CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Barbershop 2: Back in Business

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2004

Manuskript:
Don D. Scott

Producere:
Alex Gartner
Robert Teitel
George Tillman Jr

Fotograf:
Tom Priestley Jr

Klipper:
Paul Seydor

Komponist:
Richard Gibbs

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributør:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(5 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
27-06-05:
Lucy Liu udspionerer Cedric the Janitor
23-04-04:
Cedric goes back to school
14-04-04:
Skønhedssalon tiltrækker stjerner
22-03-04:
Kline & Silverstone fundet frem igen
09-02-04:
Box Office uge 6 – Ny Barbershop hitter
06-10-03:
Ice Cube erstatter Vin Diesel
15-06-03:
Royal Taxi-genindspilning
16-09-02:
Barbershop hitter
 
Anmeldelser:
17-04-09:
Biernes hemmelige liv
12-09-05:
Be Cool
02-06-05:
New York Taxi
01-02-05:
Johnson Family Vacation
28-04-04:
Bringing Down the House
18-11-03:
Barbershop
29-08-00:
The Players Club
08-08-00:
Next Friday
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
Anamorphic WideScreen 1.85-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor med instruktør og producere, fraklip, slettede scener, musikvideoer, trailers.
Barbershop 2

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie
Varighed:102 minutter
Instruktør:Kevin Rodney Sullivan
 
Anmeldelsesdato:02-11-2004
Medvirkende:Som:
Ice CubeCalvin Palmer
Cedric the EntertainerEddie
Sean Patrick ThomasJimmy James
Eve [II]Terri Jones
Troy GarityIsaac Rosenberg
Michael EalyRicky Nash
Se komplet creditliste her

Studsning af en skaldet
 
Barbershop var et behageligt, om end unødvendigt, bekendtskab for et par år siden, hvor der blev diskuteret og snakket til den store guldmedalje i Ice Cubes barbersalon. Centrum for virakken var Cedric the Entertainer, der nød rollen som den rapkæftede Eddie, mens resten af filmen var formularisk i nærmest eksemplarisk grad.

Eddie er stadig filmens stjerne

Copyright:
Fox Film
Same old same old
Ikke meget er forandret i denne 2’er, hvor den nye instruktør Kevin Rodney Sullivan forsøger sig med lidt flashbacks og udbygning på historien. Åbningen er fin, hvor vi finder ud af, hvordan Eddie i sin tid kom til barbersalonen, men ellers virker alle baghistorierne som ligegyldigt fyld på en film, som reelt ikke har historie nok til spillefilmslængde. Plottet er trivielt og almengyldigt: den lille familiedrevede barbersalon trues af en ny, markedsorienteret konkurrent på den anden side af gaden, og alle klichéerne om fortrædelighederne ved kæde-forretninger og manglen på familiær varme og personlighed bliver luftet én gang til.

Cedric i centrum
Det er svært at have særlig meget imod Barbershop 2; dertil er den for harmløs og godmodig, men de fleste vil forvente mere fra en film. Ice Cube viser, at han sagtens kan finde ud af at spille med i en film uden at have et større våbenarsenal i baghånden, og Cedric the Entertainer snupper rampelyset igen uden at være helt på højde med den første omgang gale udladninger. Rapperen Eve gentager også sin rolle og får denne gang lidt mere at rive i - desværre uden at have talentet til det, så vi må nøjes forskellige indstillinger af det samme sure fjæs, der bestemt ikke er skabt til film.

Queen Latifahs rolle er ikke meget mere end en cameo, men hun skal jo præsenteres...

Copyright:
SF Film
Reklameshop for Dronningen
Decideret irriterende er derimod Queen Latifah, som efter en heldig sangrolle i Chicago åbenbart tror, at hun kan styre verden. Hun er på vej med en spin-off på Barbershop-filmene, nemlig Beauty Shop, og den film bliver grov-promoveret i en række fuldstændig ligegyldige scener fra hendes skønhedssalon længere nede af gaden. Vi kan lige overleve besøget hos Ice Cube og gutterne, men Beauty Shop må for denne anmelders skyld hellere end gerne ryge direkte på dvd, når den tid kommer.
 
DVD-vurdering
Slettede scener og fraklip er noget nær hovedattraktionen på denne udgivelse, men de gør nu alligevel ikke det store væsen af sig. Især de fulde seks minutter med fraklip er trættende i længden.

Kommentarsporet er med instruktøren og to af filmens producere, og de er faktisk ikke helt uinteressante at høre på, når de taler om udfordringerne ved at lave en fortsættelse, som bliver planlagt få dage efter den første films premiere.

Endelig er der lidt musikvideoer og en trailer til at holde humøret højt med.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (144 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
outlet mall las vegas blvd
9-5-2015 13:58
thank you for share!
outlet mall las vegas blvd http://louisvuittonlasvegasoutlet.com

louis vuitton bags on sale
10-4-2015 13:40
thank you for share!
louis vuitton bags on sale http://cheaplouisvuitton-sales.org

air jordan 11 retro
31-3-2015 14:26
Check this out
air jordan 11 retro http://jordanretrooshoes.com

nike air max 1 cheap
2-3-2015 17:59
good articles
nike air max 1 cheap http://cheap-airmaxsale.net

http://www.doorshop.com.mx/outlet/?baby-pink-ugg-moccasins
28-2-2015 03:38
thanks for share!
http://www.doorshop.com.mx/outlet/?baby-pink-ugg-moccasins http://www.doorshop.com.mx/outlet/?baby-pink-ugg-moccasins


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Amour fou30/7
Marshland30/7
Mission: Impossible - Rogue Nation30/7
Amy30/7
Paper Towns23/7
Kærlighed ved første slag23/7
The Little Death23/7
Peter Pedal: På eventyr i junglen23/7
Ant-Man22/7
1001 gram16/7
Flere bio-anmeldelser
 
Selma29/7
Seventh Son27/7
Wild24/7
Teorien om alting13/7
Big Eyes10/7
Whiplash1/7
Fifty Shades of Grey30/6
Mennesker bliver spist29/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
I hvilken film finder man rollenavnene:
Barbossa, Swann, Norrington & Turner?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google