Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Wedding Date

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2005

Manuskript:
Dana Fox Baseret på romanen "Asking for Trouble" af Elizabeth Young

Producere:
Jessica Bendinger
Paul Brooks
Michelle Chydzik Sowa
Nathalie Marciano

Fotograf:
Oliver Curtis

Klipper:
Mary Finlay

Komponist:
Blake Neely

Censur:
Tilladt for alle

Distributr:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(50 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
05-02-13:
Ude på dvd: Will & Grace – sæson 6
07-03-05:
Et nyt par til Lucky You
07-02-05:
Box Office uge 5: Boogeyman sluger bryllupskomedie
17-12-04:
Man kan da ikke hade Sarah Jessica?
08-10-04:
Flere hundeelskere
26-06-03:
Messing snupper hovedrolle
 
Anmeldelser:
11-11-09:
Der er intet som jul
19-03-09:
The Women
05-06-06:
The Family Stone
15-09-04:
Men så kom Polly
22-09-03:
Hollywood Ending
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1,85-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, interview
The Wedding Date

Anmeldt af:Christian Hansen
Genre:Komedie, Romantik
Varighed:85 minutter
Instruktr:Clare Kilner
 
Anmeldelsesdato:31-10-2005
Medvirkende:Som:
Debra MessingKat Ellis
Dermot MulroneyNick Mercer
Amy AdamsAmy
Jack DavenportEdward Fletcher-Wooten
Holland TaylorBunny
Sarah ParishTJ
Se komplet creditliste her

Et kedeligt bryllup og ingen begravelse
 
Den tjekkede newyorkerpige Kat (Debra Messing fra Will & Grace) er udmærket klar over, at bryllupper er udstillingsvinduer for, hvor langt man er kommet i livet i almindelighed - og i parforholdet i særdeleshed. Da hun bliver inviteret til sin halvsøsters bryllup hjemme i England, hyrer hun derfor eskorten Nick (Dermot Mulroney) som ledsager. Ikke mindst for at gøre sin eks-forlovede (Jeremy Sheffield) jaloux.

En eskort på arbejde.

Copyright:
Nordisk film
Genrens klichéer
I England venter en række af bryllupsgenrens mere eller mindre slidte klichéer: Den bramfrie veninde, den promiskuøse halvsøster, den charmerende, men dumme eks, den utålelige mor og den lune, humoristiske stedfar.
Filmen bliver imidlertid aldrig rigtig sjov og man bliver hurtigt træt af at se Debra Messing gå rundt og lede efter en passende grimasse til bluffnummeret, mens Dermot Mulroney giver den som livstræt, charmerende og belæst gigolo.

Satire uden bid
Der bliver naturligvis, som genren foreskriver, vendt op og ned på alting i dagene op til brylluppet. Clare Kilner har et godt blik for disse nogleogtrediveårige singlers liv og erfaringsverden, men som social satire er filmen slap og uden bid. Her er kynisme nok til flere episoder af Sex and the City, men man savner den romantiske sødme og menneskelige varme, som prægede et forbillede som Fire bryllupper og en begravelse. Will & Grace-fans vil endvidere savne den velskrevne og gakkede dialog fra tv-serien.
 
DVD-vurdering
Et par slettede scener og et kort interview med Debra Messing om, hvor fantastisk en film, det er. Mildest talt overflødigt.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (98 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
jimmy choo new york
8-7-2014 06:30
good articles
jimmy choo new york http://jimmychoosahoesonsale.com

louis vuitton singapore sale
7-7-2014 20:39
Visit This Website
louis vuitton singapore sale http://louisvuittonpsingapore.com

jordans for toddlers
4-7-2014 12:23
good articles
jordans for toddlers http://toddlerjordanshoes.org

air jordan sandals
4-7-2014 11:04
thank you for share!
air jordan sandals http://jordansandalsstore.org

jordan 13 pink and grey
1-7-2014 08:17
thank you for share!
jordan 13 pink and grey http://greyandpinkjordans.com


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad er Tom Cruises rollenavn i Top Gun?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android