Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Criminal

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2004

Manuskript:
Gregory Jacobs, Steven Soderbergh

Producere:
George Clooney
Gregory Jacobs
Steven Soderbergh

Fotograf:
Chris Menges

Klipper:
Stephen Mirrione

Komponist:
Alex Wurman

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributr:
Sandrew Metronome

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(5 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
14-11-05:
Bacon krydser veje med Gellar, Watanabe & Luna
02-03-05:
Æsel-slagtning klippet ud af Manderlay
02-04-04:
Soderbergh får Che tilbage
05-05-03:
Gyllenhaal bedrages af Reilly
 
Anmeldelser:
03-04-09:
Boy A
04-09-07:
Sherrybaby
06-04-05:
Terminalen
18-10-04:
Secretary
24-09-03:
Confessions of a Dangerous Mind
01-09-03:
The Hours
30-04-03:
Full Frontal
14-04-03:
Cecil B. DeMented
09-04-03:
The Good Girl
10-03-03:
...Og din mor!
27-11-02:
Donnie Darko
10-01-01:
Ordinary Criminals
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.85:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Intet
Criminal

Anmeldt af:Pernille Flensted-Jensen
Genre:Drama, Krimi
Varighed:84 minutter
Instruktr:Gregory Jacobs
 
Anmeldelsesdato:17-06-2005
Medvirkende:Som:
John C. ReillyRichard Gaddis
Diego LunaRodrigo
Maggie GyllenhaalValerie
Peter MullanWiliam Hannigan
Zitto KazannOchoa
Jonathan TuckerMichael

Let's twist again
 
I 2002 vakte argentineren Fabián Bielinsky med rette opmærksomhed med Nine Queens, en veloplagt film om svindlere og snydepelse i Buenos Aires. Nu foreligger filmen i en amerikansk og stort set identisk version med manuskript af Steven Soderbergh. Man kan undre sig lidt over, at så mange film skal igennem Hollywoods remake-maskine, men i dette tilfælde er resultatet absolut gedigent og ikke et, der på nogen måde er en ringere version af originalen.

Skinnet bedrager...
Filmen foregår ikke længere i Buenos Aires, men i Los Angeles, og de to hovedpersoner spilles af John C. Reilly og Diego Luna. I første scene observerer John C. Reillys figur, Richard Gaddis, at den troskyldigt udseende Rodrigo (Diego Luna) forsøger at narre sig til et par ekstra håndører i et casino. Han giver sig ud for at være en betjent, der anholder Rodrigo, men da de er kommet ud af casinoet, afslører han, at han også er en plattenslager, og de bliver enige om, at de kan få noget ud af et samarbejde.

Det store kup
Snart har den erfarne Richard oplært Rodrigo i alskens snyd og bedrag. Men så viser der sig en enestående mulighed for at tjene rigtig store penge. De får kendskab til en ekstremt sjælden gammel pengeseddel, og hvis de kan få fremstillet en kopi og videresolgt den til den stenrige samler – og lidet sympatiske pengemand – William Hannigan (Peter Mullan), er deres lykke gjort. Mere præcist vil de med ét slag blive $750.000 rigere. Dette kræver imidlertid, at de udnytter deres evner fuldt og helt, og Rodrigo viser sig at være en særdeles lærenem elev...
Mere skal ikke afsløres her, for sandt at sige er det bedst at vide så lidt som muligt om filmens plot for ikke at få ødelagt fornøjelsen ved de mange drejninger, som sagen tager. Ganske som i forlæggets tilfælde bygger plottet på en række mere – og ofte mindre – sandsynlige tilfælde, som det måske ikke er alle, der er villige til at acceptere.

Første gang er undertiden den bedste
John C. Reilly spiller som regel tøffelhelte (se f.eks. Chicago eller The Good Girl) og det er derfor ganske forfriskende at se ham i rollen som uhæderlig læremester. Man sender uundgåeligt en tanke til en af hans tidligste filmroller, nemlig rollen som Philip Baker Halls 'elev' i Paul Thomas Andersons Hard Eight, en film, som Criminal er beslægtet med. I det hele taget leverer skuespillerne, der – ud over Reilly, Luna og Mullan – også tæller Maggie Gyllenhaal, meget overbevisende præstationer. Man må trøste sig med dem, hvis man allerede er bekendt med filmens forlæg, for i så tilfælde er der ikke mange tricks tilbage i ærmet. Filmen kan med andre ord især anbefales til dem, der ikke har set Nine Queens.
 
DVD-vurdering
Intet ekstramateriale

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (70 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
Rodrigo
22-5-2015 11:45
I'm doing a phd in chemistry http://www.iamcreative.org.uk/theladder silagra how it works The exact structure of the merger has not been finalised,Sky News reported on its website, but one scenario beingdiscussed involves Phoenix issuing new shares to Swiss Re thatwould result in the Swiss reinsurer becoming a major shareholderin the British company.

Toney
7-4-2015 18:59
I've got a very weak signal http://www.sandiegowebworks.com/quote.shtml buy ventolin online no prescription Cantor, R-Va., the second-highest-ranking Republican in the House, said last week at a GOP press conference the only path to citizenship he favors is the one for DREAMers, as "it's an issue of decency, of compassion."

Magic
28-2-2015 02:54
I'd like to pay this cheque in, please http://zoombait.com/z-hog/ Spotting On Alesse ** The National Shipping Co of Saudi Arabia hassigned a memorandum of understanding with Saudi Aramco and Singapore's Sembcorp Marine to conducta feasibility study for a maritime yard project in the kingdom.

Fritz
26-2-2015 16:16
A pension scheme http://www.transformatlab.eu/participants buy cheapest bimatoprost The five-year non-call two senior notes offering, sole-ledby Deutsche Bank, was priced at par to yield 5.25%, 12.5 basispoints tighter than official price talk of 5.375% and about 25bpbetter than initial whispers in the mid 5.00% range.

Zachary
26-2-2015 16:16
I read a lot http://www.angleseyonline.com/optimisation.html endep 50mg Under normal circumstances, the operation to remove all thefuel would take about 100 days. Tepco initially planned to taketwo years before reducing the schedule to one year inrecognition of the urgency. But that may be an optimisticestimate.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Tomorrowland21/5
I dine hænder (dk)21/5
The Duke of Burgundy21/5
Salt of the Earth21/5
Jimmy's Hall14/5
Mad Max: Fury Road14/5
Wild Tales7/5
Blade Runner - The Final Cut7/5
Kys mig, for fanden7/5
The Guest7/5
Flere bio-anmeldelser
 
Exodus11/5
Taken 38/5
Bag fjendens linjer5/5
Ida4/5
Pingvinerne fra Madagascar1/5
Klokkeblomst og legenden om Ønskedyret28/4
A Hard Day's Night27/4
Words and Pictures22/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem spiller familieoverhovedet der myrdes i Gosford Park?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google