Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Wedding Date

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2005

Manuskript:
Dana Fox Baseret på romanen "Asking for Trouble" af Elizabeth Young

Producere:
Jessica Bendinger
Paul Brooks
Michelle Chydzik Sowa
Nathalie Marciano

Fotograf:
Oliver Curtis

Klipper:
Mary Finlay

Komponist:
Blake Neely

Censur:
Tilladt for alle

Distributr:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(50 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
05-02-13:
Ude på dvd: Will & Grace – sæson 6
07-03-05:
Et nyt par til Lucky You
07-02-05:
Box Office uge 5: Boogeyman sluger bryllupskomedie
17-12-04:
Man kan da ikke hade Sarah Jessica?
08-10-04:
Flere hundeelskere
26-06-03:
Messing snupper hovedrolle
 
Anmeldelser:
11-11-09:
Der er intet som jul
19-03-09:
The Women
05-06-06:
The Family Stone
15-09-04:
Men så kom Polly
22-09-03:
Hollywood Ending
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1,85-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, interview
The Wedding Date

Anmeldt af:Christian Hansen
Genre:Komedie, Romantik
Varighed:85 minutter
Instruktr:Clare Kilner
 
Anmeldelsesdato:31-10-2005
Medvirkende:Som:
Debra MessingKat Ellis
Dermot MulroneyNick Mercer
Amy AdamsAmy
Jack DavenportEdward Fletcher-Wooten
Holland TaylorBunny
Sarah ParishTJ
Se komplet creditliste her

Et kedeligt bryllup og ingen begravelse
 
Den tjekkede newyorkerpige Kat (Debra Messing fra Will & Grace) er udmærket klar over, at bryllupper er udstillingsvinduer for, hvor langt man er kommet i livet i almindelighed - og i parforholdet i særdeleshed. Da hun bliver inviteret til sin halvsøsters bryllup hjemme i England, hyrer hun derfor eskorten Nick (Dermot Mulroney) som ledsager. Ikke mindst for at gøre sin eks-forlovede (Jeremy Sheffield) jaloux.

En eskort på arbejde.

Copyright:
Nordisk film
Genrens klichéer
I England venter en række af bryllupsgenrens mere eller mindre slidte klichéer: Den bramfrie veninde, den promiskuøse halvsøster, den charmerende, men dumme eks, den utålelige mor og den lune, humoristiske stedfar.
Filmen bliver imidlertid aldrig rigtig sjov og man bliver hurtigt træt af at se Debra Messing gå rundt og lede efter en passende grimasse til bluffnummeret, mens Dermot Mulroney giver den som livstræt, charmerende og belæst gigolo.

Satire uden bid
Der bliver naturligvis, som genren foreskriver, vendt op og ned på alting i dagene op til brylluppet. Clare Kilner har et godt blik for disse nogleogtrediveårige singlers liv og erfaringsverden, men som social satire er filmen slap og uden bid. Her er kynisme nok til flere episoder af Sex and the City, men man savner den romantiske sødme og menneskelige varme, som prægede et forbillede som Fire bryllupper og en begravelse. Will & Grace-fans vil endvidere savne den velskrevne og gakkede dialog fra tv-serien.
 
DVD-vurdering
Et par slettede scener og et kort interview med Debra Messing om, hvor fantastisk en film, det er. Mildest talt overflødigt.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (94 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
louis vuitton store
22-1-2015 15:18
thanks for share!
louis vuitton store http://www.phylogenyinc.com/htmlmailer/images/new.asp?eluxury-louis-vuitton

louis vuitton sneakers for sale
25-12-2014 21:47
good articles
louis vuitton sneakers for sale http://www.centermedical.pl/log/?louis-vuitton-sneakers-for-sale

Ralph Lauren Outlet
25-12-2014 16:42
In today's economy, everybody is looking for a way to save money wherever they can. Coupons have always offered one of the best ways to do just that. But not everybody appreciates how valuable coupons can be. Read on into the following paragraphs for more information on the advantages of coupon use.
Ralph Lauren Outlet http://www.isossychildren.com/ralphlauren-outlet.asp

louis vuitton outlet handbags
22-12-2014 05:39
good articles
louis vuitton outlet handbags http://www.centermedical.pl/log/?louis-vuitton-outlet-handbags

jordan 4 louis vuitton for sale
17-12-2014 19:04
Browse Around Here
jordan 4 louis vuitton for sale http://www.aaronfilm.at/images/?jordan-4-louis-vuitton-for-sale


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Big Hero 629/1
The Imitation Game29/1
Project Almanac29/1
Party Girl29/1
Seventh Son22/1
Birdman22/1
American Sniper22/1
Foxcatcher15/1
En chance til15/1
Paddington15/1
Flere bio-anmeldelser
 
Fasandræberne20/1
Begravet i fortiden19/1
Hundredefodsrejsen16/1
Joe13/1
What If9/1
Deliver Us from Evil2/1
Teenage Mutant Ninja Turtles29/12
Into the Storm19/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
I hvilken film spiller Jack Nicholson ikke en politimand/detektiv?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google