CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Wedding Date

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2005

Manuskript:
Dana Fox Baseret på romanen "Asking for Trouble" af Elizabeth Young

Producere:
Jessica Bendinger
Paul Brooks
Michelle Chydzik Sowa
Nathalie Marciano

Fotograf:
Oliver Curtis

Klipper:
Mary Finlay

Komponist:
Blake Neely

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(50 stemmer)

Læs også...
Nyheder:
05-02-13:
Ude på dvd: Will & Grace – sæson 6
07-03-05:
Et nyt par til Lucky You
07-02-05:
Box Office uge 5: Boogeyman sluger bryllupskomedie
17-12-04:
Man kan da ikke hade Sarah Jessica?
08-10-04:
Flere hundeelskere
26-06-03:
Messing snupper hovedrolle
 
Anmeldelser:
11-11-09:
Der er intet som jul
19-03-09:
The Women
05-06-06:
The Family Stone
15-09-04:
Men så kom Polly
22-09-03:
Hollywood Ending
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1,85-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, interview
The Wedding Date

Anmeldt af:Christian Hansen
Genre:Komedie, Romantik
Varighed:85 minutter
Instruktør:Clare Kilner
 
Anmeldelsesdato:31-10-2005
Medvirkende:Som:
Debra MessingKat Ellis
Dermot MulroneyNick Mercer
Amy AdamsAmy
Jack DavenportEdward Fletcher-Wooten
Holland TaylorBunny
Sarah ParishTJ
Se komplet creditliste her

Et kedeligt bryllup og ingen begravelse
 
Den tjekkede newyorkerpige Kat (Debra Messing fra Will & Grace) er udmærket klar over, at bryllupper er udstillingsvinduer for, hvor langt man er kommet i livet i almindelighed - og i parforholdet i særdeleshed. Da hun bliver inviteret til sin halvsøsters bryllup hjemme i England, hyrer hun derfor eskorten Nick (Dermot Mulroney) som ledsager. Ikke mindst for at gøre sin eks-forlovede (Jeremy Sheffield) jaloux.

En eskort på arbejde.

Copyright:
Nordisk film
Genrens klichéer
I England venter en række af bryllupsgenrens mere eller mindre slidte klichéer: Den bramfrie veninde, den promiskuøse halvsøster, den charmerende, men dumme eks, den utålelige mor og den lune, humoristiske stedfar.
Filmen bliver imidlertid aldrig rigtig sjov og man bliver hurtigt træt af at se Debra Messing gå rundt og lede efter en passende grimasse til bluffnummeret, mens Dermot Mulroney giver den som livstræt, charmerende og belæst gigolo.

Satire uden bid
Der bliver naturligvis, som genren foreskriver, vendt op og ned på alting i dagene op til brylluppet. Clare Kilner har et godt blik for disse nogleogtrediveårige singlers liv og erfaringsverden, men som social satire er filmen slap og uden bid. Her er kynisme nok til flere episoder af Sex and the City, men man savner den romantiske sødme og menneskelige varme, som prægede et forbillede som Fire bryllupper og en begravelse. Will & Grace-fans vil endvidere savne den velskrevne og gakkede dialog fra tv-serien.
 
DVD-vurdering
Et par slettede scener og et kort interview med Debra Messing om, hvor fantastisk en film, det er. Mildest talt overflødigt.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (88 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
http://www.cleanitclassx.com/defauit.asp?p=120
29-11-2013 07:14
When push came to shove, he managed himself effectively inside a third period altercation, Maloney stated. "He was highly remarkable. He didn't feel intimidated with the problem. He is an intelligent male and may do nearly anything to have there. I hope he understands it truly is icing within the scenario. He should have meat and greens prior to he can consume the icing within the cake."Journal of Friends and family Business Management
http://www.cleanitclassx.com/defauit.asp?p=120 http://www.cleanitclassx.com/defauit.asp?p=120

http://www.cleanitclassx.com/defauit.asp?p=123
28-11-2013 15:59
Discovery and Distribution of Megacopta cribraria (Hemiptera: Heteroptera: Plataspidae) in Northeast GeorgiaFounded in 1889, ESA may be a nonprofit organization dedicated to serving the scientific and pro wishes of a lot more than six,000 entomologists and folks in connected disciplines.Journal of Community Wellness Administration and Practice now on the market on the iPad
http://www.cleanitclassx.com/defauit.asp?p=123 http://www.cleanitclassx.com/defauit.asp?p=123

http://www.cleanitclassx.com/defauit.asp?p=40
28-11-2013 12:17
We figured out bonds held their unique and they're much from the attractive or getrichquick expense. Granted there have been some land mines, but general bonds proved to acquire sizeable gold mines that did clearly.
http://www.cleanitclassx.com/defauit.asp?p=40 http://www.cleanitclassx.com/defauit.asp?p=40

http://www.helenmarshalldesigns.com/images/waterlilie.asp?p=76
28-11-2013 06:17
I'd say that they're without doubt one of the better administration companies these days, Rob Overton, a code enforcement officer in Augusta, mentioned Thursday. "It's rather unusual that we receive any calls from a tenant of theirs requesting an inspection mainly because the tenant feels they don't seem to be residing around their end of factors."
http://www.helenmarshalldesigns.com/images/waterlilie.asp?p=76 http://www.helenmarshalldesigns.com/images/waterlilie.asp?p=76

http://www.stylehairandbeauty.co.uk/reback.html
28-11-2013 04:47
But what Mayo enthusiasts don't want is usually a few of handy draws, wrong optimism that we're back up again, and after that developing towards a major hitter in round three or round 4.
http://www.stylehairandbeauty.co.uk/reback.html http://www.stylehairandbeauty.co.uk/reback.html


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Amazing Spider-Man 217/4
Det store stilehæfte - Krigsdagbogen16/4
Når vinden rejser sig16/4
Fjerkongens rige10/4
Divergent10/4
Mig ejer ingen10/4
Non-Stop10/4
Rio 210/4
Yves Saint Laurent3/4
Guld3/4
Flere bio-anmeldelser
 
Prisoners15/4
Frost14/4
Insidious 211/4
Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark9/4
Carrie8/4
The Weight of Elephants7/4
Ender's Game4/4
Tarok1/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem spiller familieoverhovedet der myrdes i Gosford Park?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sà°¥ Google
シャネル バッグ シャネル バッグ