CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Win a Date with Tad Hamilton!

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2004

Manuskript:
Victor Levin

Producere:
Lucy Fisher
Douglas Wick

Fotograf:
Peter Lyons Collister

Klipper:
Scott Hill

Komponist:
Ed Shearmur

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributør:
Universal

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(15 stemmer)

Læs også...
Nyheder:
20-05-05:
Grace er ny skurk i Spider-Man 3
03-02-05:
Superman bliver adopteret af Saint
 
Anmeldelser:
23-11-11:
Skal, skal ikke?
01-07-11:
The Romantics
10-05-11:
Life as We Know It
28-04-11:
The Warriors Way
21-12-10:
Killers
20-06-08:
21
21-12-05:
P.S.
13-10-04:
The Wonderland Murders
10-08-04:
Mona Lisa Smile
25-06-03:
Blue Crush
07-05-02:
Blondinens hævn
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
Widescreen 2.40:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, gag reel, fotogalleri
Win a Date with Tad Hamilton!

Anmeldt af:Lena Juhl
Genre:Komedie/Romantik
Varighed:92 minutter
Instruktør:Robert Luketic
 
Anmeldelsesdato:03-11-2004
Medvirkende:Som:
Kate BosworthRosalee Futch
Topher GracePete Monash
Josh DuhamelTad Hamilton
Nathan LaneRichard Levy the Driven
Sean HayesRichard Levy the Shameless
Gary ColeHenry
Se komplet creditliste her

Kassedamen og filmstjernen
 
Robert Luketic, instruktøren bag Blondinens hævn, er tilbage med en romantisk komedie, der bedst kan beskrives som en blanding mellem She's All That og Crossroads. Denne gang handler det om en pige, der vinder en date med sit store idol. Filmen bringer ikke på noget tidspunkt noget nyt på bane, og selv om der er tale om meget fint håndværk fra instruktørens side, ændrer det ikke på, at filmen er forudsigelig og ligegyldig.

Tillykke, du har vundet dit idol
Rosalee Futch (Kate Bosworth) bor i den lille by Fraziers Bottom i West Virginia, hvor hun arbejder i det lokale supermarked Piggly Wiggly sammen med sine to venner, Pete (Topher Grace) og Cathy (Ginnifer Goodwin).
Rosalee er stor fan af Hollywood-skuespilleren Tad Hamilton (Josh Duhamel), og da hun tilfældigt falder over en konkurrence på internettet, hvor præmien er en date med skuespilleren, beslutter hun sig for at deltage. Rosalee vinder konkurrencen og begiver sig til Hollywood for at møde sit store idol. Det hele er arrangeret af Tad Hamiltons to agenter, Richard (Nathan Lane) og Richard (Sean Hayes), udelukkende med det formål at forbedre skuespillerens noget dårlige image. Da Tad Hamilton møder Rosalee, opdager han, at hun har en godhed, som han gerne vil have skal smitte af på ham. Han dukker efterfølgende op i Rosalees hjemby, til stor ærgrelse for vennen Pete, der er forelsket i hende, men ikke kan få det sagt.

Kate Bosworth er for pæn
Det lyder som en ganske gennemsnitlig romantisk komedie, og det er lige præcis, hvad Win a Date with Tad Hamilton er. Den skuffer ikke, men den udfordrer heller ikke. Allerede efter 10 minutter er man klar over, hvordan hele filmen skal udspille sig.
Filmen benytter sig af stereotyper, og vi møder derfor både den søde lillepige, den nørdede ven, der ikke kan tale om sine følelser, og den overfladiske Hollywoodstjerne, der citerer replikker fra sine filmroller i sin iver efter at score piger. Den nørdede Pete har fået tildelt rollen som den sjove fyr, og alle de sjove replikker kommer derfor fra hans mund. Det fungerer i starten, men man ønsker hurtigt, at de sjove replikker i stedet blev fordelt blandt skuespillerne.
Skuespilpræstationerne fejler ikke noget, og især Josh Duhamel fungerer fint som den overfladiske Hollywoodstjerne Tad. Til trods for godt skuespil hele vejen rundt er der dog problemer med castingen af Kate Bosworth i rollen som Rosalee. Man tror simpelthen ikke på hende i rollen som en gennemsnitsudseende kassedame fra West Virginia. Hun er ganske enkelt for pæn, og da hun sidder i en limousine i Hollywood, virker hun mere i sit rette element.

Hjertet på rette sted
Win a Date with Tad Hamilton er en gennemsnitlig romantisk komedie om, hvordan indre skønhed er vigtigere end alt andet. Filmen benytter sig af en falden på halen-komik, som nogle steder virker, andre steder ikke, men det betyder mindre, for filmen har trods alt hjertet på rette sted. Man ønsker inderligt, at historien tager en uventet drejning, men den overrasker på intet tidspunkt og bliver derfor alt for forudsigelig og ligegyldig. Det er derfor skuespilpræstationerne, det fine håndværk og især filmens portion af selvironi i forhold til Hollywood og det glamourøse liv, der bliver dens redning.
 
DVD-vurdering
Ekstramaterialet består af slettede scener, som man i øvrigt er glad for ikke er kommet med i den endelige udgave af filmen. Derudover er en række fraklip af fjollede skuespillere og et fotogalleri, som består af enkelte billeder, det eneste der er tilgængeligt på DVD’en.

Ekstra materiale:
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Bobbi Jene19/4
Hvad vil folk sige19/4
Midnight Sun12/4
Rampage Out of Control12/4
Ud af intet12/4
A Quiet Place5/4
Faces Places5/4
Den of Thieves5/4
Lucky5/4
The Post5/4
Flere bio-anmeldelser
 
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Blade Runner 20492/3
The Beguiled23/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
I hvilken film indgår der ikke et bryllup?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google