Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Astronaut's Wife

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
1999

Manuskript:
Rand Ravich

Producere:
Andrew Lazar

Fotograf:
Allen Daviau

Klipper:
Steve Mirkovich

Komponist:
George S. Clinton

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
Sandrew Metronome

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(38 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
10-06-02:
Depp, Disney & Bruckheimer?!
 
Anmeldelser:
09-09-06:
Aeon Flux
04-02-04:
Pirates of the Caribbean
23-07-02:
From Hell
19-12-01:
I'm a Cheerleader
30-10-01:
Sweet November
30-10-01:
Sweet November
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9 Anamorphic, 1,85:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Biografier, Original slutning
The Astronaut's Wife

Anmeldt af:Kim Dorff Hansen
Genre:Sci-Fi/Thriller
Varighed:109 minutter
Instruktr:Rand Ravich
 
Anmeldelsesdato:07-11-2000
Medvirkende:Som:
Johnny DeppSpencer Armacost
Charlize TheronJillian Armacost
Joe MortonSherman Reese
Clea DuVallNan
Donna MurphyNatalie Streck
Nick CassavetesAlex Streck

I velsignede omstændigheder…
 
Efter et mystisk uheld i rummet begynder astronaut Spencer Armacost (Johnny Depp) at opføre sig underligt. Da hans kone, Jillian (Charlize Theron), bliver gravid, får hun den mistanke, at hendes mand og hendes ufødte tvillinger ikke er af denne verden.
Dette er kort opsummeret plottet i Rand Ravich’s debutfilm The Astronaut’s Wife; mellem de bærende handlingsforløb udfylder Ravich tomrummet med langsomme, udpenslende billeder af vores heltindes begyndende depression og rædsel. Fokus er lagt på hendes kamp for at forstå de usandsynlige omstændigheder uden at miste forstanden.

Spørgsmål…
Desværre formår Ravich aldrig at skabe en multifacetteret historie, hvor handlingens udvikling undgår det evidente. Muligheden for at Jill i virkeligheden kun forestiller sig sin mands ondskabsfulde planer er aldrig rigtig til stede – selv om filmen konstant prøver at balancere på kanten mellem hendes ligevægtige observationer og fordrejede visioner. Det psykologiske drama dør en langsom død mens detaljer på størrelse med højhuse bliver udpenslet – der er en overnaturlig kraft til stede – og den forløsende slutning bliver forrådt af sit eget oplæg.
Værre er det, at historien virker ligegyldig. Hvad skete der i virkeligheden med Spencer? Hvem er disse udefinerede snyltere? Hvad er deres plan? Spørgsmål, man i en vellykket film ville dø for at få besvaret – men i The Astronaut’s Wife er temaet så tydeligt ’hustru-frygter-mand’, at præmisserne lige så vel kunne have været nogle helt andre.

Gribende
Det problematiske oplæg får dog hjælp af en velspillende Charlize Theron (Æblemostreglementet), der en gang for alle beviser, at hun ikke kun er et kønt ansigt. Hun leverer en gribende præstation som en psykologisk tortureret, vordende mor.
Johnny Depp (The Ninth Gate) har til gengæld aldrig været mere ørkesløs i rollen som den selvglade sydstats-pilot. Ved at underspille sin rolle for at skabe rum for en snigende uvidenhed er han ikke engang nær en succes i at virke foruroligende eller skræmmende.

Gribende
Alligevel formår The Astronaut's Wife at hive et par point hjem, ikke mindst takket være George S. Clintons skælvende musik og de voyeuristiske kameravinkler. Filmen bygger sig langsomt op mod noget ukendt – men efter 2 timers spænding går gassen så grueligt af ballonen i en effektbaseret slutning af groteske dimensioner.
 
DVD-vurdering
I de flotte menuer der ledsager DVD-udgivelsen af The Astronaut's Wife gemmer der sig kun én guldklump - filmens originale slutning. Desværre er den hverken ledsaget af instruktørens forklaring eller nogen anden oplysende information om, hvorfor den blev vraget.
De tekniske aspekter fejler til gengæld ikke noget - en herlig bas i den digitale 5.1-lyd og gnistrende klare billeder, der yder den stilistiske scenografi fuld retfærdighed skaber gode vilkår for at lade sig gribe af den haltende thriller.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (12 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
italy world cup jersey 2014
8-7-2014 17:48
Check out here
italy world cup jersey 2014 http://italy2014worldcupjersey.com

nike sneakers boys
7-7-2014 19:03
good articles
nike sneakers boys http://boysnikesneakers.org

christian louboutin bridal shoes
26-6-2014 05:00
good articles
christian louboutin bridal shoes http://cheap-louboutintshoes.com

mens nike air force 1 low
24-6-2014 05:06
nice articles
mens nike air force 1 low http://mensnikeblazerslow.com

isabel marant sneakers shop online
23-6-2014 12:30
nice articles
isabel marant sneakers shop online http://isabelmarant-online.org


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Meryl Streep vandt en Oscar for rollen, som forfatteren til Sophie’s Choice oprindeligt havde tiltænkt hvem?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android