CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Pacifier

Produktionsland:
USA, Canada

Produktionsår:
2005

Manuskript:
Thomas Lennon, Ben Garant

Producere:
Gary Barber
Roger Birnbaum
Jonathan Glickman

Fotograf:
Peter James

Klipper:
Christopher Greenbury

Komponist:
John Debney

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributør:
UIP

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(72 stemmer)

Læs også...
Nyheder:
30-05-05:
MTV-babe i Cheaper 2
07-03-05:
Box Office uge 9: Be Cool taber stort til The Pacifier
27-07-04:
Gangster-Diesel forsvarer sig selv
07-07-04:
Vi vil have bløde mænd!
02-04-04:
Tv-stjerner strømmer til The Pacifer
26-11-03:
Vin Diesel spiller sut
 
Anmeldelser:
03-04-09:
Fast and Furious
 


Elitepædagogen

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie
Varighed:96 minutter
Instruktør:Adam Shankman
 
Premieredato:03-06-2005
Medvirkende:Som:
Vin DieselShane Wolfe
Brittany SnowZoe Plummer
Max ThieriotSeth Plummer
Morgan YorkLuLu Plummer
Faith FordJulie
Lauren GrahamPrincipal Claire
Se komplet creditliste her

Diesel på udebane
 
Vin Diesel udfører en halv 'Eddie Murphy' og skrotter de hårdtslående roller, hvor attitude og nærkampe dyster om opmærksomheden, til fordel for en børnevenlig Disney-komedie, som selv de helt små poder sagtens kan kigge med på. Filmen er tæt på at have tjent en milliard kroner på verdensplan – men man bør nu alligevel som ansvarlig forælder overveje, om ikke der er bedre tilbud på markedet.

Blejokes er der masser af - ingen af dem virker

Copyright:
UIP
Frømand på landjorden
Shane Wolfe er Navy SEAL med selvtilliden i orden, men den får et ordentligt knæk, da han fejler på jobbet og må se den agent, han skulle beskytte, blive skudt af terrorister. Shane ryger undercover som babysitter hos enken og de fire børn for at finde den opfindelse, som den afdøde agent netop havde udviklet. Hvis man et kort øjeblik forestiller sig Mrs. Doubtfire i nye klæder, så tager man grueligt fejl. Undercover er der nemlig ikke meget af, for Vin Diesel strutter som altid med alle veltrænede hjørner af overkroppen – og er en omvandrende katastrofe som både børnepasser og navy seal. Hvem har nogensinde set en højt trænet militærmand gå i panik over lydsiden til Tekken 4?

Slap underholdning
Plottet sejler lystigt af sted, splittet mellem følsomme øjeblikke, hvor den sammenbidte action man skal finde sin indre blødhed, slappe slap stick-moments med løsgående ænder og rigelige mængder tilskidte baby-bleer og selvfølgelig også lidt håndarbejde Diesel-style. I modsætning til Eddie Murphy, der foretog et tilsvarende skridt i karrieren, er Diesel ingen komiker – og historien ikke særlig sjov. Eneste forsonende element er faktisk Brad Garrett (Rays bror i Alle elsker Raymond), som giver den fuld gas i en birolle som viceskoleinspektør.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (5 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Heliop
27-3-2008 07:17
Super sjov og grinern film. Dog, ikk så stort et arbejde, men en super grinern film.

michaelw
12-3-2007 19:49
En god ide, men, desværre gør hverken Vin disel eller de andre skuespillere noget stort stykke arbejde men hvad kan man forvente.

denne genre blev formidlet meget bedre i filmen Kindergaren Cop.
to stjerner.

Jesper
27-6-2006 14:12
Synes Vin Diesel gør det rigtig godt.

Men må indrømme det er lidt mærkeligt at se ham i sådan en rolle, selvom han klarede det rigtig godt.

Synes jeg personligt at Vin Diesel er en af de bedste skuespillere i nyere tid.

randers fc
21-6-2006 13:48
vin diesel er for sej men ikke ret børnevenlige
men han passer PISSE godt til den rolle.

wer
20-2-2006 14:58
hey- faren DØR deri,det da ik børnevenligt.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Game Night22/2
The Shape of Water22/2
Molly's Game22/2
Black Panther15/2
Django: The King of Swing15/2
Den skjulte tråd15/2
Dobbelt begær8/2
12 Strong8/2
Roman J. Israel, Esq.8/2
Coco8/2
Flere bio-anmeldelser
 
Kingsman: The Golden Circle13/2
Mother!12/2
The Big Sick9/2
It2/2
American Made22/12
Dunkirk21/12
Baby Driver19/12
Annabelle 2: Skabelsen18/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad siger Arnie’s figur John Matrix i filmen Commando, da han gennemborer en ”baddie” med et dampende varmerør?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google