CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Wedding Date

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2005

Manuskript:
Dana Fox Baseret på romanen "Asking for Trouble" af Elizabeth Young

Producere:
Jessica Bendinger
Paul Brooks
Michelle Chydzik Sowa
Nathalie Marciano

Fotograf:
Oliver Curtis

Klipper:
Mary Finlay

Komponist:
Blake Neely

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(50 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
05-02-13:
Ude på dvd: Will & Grace – sæson 6
07-03-05:
Et nyt par til Lucky You
07-02-05:
Box Office uge 5: Boogeyman sluger bryllupskomedie
17-12-04:
Man kan da ikke hade Sarah Jessica?
08-10-04:
Flere hundeelskere
26-06-03:
Messing snupper hovedrolle
 
Anmeldelser:
11-11-09:
Der er intet som jul
19-03-09:
The Women
05-06-06:
The Family Stone
15-09-04:
Men så kom Polly
22-09-03:
Hollywood Ending
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1,85-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, interview
The Wedding Date

Anmeldt af:Christian Hansen
Genre:Komedie, Romantik
Varighed:85 minutter
Instruktør:Clare Kilner
 
Anmeldelsesdato:31-10-2005
Medvirkende:Som:
Debra MessingKat Ellis
Dermot MulroneyNick Mercer
Amy AdamsAmy
Jack DavenportEdward Fletcher-Wooten
Holland TaylorBunny
Sarah ParishTJ
Se komplet creditliste her

Et kedeligt bryllup og ingen begravelse
 
Den tjekkede newyorkerpige Kat (Debra Messing fra Will & Grace) er udmærket klar over, at bryllupper er udstillingsvinduer for, hvor langt man er kommet i livet i almindelighed - og i parforholdet i særdeleshed. Da hun bliver inviteret til sin halvsøsters bryllup hjemme i England, hyrer hun derfor eskorten Nick (Dermot Mulroney) som ledsager. Ikke mindst for at gøre sin eks-forlovede (Jeremy Sheffield) jaloux.

En eskort på arbejde.

Copyright:
Nordisk film
Genrens klichéer
I England venter en række af bryllupsgenrens mere eller mindre slidte klichéer: Den bramfrie veninde, den promiskuøse halvsøster, den charmerende, men dumme eks, den utålelige mor og den lune, humoristiske stedfar.
Filmen bliver imidlertid aldrig rigtig sjov og man bliver hurtigt træt af at se Debra Messing gå rundt og lede efter en passende grimasse til bluffnummeret, mens Dermot Mulroney giver den som livstræt, charmerende og belæst gigolo.

Satire uden bid
Der bliver naturligvis, som genren foreskriver, vendt op og ned på alting i dagene op til brylluppet. Clare Kilner har et godt blik for disse nogleogtrediveårige singlers liv og erfaringsverden, men som social satire er filmen slap og uden bid. Her er kynisme nok til flere episoder af Sex and the City, men man savner den romantiske sødme og menneskelige varme, som prægede et forbillede som Fire bryllupper og en begravelse. Will & Grace-fans vil endvidere savne den velskrevne og gakkede dialog fra tv-serien.
 
DVD-vurdering
Et par slettede scener og et kort interview med Debra Messing om, hvor fantastisk en film, det er. Mildest talt overflødigt.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (4 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
Lone
31-10-2005 10:38
Hold da op, det er en dejlig og
varm film, godt spillet og vigtig
dialog, jeg så den i biffen og
har også købt den, bedre end dumme
film som Den store Dag eller
den frygtelige Pusher 3
En dejlig varm romantisk film

Micwiz
25-10-2005 16:02
Jeg kan egentlig godtli debra messing, men jeg fortryder at jeg lånte den den er så forudsig m lig og det gør ikke nogetnormalt hvis den bare er underholdene men nej det er det samme kedelige brugte koncept hun serham nøgen uhh hun er fuldkommen foraget, selvom hun lige har lejet en mand for hans udseende og hans charme.

Dermot mulroney er det ikke også ham fra My best friends weeding.

Samme slags film og bryllup.

1/6

Smag er forskellig..
31-7-2005 23:00
Syntes faktisk at den er meget sjov og underholdnende, og kan ikke give anmelder eller dig ret.

Hah!
27-7-2005 16:31
Verden dårligste biograffilm! Jeg har lige set den, og fortryder jeg har brugt penge på det!


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Marguerite28/4
Captain America: Civil War28/4
Amy Winehouse: I Told You I Was Trouble28/4
Månen over kirsebærtræerne28/4
Der kommer en dag21/4
Den femte bølge21/4
Valley of Love21/4
Blandt mænd og får21/4
The Daughter21/4
Dem vi var20/4
Flere bio-anmeldelser
 
Point Break29/4
Victoria18/4
Noma My Perfect Storm13/4
Spionernes bro12/4
Suffragette11/4
Taxi Teheran8/4
Eden4/4
Den tabte verden1/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem har instrueret den deprimerende svenske film Slangens Vej?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2016 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google