CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Bølle Bob og Smukke Sally

Produktionsland:
Danmark

Produktionsår:
2005

Manuskript:


Producere:
Regner Grasten

Fotograf:
Morten Bruus

Klipper:
Rasmus Møllegaard

Komponist:
Gunnar Geertsen

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
UIP

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(410 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
21-01-11:
Bølle Bob - Alle tiders helt
04-12-07:
Krummerne - så er det jul igen
01-08-07:
Anja og Viktor - Brændende kærlighed
03-12-03:
Askepop
05-11-03:
Anja efter Viktor
04-06-03:
Bertram & Co
04-01-02:
Anja og Viktor
 


Bølle Bob og Smukke Sally

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Musical
Varighed:72 minutter
Instruktør:Rune Bendixen
 
Premieredato:15-07-2005
Medvirkende:Som:
Jamie MortonBølle Bob
Camilla Sofie DalsgaardSmukke Sally
Niklas IngemannLeslie
Sonja Furu FribyLisemette
Niels EllegaardHr. Blom
Sofie Lassen-KahlkeLinda Sand
Se komplet creditliste her

Landeplage
 
Vi befinder os i en lille bølgedal for danske børnefilm, og det har Regner Grasten med sans for den hurtige profit gennemskuet. På stort set ingen tid er en spillefilm over det velkendte Bølle Bob-univers blevet skruet sammen og er klar i biografer over hele landet. Det er på ingen måder godt eller anbefalelsesværdigt, men uden brugbare alternativer skal familierne nok flokkes til de kulørte løjer.

Bølle Bob er i denne film ikke særlig grov eller sjov - men det går som altid ud over Hr. Blom.

Copyright:
Jan Persson, Hammer PR
Kendt musik
Gunnar Geertsen skabte i 1981 som musikalsk leder for Hornum-koret Bølle Bob og de andre rødder. Musikken er kendt af mange, som med det samme nikker genkendende til linjer som ”Bob, Bob, Bølle Bob, Bølle Bob, Bob”. Det var en fin, børnevenlig variant af kollektivånden fra Vesterbro Ungdomsgård – og naturligvis en sikker sællert.

Bølle Bob i alle afskygninger
Nu bliver konceptet pumpet så det hviner i teateropsætninger, bøger, videoudgaver, tv-serier, tegneserier og altså nu også spillefilm. Biografudgaven er i princippet bare en hurtig forlængelse af den video, som Grasten tidligere har produceret, hvor vi fulgte en anden Bølle Bob-historie sat i de samme omgivelser. Denne gang kæmper Bob med forelskelsen i den søde Lisemette midt under årets skoleforestilling, Smukke Sallys snobbede ambitioner om at blive studievært på landsdækkende tv og ikke mindst gode gamle direktør Bloms planer om at drive hotel fra hans grillbar.

Sonja Furu Friby har nogle enkelte scener, som vidner om et talent, det kan blive spændende at se mere til.

Copyright:
Jan Persson, Hammer PR
På trods af alle advarsler
Der synges og danses det bedste, man han nået at iscenesætte, og det er kun på grund af Geertsens generelt glade musik, at man overlever det umiskendelige præg af amatørforestilling, som hviler over Bølle Bob og smukke Sally. Det er simpelthen ikke godt nok til at være sommerens store danske familiefilm, men sådan har det jo været så ofte før - og ganske som med smøger, fed mad og solbadning uden solcreme, så holder vi os ikke fra det, uanset hvor mange advarsler vi læser.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (42 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
cecilie
23-12-2013 18:22
de er så sej jeg elsker dem og har set flimen mangegange og jeg elsker Sonja Furu Friby <3 hun er den bedste og hun er også med i krummerne- så er det jul igen og det er han også

cecilie
23-12-2013 18:19
jeg elsker bob bølle og smukke sally

maire
8-3-2008 14:14
bob bølle

GGHJGH
30-12-2007 20:31
5R4YT

;-)
14-12-2007 13:30
lol


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Mile 2230/8
De Utrolige 230/8
Lykke-Per30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film spiller Djimon Hounsou ikke med i?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google