Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Just Married

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2003

Manuskript:
Sam Harper

Producere:
Robert Simonds
Lauren Shuler Donner (executive)

Fotograf:
Jonathan Brown

Klipper:
Scott Hill
Don Zimmerman

Komponist:
Christophe Beck

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributr:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(49 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
26-09-05:
Demi Moore er nu Fru Ashton Kutcher
31-07-03:
Kutcher & Walker: ny superduo?
03-06-03:
Brittany Murphy som Britney Spears
 
Anmeldelser:
29-12-05:
A Lot Like Love
10-08-04:
Det vilde dusin
13-07-04:
Uptown Girls
12-07-04:
The Butterfly Effect
28-04-04:
My Boss's Daughter
28-05-03:
8 Mile
28-05-02:
Ikke et ord
11-07-01:
Cherry Falls
18-10-00:
Girl, Interrupted
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
Ukendt

Lyd:
Ukendt

Ekstra materiale:
Ukendt
Just Married

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie/Romantik
Varighed:78 minutter
Instruktr:Shawn Levy
 
Anmeldelsesdato:14-10-2003
Medvirkende:Som:
Ashton KutcherTom Leezak
Brittany MurphySarah McNerney
Christian KanePeter Prentis
David MoscowKyle
Monet MazurLauren

Fornærmende krigserklæring
 
For 200 år siden havde Just Married kunnet udløse en krig, for sjældent har 80 minutters optræden været af så fornærmende karakter mod et helt kontinent, men vi er af mere tilgivende natur end vores forfædre, og derfor nøjes vi med at brokke os på skrift over disse amerikanske bøverier.

Hvem er du?
Tom (Ashton Kutcher) og Sarah (Brittany Murphy) møder hinanden på en strand, hvor han kyler en bold i hovedet på hende. Sådan starter det turbulente forhold, som filmen bilder os ind er hedt og intenst i ni måneder uden at de to elskende overhovedet lærer noget som helst om hinanden. I hvert fald er der så mange overraskelser i vente på deres bryllupsrejse, at det mere virker som om, de lige har vundet hinanden i et tv-show. Uanset hvad, så står brylluppet, hendes hovedrige forældre anser ikke tossen Tom for et passende parti – og hvilke forældre i denne verden vil for øvrigt det? – men Sarah er ligeglad, forelsket og rebelsk. Men bryllupsrejsen til Europa vender op og ned på det hele.

Slap slapstick
Just Married er slapstick-komedie af den mest gennemprøvede slags. Billy Wilder kunne med garanti have drejet et vittigt stykke komik om en katastrofal bryllupsrejse til Europa, og selv Chevy Chase har bevist, at mindre også kan lave god rejsekomik – men Shawn Levy (der instruerer) er blot sat til at svejse et hullet og klodset manuskript sammen, så to af letvægterne blandt den nye generation af stjerner i Hollywood kan få lov at tjene lidt penge, inden de er gennemskuet og glemt igen. Europa er i denne films øjne på størrelse med Disney Land og med en kulturel variation der matcher samme imperium; et småprimitivt, lugtende, koldt, højrøvet og generelt fjendtligt sted, hvor det er helt umuligt at opdrive et hotelværelse i Frankrig, og hvor man som amerikaner skal være mere end heldig for at slippe hjem med livet i behold.

Kulturkløft på størrelse med Atlanterhavet
Men højdepunktet af det nygifte pars kulturelle formåen er at forsøge at plugge en monster-dildo ind i et el-stik i den romantiske brudesuite på et fransk slot, at bruge opholdet i Venedig til at se football, og i det hele taget være så løse på tråden i forhold til eks-kærester og italienske fristelser, at de snarere skulle have meldt sig ind i en swinger-klub. Der ledes efter lidt holdbar komik gennem fysisk vold (Brittany Murphy får flere slag i hovedet end taberen af en sværvægtskamp i boksning) og platte replikker, men hvor fjendskab i et parforhold kan være sjovt, se blot Michael Douglas og Kathleen Turners diabolske magtkampe i War of the Roses, nøjes Just Married med at lade sine to, usympatiske hovedpersoner fjolle rundt og være umodne, indtil de tager hjem og finder hinanden igen. For ingen kærlighed er stærk nok til at holde til en tur til Europa, men hjemme i de evigt grønne og solbeskinnede stater, er det helt åbentlyst, hvor godt de passer sammen. Sludder og vrøvl – og forhåbentligt hurtigt glemt igen.
 
DVD-vurdering
Bliver ikke anmeldt

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (4 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Amalie
27-5-2007 21:29
Jeg kan godt lide filmen. Den er sjov og man bliver i godt humør af den. Men jeg kan godt se at den nogle gange er lidt langt ude.

:-)
30-10-2004 00:37
VIRKELIG dårlig film... jeg mener virkelig at den er fuldkommen spild af penge, hvis du ikke allerede har set den, så lad hellere vær.. brug pengene på noget tøj, en lækker middag eller....!!!

Anita
13-10-2004 17:59
Hallo jeg syntes sq da at Just Married er god.... Den har sq da humor....!!!!!!

Christian Sørensen
29-2-2004 18:31
Jeg har set Årets Kedeligste Film!

Man skal altid passe på med negative anmeldelser, fordi det kan være noget med, at en person fra en forkert målgruppe føler sig snydt efter at have spildt sine penge. MEN denne anmeldelse kan du altså godt tage alvorligt:
Jeg må nemlig indrømme, at min kæreste tvinger mig til at se rigtig mange romantiske komedier - OGSÅ indenfor US teen-genren, som man skulle tro, at vi var vokset fra. Og jeg morer mig faktisk over flere af dem! Klicheerne tykke, men humoren kan ofte redde meget.

Denne film derimod er én stor nedtur. Hele humoren er baseret på Fars fede ferie-stilen, hvor ALT går galt. Og derfor er der heller ikke så meget som én eneste lille, bitte overraskelse i hele filmen. Jeg beder ikke om, at de ikke skal finde sammen til sidst og undgå ALLE klicheer - men jeg tror ikke, at der var én eneste vits, som man ikke havde hørt før eller havde gættet punch-linen 2-3 minutter før den bliver fyret af/udført.
Hvad tor du fx der sker, når brudgommen løfter bruden op for at bære hende ind af den smalle dør til deres hotelværelse? Ja, hun slår hovedet mod dørkarmen. Morsomt? Nej, forudsigeligt og belastende.

Man kan sagtens lave en film, hvor ALT går galt for personerne deri, men så skal det være virkelig gennemført for at blive sjovt - som i Not another teen movie eller American pie. I Just Married er det bare pinligt, kedeligt, meget irriterende og trivielt.

Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige, for at være sikker på, at du ikke går ud og lejer den. Men tro mig, du kommer til at fortryde det, hvis du gør!
Det er ikke KUN fordi den er kedelig, man bliver simpelthen i rigtig dårligt humør af den - jeg var næsten ved at græde snot over, at have spildt 2 timer af mit liv på den omgang tomgang og krumme tær..

Jeg be'r dig virkelig i bedste mening om ikke at se denne film. Hvis bare jeg kan stoppe ét menneske i at se denne film, har mine egne lidelser ikke været forgæves. Tak.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film involverer ikke utroskab?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android