Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Who Framed Roger Rabbit?

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
1988

Manuskript:
Jeffrey Price, Peter S. Seaman

Producere:
Robert Watts
Frank Marshall

Fotograf:
Dean Cundey

Klipper:
Arthur Schmidt

Komponist:
Alan Silvestri

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributr:
Walt Disney Studios Motion Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(16 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
22-08-05:
Jolie skal forføre Beowolf
15-01-04:
Odin – en 165 cm brite
 
Anmeldelser:
06-11-09:
A Christmas Carol
06-12-05:
Polar-Ekspressen
09-10-02:
Tilbage til fremtiden 3
09-10-02:
Tilbage til fremtiden 2
09-10-02:
Tilbage til fremtiden
07-06-00:
Felicia's Journey
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1.85:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Toontown Confidential (om filmens tilblivelse), tre Roger Rabbit-kortfilm, Who Made Roger Rabbit, en slettet scene, spil.
Hvem snørede Roger Rabbit?

Anmeldt af:Pernille Flensted-Jensen
Genre:Komedie, Animation
Varighed:100 minutter
Instruktr:Robert Zemeckis
 
Anmeldelsesdato:29-10-2003
Medvirkende:Som:
Bob HoskinsEddie Valiant
Christopher LloydJudge Doom
Joanna CassidyDolores
Charles Fleischerstemme: Roger Rabbit o.a.
Lou Hirschstemme: Baby Herman
Kathleen Turnerstemme: Jessica Rabbit
Se komplet creditliste her

Toontown-mysteriet
 
Hvem snørede Roger Rabbit? er en fornøjelig blanding af komedie, tegneserie og klassisk film noir. Da den kom i 1988 blev den anset for en teknisk triumf, og det er derfor med en vis spænding man sætter dvd’en i maskinen for at se om den stadig holder. Det gør den.

Tonen angives
Hvem snørede Roger Rabbit? begynder med en knapt tre minutter lang tegnefilm, hvori Roger Rabbit med ringe held prøver at holde øje med Baby Herman og undervejs udsættes for alskens uheld. Pludselig råbes der ‘cut!’, og de to figurer går ud af det todimensionelle billede og ind på et filmset! Det er en herlig begyndelse, der rummer samme elementer som resten af filmen: Tempo, humor og teknisk virtuositet.

Klassisk plot
Roger Rabbit og Baby Herman bor til daglig sammen med en masse andre tegneseriefigurer i en forstad til Los Angeles, den tegnede Toontown, og de lever for en stor dels vedkommende af at medvirke i diverse Hollywood-produktioner, lige med undtagelse af forældede figurer som Betty Boop der jo kun er i sort-hvid og derfor må ernære sig som servitrice! Roger Rabbit er imidlertid ikke så god som han plejer at være; han kan ikke koncentrere sig, fordi han frygter at hans kone, en femme fatale ved navn Jessica Rabbit (der taler med Kathleen Turners stemme og synger med Amy Irvings), er ham utro. Derfor hyres privatdetektiven Eddie Valiant (Bob Hoskins) til at finde ud af hvad Jessica har for. Der er bare det ved det at Eddie hader ’toons, som indbyggerne i Toontown kaldes. Han er nemlig af den opfattelse at hans bror, som han tidligere udgjorde et makkerpar med, blev myrdet af en fra Toontown.

Vellykket blanding
Modstræbende påtager han sig sagen og må snart konstatere at sagen på ingen måde er enkel som han havde regnet med. Jessica har haft noget for med filmstudie- og Toontown-ejeren Marvin Acme; pludselig er han død, og alle spor fører til Roger... Arbejdet fører til et møde med en tydeligvis ond skurk, Judge Doom (Christopher Lloyd), der har opfundet en væske, der kan udslette tegneseriefigurer. Filmen rummer alle de de elementer der hører til i en detektivfilm fra 1930’erne og 1940’erne: Bløde hatte, cigarrygende pengemænd, skyggekastende persienner, livstrætte detektiver og smækre kvinder med en skummel fortid. Sammen med den vittige brug af stort set alle tegnefilmhistoriens figurer (kostene fra Fantasia arbejder f.eks. som lagerfejere...) og en fantastisk velskrevet dialog giver det en fornøjelig og veloplagt film. Plottet er ikke videre overraskende, og visse af tegneseriefigurerne er ret overgearede (navnlig Roger Rabbit, der for øvrigt er skabt til lejligheden), men det er jo deres natur, så hvis man ikke bryder sig om det Snurre Snup-agtige tempo, skal man nok bare undgå at se filmen.

På egne betingelser
Da filmen kom var det naturligvis ikke første gang, man havde forsøgt at kombinere tegninger med rigtige skuespillere. Allerede i 1930’erne interagerede Betty Boop med mennesker, og der var også gjort forsøg i f.eks. Orlov i Hollywood (orig.: Anchors Aweigh, 1944), Mary Poppins (1964) og Pete's Dragon (1977). Men det var måske første gang at tegneseriefigurerne på så vellykket vis spillede med på deres helt egne betingelser og med deres egne særheder. En stående vittighed igennem filmen er Eddie Valiants irritation over især Rogers opførsel. Ligeledes er det meget svært ikke at more sig over Toontown, hvor alle synger og alt har skrigende farver... Det der gør kombinationen så vellykket er tegneren Richard Williams’ regler om at lade figurerne interagere mere med mennesker end før, at lade kameraerne dreje rundt om figurerne, så de virker næsten tredimensionelle, og endelig at bruge lys og skygge i langt højere grad end før set. Endelig må man ikke glemme Bob Hoskins, der ikke alene glider problemløst ind i en amerikansk rolle, men også måtte tilbringe store dele af filmen med kun at have sig selv at spille imod. Men det mærker man ikke noget til, og resultatet er den herligste gnavne detektiv med et hjerte af guld!
 
DVD-vurdering
Ekstramaterialet er tydeligvis lavet af folk, der er stolte af deres film og gerne vil fortælle os om den! Toontown Confidential er en usædvanlig form for kommentar: Hele filmen vises med undertekster, der f.eks. giver navnene på de enkelte tegneseriefigurer, oplyser hvornår de så dagens lys etc., dvs. nærmest en slags fodnoter. Da det er de færreste der kender hver og en figur, er det en uhyre oplysende og nyttig form for kommentar, der måske ville have været svær at lave anderledes. For kendere og andre interesserede er det en sand guldgrube af oplysninger!

Who Made Roger Rabbit er et meget veloplagt omend omstændeligt program, hvori folkene – herunder tegneren Richard Williams – bag filmen redegør for det tekniske, lydeffekterne etc. Der bruges samme hyperaktive stil som i filmen, og det kan godt virke lidt anstrengende, men passer på den anden side udmærket til filmen, og det er uhyre informativt. Vært på det 11 minutter lange program er Charles Fleischer, der også lægger stemme til Roger Rabbit.

Selv navigeringsmenuen er holdt i samme drilagtige stil. Det er meget sjovt første gang man ser det, men er ret langsommeligt at bruge i længden.

De der ikke er blevet trætte af Roger Rabbit, kan se mere til ham i de tre kortfilm Tummy Trouble, Rollercoaster Rabbit og Trail Mix-Up, og endelig er der et spil for børn.


Ekstra materiale:
Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (129 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
dLgNMzQvBcMGGO
27-1-2014 17:18
greg.txt;1;3

http://www.securidor.ltd.uk/image1.html
30-11-2013 20:54
Kevin been given a Bachelor of Arts, Small business Administration by having an emphasis in Human Assets Administration graduating summa cum laude as well as a Grasp of Small business Administration accompanied by a specialty in Human Assets Administration and Economical Administration graduating with honors from Nationwide College, San Diego, CA. He is a life span member of Sigma Beta Delta, an international honor society in business, administration, and administration. He has become married to Patty Starks for 28 many years and has a person daughter, Michi that's married and has two daughters.Kevin Desouza named director of Virginia Tech
http://www.securidor.ltd.uk/image1.html http://www.securidor.ltd.uk/image1.html

http://www.italytravelsguide.com/tuscanoliveoils.html
30-11-2013 17:56
It's about uncertainty, about not currently being in control of my potential, he stated. "This provides me the ability to put my family's brain comfortable."
http://www.italytravelsguide.com/tuscanoliveoils.html http://www.italytravelsguide.com/tuscanoliveoils.html

http://www.plantsmanorhouse.co.uk/tese.html
30-11-2013 11:37
For a thing alot more feminine, Avelle is known as a Seattle dependent agency that a short while ago transformed its identify from "Bag Borrow or Steal." Described as the "Netflix for purses" in the "Sex in the City" motion picture, it happens to be an internet page that makes a speciality of designer purses, jewelry, and sun shades. Should you be seeking for a thing to dazzle at a supper party, $540 can get you a week's use of a classic Chanel quilted bag.
http://www.plantsmanorhouse.co.uk/tese.html http://www.plantsmanorhouse.co.uk/tese.html

http://www.plantsmanorhouse.co.uk/tese.html
30-11-2013 09:05
Kenneth Copeland Ministries and Believers Stand United crew have associates in the various denominational, nondenominational and independent churches. The set up ministries are actually profitable of their mission on account of the guidance they may have from companions and pals. These have served countless men and women from all stations in life. The countless lives which have been touched have currently recognized the phrases of truth. The Gospel has served them look for a new hope and stay superior lives.
http://www.plantsmanorhouse.co.uk/tese.html http://www.plantsmanorhouse.co.uk/tese.html


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Forelsket i New York31/7
Guardians of the Galaxy31/7
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken amerikansk skuespiller spiller hovedrollen i den film der vandt 'The Golden Swan' ved Copenhagen International Film Festival i 2003?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 1459 1460 1461 1462 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 1491 1492 1493 1494 1495 1496 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 1504 1505 1506 1507 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 1528 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 1609 1610 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 1655 1656 1657 1658 1659 1660 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1677 1678 1679 1680 1681 1682 1683 1684 1685 1686 1687 1688 1689 1690 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 1701 1702 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725 1726 1727 1728 1729 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799 1800
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android