Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Meet the Fockers

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2004

Manuskript:
John Hamburg, James Herzfeld

Producere:
Robert De Niro
Jay Roach
Jane Rosenthal

Fotograf:
John Schwartzman

Klipper:
Jon Poll

Komponist:
Randy Newman

Censur:
Tilladt for alle

Distributr:
Universal

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(56 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
16-11-05:
Skrappe drenge i Kung Fu Panda
31-08-05:
Stiller lokker Carrey med til Mandeland
15-06-05:
Stiller har problemer med sit spejlbillede
07-06-05:
Vinderne af MTV Movie Awards 2005
06-05-05:
De nominerede til The MTV Movie Awards 2005
17-01-05:
Box Office uge 2: Fockers tabte kampen
10-01-05:
Box Office uge 1 – Fockers holder toppen
03-01-05:
Box Office uge 53: Fockers til nytår
27-12-04:
Box Office uge 52: Top Focker
15-11-04:
De Niros instruktørprojekt røget i vasken
16-01-04:
Ben Stillers Focker-forældre
04-06-03:
De Niro hædres af AFI
04-11-02:
Fornem pris til De Niro
 
Anmeldelser:
08-06-11:
Little Fockers
04-11-09:
Nat på museet 2
20-05-09:
Nat på museet 2
15-10-08:
Den magiske legetøjsbutik
10-10-08:
Tropic Thunder
12-01-05:
Envy
29-09-04:
Starsky & Hutch
15-09-04:
Men så kom Polly
21-01-04:
Moonlight Mile
03-11-03:
Confidence
21-08-02:
Zoolander
16-01-02:
Tootsie
06-11-01:
Mænd af ære
04-09-01:
Rocky & Bullwinkle på eventyr
31-07-01:
Meet the Parents
17-04-01:
Imellem venner
27-11-00:
Midnight Cowboy
30-10-00:
Raging Bull
13-06-00:
Wag the Dog
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
Ukendt

Lyd:
Ukendt

Ekstra materiale:
Ukendt
Meet the Fockers

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie
Varighed:110 minutter
Instruktr:Jay Roach
 
Anmeldelsesdato:08-06-2005
Medvirkende:Som:
Ben StillerGaylord 'Greg' M. Focker
Robert De NiroJack Byrnes
Dustin HoffmanBernie Focker
Barbra StreisandRoz Focker
Blythe DannerDina Byrnes
Teri PoloPamela Byrnes

Focker-ferie i Florida
 
Man skal være ualmindelig lattermild og overbærende for at se det morsomme i Meet the Fockers gennem samtlige 100 minutter. I det hele taget skal man væbne sig med en ikke ubetydelig filmisk tålmodighed, der kan bære at se en klasseskuespiller som Robert De Niro fjolle rundt med kunstige bryster, se en kåd hund sodomisere en CIA-agents kat og i al almindelighed være tolerant overfor rigtig mange gags af den type, som bare ikke rammer plet.


Copyright:
UIP
Den sidste eksamen
Hvis man til gengæld er frisk på den opgave, så gemmer der sig et par enkelte, forsonende elementer i Jay Roach’ hurtigt sammenflikkede fortsættelse til super-hittet Meet the Parents, som kan retfærdiggøre biografturen. Vigtigst er en Dustin Hoffmann i fin form sammen med Barbra Streisand, som vi ikke har set de sidste 8 år. De udgør Ben Stillers forældre, hele humlen i historen og grunden til, at vi overhovedet har en film at samles om. Efter det første pinlige møde med svigerfamilien er Greg Focker (Ben Stiller) og hans søde kæreste Pam (Teri Polo) klar til at blive gift. Der mangler dog lige det obligatoriske møde mellem de to forældrepar, for som svigerfar Jack med en fortid som CIA-agent forklarer Greg, så kan han ikke bruge i svigersøn, der ikke har baglandet i orden.

Frihed, lighed og klap i numsen
Bernie og Roz Focker har på papiret så fine titler som læge og advokat, men i virkeligheden er Greg et kærlighedsbarn skabt på den alternative Focker Island, hvor Bernie har gået hjemme de sidste mange år, mens mor Roz har en blomstrende praksis som sexterapeut for ældre. Det er Florida, det er solbeskinnet og Pams stramtandede forældre er på vej. Det bliver naturligvis en forfærdelig pinlig weekend, hvor alle tænkelige skeletter bliver hevet ud af skabene, mens de tre par skal vænne sig til tanken om at komme i familie med hinanden.


Copyright:
UIP
Suveræn Hoffman
Meet the Parents virkede, fordi det var klart definerede figurer, der stødte sammen. Robert De Niros Jack var i konstant opposition til datterens sygeplejske-kæreste – indbegrebet af en blød og dermed uværdig mand i hans øjne. Det var kampen mellem disse to mænd, der var drivkraften i komedien, og derfor er det trist, at den bryske Jack denne gang bliver reduceret til den lille i det frisindede Focker-hjem. Nu battles der mellem forældrene, men det er ikke nær så sjovt, og filmen forfalder derfor til fritstående indfald, der trækker på de enkelte skuespilleres store komiske potentiale. Og her vinder Hoffman med adskillige banelængder som Bernie Focker. Man får sporadisk motioneret lattermusklerne undervejs, men når man tænker på, at de tre skuespillere (her glemmer vi hurtigt Blythe Danner, som filmen heller ikke giver noget som helst at lave som Pams mor) deler 18 Oscar-nomineringer og 6 eksemplarer af den gyldne mand mellem sig, så er det foruroligende, at de er nødt til at tjene deres penge i et lystigt virvar mellem liderlige hunde, ditto køkkenpiger og en næsten uendelig mængde jokes baseret på Gregs efternavn. Vi er kun en hårsbredde fra den rene "fnis af det frække ord"-humor – og det skal man være forberedt på, hvis man har det med at vælge film ud fra navnene øverst på plakaten.
 
DVD-vurdering
Bliver ikke anmeldt

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (17 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
louis vuitton singapore official website
25-4-2015 05:21
nice articles
louis vuitton singapore official website http://officialslouisvuitton.org

used louis vuitton neverfull
23-4-2015 17:42
thank you for share!
used louis vuitton neverfull http://usedlouisvuittonbags.org

louis vuitton store locator
21-4-2015 06:24
Click Here For More Info
louis vuitton store locator http://louisvuittonestores.net

louis vuitton factory store
20-4-2015 15:24
Have A Peek At This Website
louis vuitton factory store http://louisvuittonestores.net

louis vuitton official website outlet
20-4-2015 14:43
Pop Over To THIS WebSite
louis vuitton official website outlet http://officialslouisvuitton.org


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Red Army23/4
Far from the Madding Crowd23/4
Kurt Cobain: Montage of Heck23/4
Avengers: Age of Ultron22/4
Rosita16/4
The Giver16/4
Samba16/4
Run All Night16/4
The DUFF9/4
Idealisten9/4
Flere bio-anmeldelser
 
Words and Pictures22/4
The Riot Club21/4
Serena20/4
Force Majeure17/4
The Homesman13/4
Dum og dummere 231/3
Bryllupskaos30/3
The Hunger Games: Mockingjay - Part 120/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Fra hvilken film stammer følgende citat:

”Goodnight, you princes of Maine. You kings of New England.”
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google