagere sig i dem som personer. Og midt i virvaret af filmens første halvdels thriller-agtige udredning af den omspændende konspiration mod Elena, forbliver de kun skitser, man ikke kan investere noget følelsesmæssigt i. Man forstår hurtigt, at deres kærlighed er eviggyldig, så heller ikke det forhold føles truet under deres flugt. Da filmen i slutningens endegyldigt metafysiske rum, lader os komme helt tæt på dem og skaber ro omkring dem, er det for sent. Og det er med en så dyb distance, man ser de elskende ligge badet i Technicolor og puddersne, at tankerne forlader dem og får frit spil - mine egne strejfede i det øjeblik Sound of Music!
Kun Elenas bror, Michael er forsynet med en spænding, så man ikke helt ved, hvor man har ham. Det er da også betegnende, at skotske Douglas Henshall, der spiller den rolle, er den eneste af skuespillerne, der for alvor når ud over lærredet. De andre bliver hængende pænt som på plakaten.

Personligt, men uvedkommende
Springet fra den lille skarpt fokuserede dogmeproduktion med de helt igennem rentegnede karakterer, kan således knapt tænkes større. Det er da også på alle måder prisværdigt, at Thomas Vinterberg har haft mod til at tage et absolut spring, og at han stadig har formået at holde fast i noget personligt.
”Ingen vil flyve. Vi er ikke engle. Vi er mennesker”, lyder det i reportagerne fra Ugandas indbyggere. Hvis man har læst bare et interview med Vinterberg efter han mere eller mindre ufrivilligt fik kappet jordforbindelsen da Festen tog ham på jordomrejse, ved man godt, hvad det handler om.
I den modsatte ende sidder Mogens Rukov i en flyver i himlen i skikkelse af Sean Penn, der skriver på en rapport om jordens tilstand og konkluderer: ”It’s All About Love”. Eller også er det et billede af dogmestorebror von Trier, der er kommet nærmere sine himmelske klokker - I hvert fald har karakteren, der tidligere ikke kunne tåle at flyve, fået en overdosis af en vaccination, så han nu ikke kan andet.
Man mærker det personlige stærkt i stoffet. Så meget desto mere ærgerligt, er det, at det ikke gennem de valgte symboler og filmens sprog i det hele taget bliver løftet til noget vedkommende.
Måske er tiden så tungnem, at der skal tales med helt store ord, og at de ligefrem skal råbes. Jeg er ikke helt sikker. At det hele handler om kærlighed, hjælper It’s All About Love i hvert fald ikke meget til at forsikre om.

Umiddelbarhed og dygtighed
Filmen virker i det hele taget som tænkt fra toppen. Umiddelbarheden i det filmiske arbejde, som var en af de væsentligste grunde til Festens succes, er afløst af et gennemgribende stilarbejde. Vinterberg er dygtig. Hvis han kan genfinde friheden fra arbejdet med Festen og lade det være bærende for dygtigheden, så er der al mulig grund til at sætte en stilistisk parentes omkring It’s All About Love, og ønske ham alt mulig held til næste gang!
 
DVD-vurdering
At filmen langt fra blev så stor, som den var tænkt, bliver desværre kun bekræftet på kommentarsporet, som der godt nok ikke er reklameret for på DVD-udgivelsens cover, men som ikke desto mindre findes på skiven under set-up-menuen. Og hvor er det dog ærgerligt. Thomas Vinterberg og Mogens Rukovs høje tanker om kærligheden i vores kolde tid virker SÅ rigtige.

Til gengæld kommer DVD-udgivelsens ekstramateriale så langt rundt om produktionen, at skiven er en god investering, for enhver, der tror, der er mere end stilhed efter Festen tilbage for Vinterberg. Udover kommentarsporet, hvor han og Rukov (på engelsk) kommer grundigt i dybden med intentionerne bag, er udgivelsens hit en lille 12 minutter lang featurette, hvor visual effect supervisor Peter Hjort illustrerer og forklarer, hvorledes man har lavet filmens visuelle scoops. Ikke mindst arbejdet med Claire Danes' rolle - som man ikke har lyst til at høre om, før man har set filmen! - bliver forklaret på både let tilgængelig og spændende vis.

Arbejdet med filmen bliver yderligere sat i perspektiv af tre korte interviewklip med Joaquin Phoenix, Claire Danes og Douglas Henshall, der fortæller om arbejdet med både karaktererne og Vinterberg, en anden lille featurette, der tager publikum med til Krakow, hvor Vinterberg møder Zbigniew Preisner under optagelserne af filmens score, og i DR's udmærkede bag kameraet-produktion, About it's All About Love.

I den sjove afdeling finder man to fraklip med Vinterberg og Peter Hjort i cameo-roller. Og så er der på skiven udmærkede biografier om folkene fra både bag ved og foran kameraerne, en trailer og en række alternative plakatforslag.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (13 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
trueleigh
18-10-2005 16:13
Filmen handler om at være forelsket i forelskelsen. Ikke særligt sundt. Men hvem kender ikke fornemmelsen af at møde en ekskæreste og føle et øjeblik lysten til at prøve igen trods alle odds. De gør de så. Og det skulle de ikke have gjort, men det er den omstændighed, at de prøver og har en ny drøm, der bærer filmen igennem. Det kommer ganske enkelte til at handle lidt for meget om kærlighed for dem. Fin titel og fin fin film. Minghella må da i hvert fald elske den.

Mette
24-7-2003 17:54
Filmen lider af de samme fejltrin som anmeldelsen; den bygger i for høj grad på "tomme pladser" som iagttageren ikke kan forventes at udfylde uden at støde ind i meningsløshed.
Sammenhængen i filmen halter så det basker. Det er historien der er Vinterbergs store problem; den er godt og grundigt gemt bag fine facader og til tider smuk og til tider halvplat symbolik.

Det kunne have været så godt (filmen, altså), men det blev desværre kun til rodet affære hvor instruktøren ikke formår at forklare de forskellige sammenhænge og bevæggrunde for handlingen.

Jesper Vestergaard
18-7-2003 02:12
Christina> Det kunne hurtigt udvikle sig til en diskusion a la den om hønen og ægget - hvad kom først? Er det omgivelserne, der dikterer hovedpersonernes indre liv, eller er det hovedpersonernes indre liv, der dikterer omgivelserne? Jeg mener dog ikke, at det er det, det handler om i filmen - filmen er en fantasi eller en drøm, ikke hverken naturvidenskab eller sociologi - så lad mig prøve at uddybe.

Når jeg skriver "Disse mærkværdigheder afspejler hovedpersonernes indre tilstande," så mener jeg, at den mærkværdige verden, som præsenteres i filmen i ligeså høj grad er et udtryk for hovedpersonernes virkelighedsopfattelse, som et udtryk for hvordan virkeligheden kunne forestilles at se ud i 2021. Læg fx. mærke til hvordan der er specielt fokus på John når han oplever de døde mennesker, der flyder rundt omkring, og de svævende ugandere på TV. På samme måde er den globale tilfrysning noget, som John og Elena oplever sammen.

Det helt grundlæggende for begges "indre tilstande", mener jeg, er deres kærlighed til hinanden, og den dikteres jo ikke ligefrem af omgivelserne, som du skriver. De problemer, som de oplever med kærligheden, som fx. at de har mistet jordfindelsen afspejles i omgivelserne, ved fx. de flyvende ugandere, de ved begge to godt, at de vil dø uden kærligheden, derfor viser Thomas Vinterberg os folk, der er døde pga. mangel på kærlighed.

Jeg kan ikke se, hvad du mener med at omgivelserne dikterer deres indre. En af pointerne er jo netop, at deres kærlighed eksisterer uanset omgivelsernes indretning.

Christina
17-7-2003 14:02
Jeg er ikke enig med dig Jesper Vestergaard. Du skriver at personernes indre er afspejlet i omgivelserne. Jeg synes at det er omgivelserne der i høj grad dikterer de to hovedpersoners indre. At de lever i en verden hvor der ikke længere er plads til kærlighed.
Det er jo netop pågrundaf den groteske verden at deres kærlighed har så svært ved at ånde.

Cecilie
18-4-2003 15:05
Jeg synes at Thomas laver de mest flotte film og han har gjort det igen, denne her film (It`s all about love) er fantastisk og hvoderollerne passer perfekt sammen. tak Thomas Vinterberg fordi du har gjort det igen.****** stjerner til dig.
MVH Cecilie


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Forelsket i New York31/7
Guardians of the Galaxy31/7
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film vandt i 1999 Oscaren for 'bedste film'?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 1459 1460 1461 1462 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 1491 1492 1493 1494 1495 1496 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 1504 1505 1506 1507 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 1528 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 1609 1610 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 1655 1656 1657 1658 1659 1660 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1677 1678 1679 1680 1681 1682 1683 1684 1685 1686 1687 1688 1689 1690 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 1701 1702 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725 1726 1727 1728 1729 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799 1800
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android