Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Alfie

Produktionsland:
USA, England

Produktionsr:
2004

Manuskript:
Elaine Pope, Charles Shyer

Producere:
Elaine Pope
Charles Shyer

Fotograf:
Ashley Rowe

Klipper:
Padraic McKinley

Komponist:
David A. Stewart

Censur:
Tilladt for alle

Distributr:
Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(27 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
15-12-05:
Law & Black sendt på ferie med Diaz & Winslet
06-09-05:
Hollywood-stjerner i engelsk produktion
03-08-05:
Hollywood-opdatering: Dameafdelingen
03-03-05:
Sarandon som desperat husmor
17-01-05:
Golden Globes 2005: Vinderne
13-01-05:
Vinderne af Broadcast Film Critics Awards
09-11-04:
Box Office uge 45: De Utroliges utrolige $ucce$
05-08-04:
Jude Law tippet som Joy Division-forsanger
31-07-03:
Sarandon & Tomei - Fra Oscar til Alfie
23-07-03:
Long & Law i Alfie-genindspilning
 
Anmeldelser:
21-05-12:
Sherlock Holmes 2 - Skyggespillet
27-03-08:
Dobbeltspil
20-04-07:
The Holiday
20-07-05:
Closer
06-04-05:
Hjerternes tid
28-02-05:
Sky Captain and the World of Tomorrow
 
Artikler:
10-04-01:
NAC: Nia Long
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
Ukendt

Lyd:
Ukendt

Ekstra materiale:
Ukendt
Alfie

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie
Varighed:106 minutter
Instruktr:Charles Shyer
 
Anmeldelsesdato:08-06-2005
Medvirkende:Som:
Jude LawAlfie
Marisa TomeiJulie
Susan SarandonLiz
Omar EppsMarlon
Nia LongLonette
Jane KrakowskiDorie
Se komplet creditliste her

What's it all about?
 
Lad det være sagt med det samme: Jude Law er den altafgørende grund til, at gode gamle Alfie er blevet genoplivet i en moderne New Yorker-version. Et oplagt valg til titelrollen og en fin udfordring for den alsidige skuespiller, som her er mere forceret charmerende end nogensinde før. På et mere seriøst plan må der stilles spørgsmål til beslutningen om at genindspille Michael Caines gamle charmetrold fra 1966 – primært fordi figuren ikke repræsenterer samme oprørske tendens, som den gjorde for snart 40 år siden.

"Hva' så, smukke pige. Skal du op at køre med en stiv brite?"

Copyright:
UIP
Lækkerier
Alfie er flyttet til New York i den nye version, primært fordi det er der pengene til produktionen stammer fra, og fordi den ultimative storby til enhver tid vil sælge flere billetter på film end London. Det gør nu heller ikke så meget, for Manhattans glitrende overflade er den perfekte skøjtebane for Alfie, som jager skørter med samme naturlige elegance som den sværeste saltomotale udføres af isens mestre. Det ser forbløffende let ud, og det er også hele pointen med genindspilningen. Det er charmerende, date-venligt og meget overbevisende leverende af Law og ligesindede.

Glade dage
Filmen anvender samme finurlige fortælletrick som originalen ved at lade Alfie henvende sig direkte til tilskueren. Vi er med fra første sekund, hvor den unge brite liggende i sin alt andet end imponerende lejlighed filosoferer over tilværelsen, som består af et job som limousinechauffør og så mange high-class-kvinder, han kan opdrive. Manhattan rummer ifølge Alfies noget kvikt sammenflikkede statistik den højeste koncentration af smukke kvinder i verden – og så er det selvfølgelig hans nye jagtmark. Limousinen kører sig selv og bruges i de sene timer til at imponere de tilfældige bekendtskaber op med.

Limousineservice med alt inkluderet.

Copyright:
UIP
Udvikling
Men Alfie er nu ikke så slem igen. I virkeligheden er antallet af kvinder i hans liv overskueligt, om end stadig ganske spektakulært. I den periode af hans liv, som vi bliver inviteret med til at følge, tvinges han til at revurdere åbningens tanker om det perfekte liv – for tilværelsen rummer selvfølgelig mere end den rendyrkede lystopfyldelse. Alfie krydser med os som tilskuere overgangen fra ung til voksen, bliver tvunget til at forholde sig til livets mere alvorlige spørgsmål lige dér, hvor det hele var sjovest og fri for forpligtelser, og da vi forlader ham små 100 minutter senere er den kække ungkarl så afgjort kommet et stykke videre i livet.

Lektie til livsnydere
Det sker i selskab med smukke kvinder, mest markant næsten-kæresten Julie (Marisa Tomei), den erfarne Liz (Susan Sarandon), Nikki (Sienna Miller) og vennens kæreste Lonette (Nia Long), som giver ham en absolut forførende lektion i pool. De repræsenterer fire forskellige typer af tiltrækning – og i sidste ende fire forskellige valg, hvor man kun kan holde fast i ét af dem. I forhold til originalen er den nye Alfie så afgjort en lettere sag. Konsekvensen af beslutningen om at flytte handlingen til New York og helt fjerne den socialt kommenterende dimension i historien tager i høj grad tænderne ud af filmens bid, men det ændrer ikke ved, at Alfie i 2004-udgaven er et helt fornuftigt bud på lidt flashy og finurlig underholdning med charmerende skuespillere og en lun pointe til alle de selvudråbte scorekonger, som måtte være blevet slæbt med i biografen.
 
DVD-vurdering
Bliver ikke anmeldt

Ekstra materiale:
Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (8 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
north face denali clearance
4-10-2013 06:46
to begin with learn what incident these get in style website north face denali clearance http://www.ezekr.org. internally possibly plenty of company learns internally so be going to provide you with ourselves sometimes extreme great style excluding suitably determine ourselves amidst sometimes amply poorly developed spot. from what source lengthy north face denali clearance http://www.ezekr.org experiencing these had been style internet style whereas, exist these get sensational taking place moreover suggestions denoting equivalence their market directed toward hold adept to come to their website last learns denoting equivalence the competition?

north face clearance online
4-10-2013 06:46
When you're regarding obtaining your current high quality shoes, this could be achieved with pride and much more therefore with leading famous brands just like Nike surroundings compel 1s, Reebok, along with Adidas shoes. Sad to say, folks are ensnared by these reproductions manufactured in Chinese suppliers which might be distributed with small rates, which often appear the same to your unique in each and every element.
north face clearance online http://www.ezekr.org

hui
25-11-2007 20:31
Den er ret fed den her film - god underholdning og Jude Law er for nice. Totalt fedt, at han snakker i kameraet - det er jo ligesom også det, der gør filmen interessant...

jkcarlo
4-1-2007 23:11
alfie giver moralsk lektion til alle "players" på en sjov og underholdende måde. kommer ikke med en egentlig forløsning, hvilket jeg synes er filmens styrke.
**** (fire af seks stjerner)

alfie-elsker
6-6-2005 18:40
Mit BARN skal hedde ALFIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeg er 14, gravid, skal nedkomme til august og mit barn skal altså hedde Alfie.(det er blevet konstateret som en dreng). jeg vil gerne have at vide hvad alfie-filmen handler om!! hvem der er med i den osv.!!

hm, kram fra musling..


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Selma26/3
Hjem26/3
Mod naturen26/3
Skammerens datter26/3
Into the Woods26/3
Korsvejen19/3
The Gunman19/3
The Second Best Exotic Marigold Hotel19/3
Insurgent18/3
9. april12/3
Flere bio-anmeldelser
 
The Hunger Games: Mockingjay - Part 120/3
Nightcrawler17/3
Den usynlige kvinde16/3
The Captive13/3
Dracula Untold9/3
Før vinterkulden6/3
Kvinden der forsvandt3/3
John Wick2/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Svenske Jonas Åkerlunds spillefilmsdebut er allerede optaget i Guinness Rekordbog som den film med det største antal klip. Men hvor mange er der?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google