Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
National Security

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2003

Manuskript:
Jay Scherick, David Ronn

Producere:
Michael Green
Robert F. Newmyer
Jeffrey Silver

Fotograf:
Oliver Wood

Klipper:
Patrick J. Don Vito
Debra Neil-Fisher

Komponist:
Randy Edelman

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributr:
Universal

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(29 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
20-02-04:
Nye stor computer-animeret tegnefilm på vej
12-05-03:
Eddie Murphy ikke mutant nok!
08-04-03:
Dillon, Zahn & Applegate
08-03-02:
Bad Boys 2 er klar til start
 
Anmeldelser:
25-02-04:
Bad Boys 2
19-11-02:
Roadkill
15-05-02:
Riding in Cars with Boys
27-03-02:
Evil Woman
10-07-01:
Big Momma's House
23-05-01:
Life
20-12-00:
Bad Boys
06-11-00:
Happy Texas
14-06-00:
Blue Streak
 
Artikler:
30-11-01:
NAC: Steve Zahn
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
WideScreen 1.85-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor med instruktøren, fraklippede scener, alternativ slutning, musikvideo
National Security

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie
Varighed:85 minutter
Instruktr:Dennis Dugan
 
Anmeldelsesdato:24-09-2003
Medvirkende:Som:
Steve ZahnHank Rafferty
Martin LawrenceEarl Montgomery
Colm FeoreDet. Frank McDuff
Bill DukeLieutenant Washington
Eric RobertsNash
Timothy BusfieldCharlie Reed
Se komplet creditliste her

Bad Boys 1½
 
Martin Lawrence fik sit store internationale gennembrud med action-komedien Bad Boys, hvor han sammen med kollegaen Will Smith og instruktøren Michael Bay skabte en underholdende og tempofyldt oplevelse. Der er senere på sommeren en fortsættelse i støbeskeen til den film, men nu er det en pudsig lille opvarmningsøvelse, der er endt i biograferne. National Security er en skabelonstøbt pakke, som underholder godt uden overhovedet at rykke genren den mindste tøddel.

Kompliceret og uigennemskueligt
Som det så ofte er tilfældet, når historien egentlig ikke spiller den store rolle, så er handlingen overdrevent kompliceret og svær at gennemskue. Hank (Steve Zahn) er en politibetjent, der netop har mistet en makker i en skudduel, hvor det eneste Hank nåede at se af morderen var en tatovering på højre hånd. Earl (Martin Lawrence) er en afvist politiskoleelev, der en dag glemmer sine bilnøgler i bilen. Han prøver på at lirke armen ind af vinduet for at få fat på dem, Hank antaster ham under mistanke om forsøg på biltyveri. Under anholdelsen blander en bi sig samtalen, og da Earl er forfærdelig allergisk overfor bistik kaster han sig rundt på jorden. Hank prøver at få fat på bien med sin knippel, og fra den forkerte vinkel ligner det et klassisk tilfælde af politivold mod uskyldig sort mand. Earl spiller på racekortet og Hank ryger seks måneder i fængsel. Tilbage igen kan begge kun få job i den private sikkerhedstjeneste, der er det eneste sted, som vil ansætte tidligere straffede, og det er i dén sammenhæng, at de pludselig kommer på sporet af en sag, hvor de bliver nødt til at arbejde sammen, selv om de hader hinanden som pesten. Hank øjner en chance for at hævne sin makker, mens Earl ser en chance for at få Hank spærret inde igen, hvis han blot kan få ham til at slå sig.

Mens vi venter…..
Selve plottet er noget med korrupte strømere og en ny, fantastisk metallegering, der angiveligt er millioner værd. En masse vrøvl som undskyldning for at se de to komikere gå amok på hinanden i forskellige situationer. Et klassisk udgangspunkt for en buddy-komedie – og netop på grund af Steve Zahns sammenbidte raseri og Martin Lawrences rapkæftede råberi fungerer mange af disse scener helt efter planen. Intet er overraskende eller unødigt lækkert, men man griner tilpas ofte undervejs til, at filmen kan forsvares – og så glæder vi os ellers bare til at se genforeningen af Will Smith, Michael Bay og Martin Lawrence i Bad Boys 2 - for dér er forhåbentlig anderledes smæk for skillingen – både i replikkerne og i skudduellerne.
 
DVD-vurdering
Der er egentlig nok at se til blandt ekstramaterialet på National Security uden at det bliver særligt fængende eller relevant. Filmen er en standardproduktion af en type, som det er svært at tale særligt længe om - der er simpelthen ikke nok kød på den.

Instruktøren Dennis Dugan gør dog sit bedste på kommentarsporet, men det er ikke altid helt nok. Det øvrige ekstramateriale er mere fjollet end egentlig spændende, og især blandt de fraklippede scener er der en påfaldende mangel på noget, som man ville have savnet i den endelige film.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (4 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Line
23-4-2005 14:31
Ohh...
mega fed film !
Se den tøser ! 2'eren er bedre, men se den alligevel !

PlayaAllRight?
2-1-2005 20:16
virkelig en fed film. i bør se den... Martin is the MAN

Martin C
4-4-2004 10:53
Kæft den er dårlig. Jeg vidste ikke at Steve Zahn var 35 jeg troede at han var 55. Den film fortjener 2 stjerner.

Lance
26-9-2003 04:15
Kanon Sjov !!


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvor mange replikker nåede Arnold Schwarzenegger at fyre af i The Terminator, inden rulleteksterne dukkede op?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android