CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Legally Blonde 2: Red, White & Blonde

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2003

Manuskript:
Kate Kondell

Producere:
David Nicksay
Marc E. Platt

Fotograf:
Elliot Davis

Klipper:
Peter Teschner

Komponist:
Rolfe Kent

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(56 stemmer)

Læs også...
Nyheder:
24-04-03:
Witherspoon bekæmper apartheidsystemet
11-03-03:
Phoenix & Witherspoon som countrymusikere
05-11-02:
Witherspoon som tegneseriefigur
01-10-02:
Witherspoon til tops
01-03-02:
Reese Witherspoon i gangsta-komedie
 
Anmeldelser:
04-06-03:
Sweet Home Alabama
07-05-02:
Blondinens hævn
09-05-00:
Pleasantville
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
Ukendt

Lyd:
Ukendt

Ekstra materiale:
Ukendt
Blondinens hævn 2

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie
Varighed:90 minutter
Instruktør:Charles Herman-Wurmfeld
 
Anmeldelsesdato:06-01-2004
Medvirkende:Som:
Reese WitherspoonElle Woods
Sally FieldRep. Rudd
Bob NewhartSidney Post
Luke WilsonEmmett Richmond
Regina KingGrace Stoteraux
Jennifer CoolidgePaulette Bonafonté

The Fall of the Blonde
 
Der var et forfriskende anstrøg over Blondinens hævn, da den ankom for 2 år siden, men hvor Reese Witherspoons pink rædsel, Elle Woods, dengang med held balancerede på grænsen mellem kæk og skrækkelig, så går det galt fra noget nær første scene i denne absolut unødvendige fortsættelse. I Blondinens hævn 2 varierer Elle mellem forskellige niveauer af uudholdelig, ganske som filmen selv svinger humørsygt fra uinspireret til decideret amatøragtig.

Den gode sag
Denne gang skal Elle og den nuttede (læs: vattede) Emmett giftes, men intet bryllup uden en invitation til den ukendte mor til Elles lille, skaldede køter Bruiser. Så en dyr privatdetektiv bliver sat på opgaven og lokaliserer moderen til kræet, men Elle opdager, at hunden er forsøgsdyr i et laboratorium. Hvordan privatdetektiven har fået lov til at gå ind på den topsikrede laboratorium, tage blodprøven på hunden og få lov at opgive adressen til Elle er en helt anden historie – men et glimrende bevis på, at filmen på intet tidspunkt giver mening.
Elle er ansat på et advokatkontor efter den fine eksamen i den første film. Hun forsøger at overtale advokaterne til at kaste sig ud i kampen for at forbyde kosmetikforsøg på dyr, men desværre er laboratoriet kunder i biksen – og Elle bliver fyret med to kapitalistiske bjæf fra bestyrelsen. Men hun giver ikke op, desværre nej. Hun tager den lange tur til Washington for at få det noget blåøjede lovforslag gennemført – og lur mig om ikke pink og pudder klarer sagen og redder dagen i løbet af få lyserøde sekunder. For selvfølgelig er det eneste, det stive, politiske system har brug for, lidt tomhjernet blondinelogik.

Dum og irriterende blondine
Reese Witherspoon er røget på en utaknemmelig opgave, for Elle Woods-figuren har næsten ingen forsonende træk. Irriterende som en hyperaktiv legering af David Spade, Tom Green og Adam Sandler viklet ind i et labyrintisk mareridt fra Barbara Cartlands hengemte garderobe. Det er ikke sjovt, charmerende, kækt, friskt eller noget af det andet, som instruktøren så inderligt håber på – og mens filmen fjoller sig gennem den forudsigelige historie om eneren, der gør en forskel, fordi hun tror på sin sag i modsætning til alle de modløse modspillere, så har man rigelig med tid til at fortryde filmvalget. Det kan nemlig godt være, at blondinen ender med at stå som vinderen, men det er også kun, fordi samtlige andre aktører i hendes verden opfører sig så medgørligt, som kun en uinspireret manuskriptforfatter i nød kan arrangere. Blondinens hævn 2 er næppe årets dårligste film, men den kandiderer stærkt til titlen som den mindst nødvendige – og det er desværre et symptom, der gør sig gældende for mange af Hollywoods mange fortsættelser.
 
DVD-vurdering
Bliver ikke anmeldt

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (9 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Frederik Vandrup
7-1-2004 12:40
->Bøffen og John.

Det sker desværre af og til, at distributøren ikke får sendt os en udgave af dvd'en.

Hvis vi allerede har set filmen og anmeldt den, da den kom i biografen, så har vi ikke lyst til bare at glemme, at filmen er udgivet på dvd, så vi genbruger anmeldelsen af selve filmen, men kan naturligvis ikke anmelde ekstramaterialet.

-Frederik Vandrup

Bøffen
7-1-2004 03:38
Bøffen undskylder ,Bøffen har jo en IQ på under 2 gram Bøf


Bøffen

John
7-1-2004 01:44
bøf selv :-) jamen så er dvd'en jo heller ikke blevet anmeldt?

Bøffen
6-1-2004 17:33
Ingen fejl! Hverken fra Bøffen eller CinemaZone! DVD ekstramaterialet er ikke bleven anmeldt! Vupti!


Bøffen

John
6-1-2004 17:24
hvordan kan man have en dvd-anmeldelse af en film og så skrive i anmeldelsen, at dvd'en ikke bliver anmeldt? det må vist være en fejl.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Amazing Spider-Man 217/4
Det store stilehæfte - Krigsdagbogen16/4
Når vinden rejser sig16/4
Fjerkongens rige10/4
Divergent10/4
Mig ejer ingen10/4
Non-Stop10/4
Rio 210/4
Yves Saint Laurent3/4
Guld3/4
Flere bio-anmeldelser
 
A Late Quartet22/4
Prisoners15/4
Frost14/4
Insidious 211/4
Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark9/4
Carrie8/4
The Weight of Elephants7/4
Ender's Game4/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvorfor var der store protester, da Elia Kazan vandt en æres-Oscar i 1999?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sà°¥ Google
シャネル バッグ シャネル バッグ