Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Les triplettes de Belleville

Produktionsland:
Frankrig, Belgien, Canada

Produktionsr:
2003

Manuskript:
Sylvain Chomet

Producere:
Didier Brunner
Viviane Vanfleteren

Fotograf:


Klipper:
Dominique Brune
Chantal Colibert Brunner
Dominique Lefever

Komponist:
Benoît Charest

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributr:
Sandrew Metronome

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(94 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
05-10-04:
Belleville-instruktør starter studie i Skotland
21-07-04:
Chomet laver US-børnefilm
19-02-04:
Belleville toppede hos Lumière-uddelere
02-02-04:
Kirikou vender tilbage
12-01-04:
Kritikerne elsker Kongen & Splendor
17-12-03:
Kongen, Mystic & Lost høster priser
30-06-03:
Spredt fægtning i CIFFs hovedkonkurrence
13-02-02:
Oscar-nomineringerne er ude
 
Anmeldelser:
12-08-02:
Den fabelagtige Amélie fra Montmartre
05-03-02:
Tuvalu
 
Artikler:
17-08-03:
CIFF 2003: Alsidigt i hvert fald
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.78:1 Anamorphic Widescreen

Lyd:
Dolby Digital 5.1, Dolby Stereo 2.0

Ekstra materiale:
Bag kameraet, interviews: Sylvain Chomet og art director Eugeni Jomou, trailers, Animationslektion
Trillingerne fra Belleville

Anmeldt af:Alen Meskovic
Genre:Animation, Komedie
Varighed:79 minutter
Instruktr:Sylvain Chomet
 
Anmeldelsesdato:02-03-2004
Medvirkende:Som:

Og hjulet drejer
 
Hvad giver man en lille, tyk, melankolsk dreng i gave, når hverken klavermusik eller en sød hvalp kan pifte hans humør op? En fattig bedstemor i udkanten af Paris får endelig idéen: en cykel! Hendes barnebarn trækker på smilebåndet, og med tiden forvandler hans kærlighed til cyklen ham til en slank, overmuskuløs cykelrytter. Bedstemoren træder ind i rollen som træner, altid efterfulgt af den nu store og tunge hund Bruno. Champion, som cykelrytteren kort og godt hedder, er en af de tre favoritter til at vinde årets Tour de France, men under en bjergetape bliver alle tre favoritter kidnappet af den franske mafia for resten af filmen at blive tvunget til at dreje hårdt på pedalerne i et grotesk og livsfarligt væddeløb. Den haltende men bestemt ikke forsvarsløse bedstemor og den altid søvnige Bruno bevæger sig ud i storbyens uforudsigelige labyrint, for at finde og befri Champion. Og så en dag møder de tilfældigt trillingerne fra Belleville…

Tour de fransk
Elsker man Tour de France, dyrker man selv cykelsport og er man samtidig forfængelig af natur, burde man hellere tage en rustning på, inden man suser mod biografen for at se Sylvain Chomets groteske animationskomedie Trillingerne fra Belleville. Ironien overfor cykelsportsbesættelsen er stærk og vil formentligt stikke dybt i hjertet. På den anden side kan genrens elskere roligt glæde sig til denne skævhjulede og velsmurte historie, som de voksne iblandt dem uden tvivl vil få meget mere ud af end de små. Det vrimler nemlig med henvisninger til jazz- og musicalverdenen, og ikke uden humor læner filmen sig op ad de velkendte klichéer om Frankrig og franskheden.

Cyklens hastighed
Chomets nostalgi efter de langsommere og mere uskyldige tider kan mærkes fra starten af, og kritikken af den moderne hastighedsbesættelse fastholdes hele vejen igennem. Stilistisk holder han sig langt fra Disneys dynamiske kamerabevægelser og hurtige klipning, mens overgangen fra de todimensionelle håndtegninger til de tredimensionelle computeranimationer fungerer ganske godt og virker forfriskende.

Næsten ingen dialog
Endnu mere nydeligt for en voksen tilskuer har Chomet ingen pædagogiske bestræbelser og sparer sit publikum for enhver form for moralisering. Derfor, og især på grund af filmens skæve humor og dens kærlighed til det groteske, kan Trillingerne fra Belleville minde om Jean-Pierre Jeunets De fortabte børns by (1995) eller Veit Helmers Tuvalu (1999). Ligesom Helmer har Chomet næsten helt undladt dialogen, men desværre var tavsheden i Tuvalu lettere at tåle, end den er i Trillingerne fra Belleville. Der er perioder, hvor man provokeret af filmens langsomme tempo savner at høre en replik eller to.

Etapestart i Cannes
Filmen har allerede været en publikumssucces i Cannes, hvor den blev vist udenfor konkurrence, så selv om den først og fremmest skal anbefales til de mere frankofile blandt filmelskerne, er der bestemt ingen grund til at fraråde den overfor alle andre.
 
DVD-vurdering
(- af vega

Ekstramaterialets fremragende 15 minutter lange bag kameraet-feature går direkte til sagen. Uden unødvendig trailer-karakter lader den instruktør og manuskriptforfatter Sylvain Chomet fortælle både overordnet og i detaljer om inspirationen til og arbejdet med filmen. Også filmens komponist Benoît Charest og art director Eugeni Jomou med flere kommenterer deres arbejde undervejs.

Endnu dybere kommer både Chomet og Joumou i to længere emne-opdelte interviewsektioner på DVD’en, og ganske fin er også Chomets Jørgen Klevin-agtige guide til at lave animationer.

Desværre har man ikke brugt energi på at undertekste ekstramaterialet. Chomet og Joumou taler engelsk, men flere af de øvrige medvirkende taler fransk.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (57 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
nike air max femme
22-1-2015 05:45
Good one. no person affirms these type of "Apple ipad device Lacks" facts. but are wide range of concept in apple. thus let share things.. many thanks.
nike air max femme http://www.promilitarybusinessnetwork.com/images/

chaussures nike blazer pas cher
15-1-2015 09:44
Put some time constrained on music. Like a particular is essentially a limited monopoly wherein the actual patent support will be granted the particular distinctive to chaussures nike blazer pas cher http://www.baycityconventions.com/images/ certainly help make, utilize, promote typically the patented advancement for any limited period of time. After the expression regarding safeguard has finished, the particular complex advancement enters the general public website. Tunes isn't different subsequently someone inventing a thing...

nike tn requin pas cher
15-1-2015 07:15
Would you make this the common software so ipad 2 buy custo nike tn requin pas cher http://www.voila-services.fr/images/chaussures-nike-tn/mers can take good thing about the more expensive display?

air max pas cher
15-1-2015 07:15
I realize many of these yet Let me check the remainder of all of them available. The leading place We focus on audio is in blip. fm. I really like this!
air max pas cher http://www.drcooper.fr/images/nikeairmax1-pascher/

cheap nike air max shoes
15-1-2015 05:06
Seems amazing. They already have definitely completed their particular work with this one to cheap nike air max shoes http://www.caversham.org.uk/keepuptodate/img/max.php make design a priority. It is the first-time I could truthfully really notice me personally employing Home windows all over again. Google android, around the other-hand is often a clusterf*ck of junk.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Seventh Son22/1
Birdman22/1
American Sniper22/1
Foxcatcher15/1
En chance til15/1
Paddington15/1
Blackhat15/1
Camp X-Ray15/1
Leviathan8/1
Det magiske hus8/1
Flere bio-anmeldelser
 
Fasandræberne20/1
Begravet i fortiden19/1
Hundredefodsrejsen16/1
Joe13/1
What If9/1
Deliver Us from Evil2/1
Teenage Mutant Ninja Turtles29/12
Into the Storm19/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken af disse herrer blev født først?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google