Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Pink Panther

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2006

Manuskript:
Len Blum, Steve Martin

Producere:
Robert Simonds

Fotograf:
Jonathan Brown

Klipper:
George Folsey Jr.
Brad E. Wilhite

Komponist:
Christophe Beck

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributr:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(22 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
07-04-05:
Jean Reno underviser top guns
28-01-05:
Altman hyrer Kline & Pfeiffer
22-03-04:
Kline & Silverstone fundet frem igen
05-03-04:
Reno med i den lyserøde panter
30-12-03:
Leon-sequel i sigte
20-11-03:
Chan bliver Martins makker
14-10-03:
Steve Martin og den lyserøde panter
 
Anmeldelser:
19-11-06:
Da Vinci mysteriet
28-04-04:
Bringing Down the House
23-10-02:
Novocaine
04-09-02:
Just Visiting
08-06-01:
Et skud i mørke
18-05-01:
Den lyserøde panter
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1.85.1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor
The Pink Panther

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie
Varighed:89 minutter
Instruktr:Shawn Levy
 
Anmeldelsesdato:28-08-2006
Medvirkende:Som:
Steve MartinInsp. Jacques Clouseau
Kevin KlineChief Insp. Dreyfus
Beyoncé KnowlesXania
Jean RenoGilbert Ponton
Emily MortimerNicole
Henry CzernyYuri
Se komplet creditliste her

Den uægte vare
 
Det bedste ved The Pink Panther – ud over den kæmpe lyserøde diamant, Henry Mancinis elegante tema og den sjove tegneseriefigur – er, at filmskaberne har holdt løjerne nede på cirka 90 minutter, for der er sandelig ikke meget historie over denne syvende film om den umulige Chief Inspector Jacques Clouseau. Steve Martin har denne gang hovedrollen, men selvom han er bedre end Roberto Benigni (der spillede hovedrollen i den forrige Pink Panther-film fra 1993), er han ingen Peter Sellers – ak!

Kevin Kline vandt engang en Oscar - tro det eller ej!

Copyright:
Fox Film
Kun en tåbe frygter ikke.... Clouseau
Plottet i komedien er ganske simpelt. Træneren for det franske fodboldlandshold er ejeren af den gigantiske diamant, som filmen er opkaldt efter. Da han koldblodigt bliver myrdet midt på fodboldbanen efter en stor sejr, står det franske politi nu med en svær sag på nakken. Den ambitiøse og beregnende politichef Inspector Dreyfuss (ulideligt spillet af Kevin Kline, der tilsyneladende ikke ved, hvad han skal stille op med rollen) planlægger at score points på at opklare sagen, men først vil han bruge en komplet tåbe til at tilpløre situationen, så han fremstår endnu mere overlegen. Derfor forfremmer han Clouseau og sætter ham på sagen.

Duer ikke!
Steve Martin har selv været med til at skrive manuskriptet, og det kunne have virket, for Martin har tidligere lavet flere fine film og ofte leveret nogle finurlige præstationer. Som det franske fjumrehoved, der alligevel altid redder dagen, holder han dog ikke. Ikke kun fordi, han ikke anstrenger sig, men mest fordi at manuskriptet ganske enkelt ikke fungerer. Scenarierne er ren falden-på-halen-komik af den værste slags, replikkerne er pinlige og figurerne usympatiske. Hvor Sellers formåede at portrættere Clouseau som et menneske med et socialt handicap og arbitrær arbejdsindsats, er Martins Clouseau anderledes endimensionel og egentlig temmelig enerverende.

Hun er bestemt Beyoncélicious, men tilstedeværelsen af frk. Knowles hjælper ikke filmen.

Copyright:
Fox Film
Lige ved og næsten
Ved at hyre franske Jean Reno til at spille Steve Martins makker, har man derimod ramt rigtigt: De er ofte sjove sammen, og Reno får virkelig testet sit sædvanlige pokerfjæs, for man skal lede længe efter mere rædsomme accenter udspyttet af amerikanske skuespillere. At både Jason Statham og Clive Owen har små cameos i filmen hjælper også. Især Owens rolle – som agent 006 – er sjov. Sporadisk bliver man næsten underholdt af festlighederne, men der er desværre alt for længe i mellem de humoristiske scener. Det meste er pinagtigt og usømmeligt for den herlige figur Peter Sellers skabte for over 40 år siden.
 
DVD-vurdering
Et kommentarspor med instruktøren følger med, men det kræver en helt særlig udholdenhed at nå igennem filmen to gange af den grund.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (4 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
jkcarlo
25-1-2007 23:37
genindspilningen lever på ingen måde op til klassikeren, og steve martin har langt fra peter sellers overlegne timing. men kan man "glemme" originalen, kan man godt få sig et godt grin alligevel. filmen indeholder sjove scener og kommer lige akkurat ud med skindet på næsen
*** (tre af seks stjerner)

Micwiz
12-9-2006 14:40
Wow steve martin er virkelig dårlig, undskyld til fans men han er da ikke istand til at udgive sig for en af verdens bedste komikere som Peter sellers, måske skulle han prøve at lave en genindspilning af dr.strangelove og s om han kan ødelægge den også.

Og beyonce tror jeg hun hedder er også med en popsangerinde /rb et eller andet pg er jeg den eneste der syntes der er langt mellem aspirerende sangerinder som vil prøve lykken indenfor tv/film, for jeg kan ikke mindes at have set en god præstation siden Mandy moore i A walk to remember.

Nej kedelig film sad nærmest og glædede mig til at Steve skulle stoppe sin accent og vende tilbage til film om familier med mere end 5 hoveder i familien, selvom jeg heller ikke er så meget for dem.

Nicolas
8-9-2006 02:29
ja historien er tynd a H til...men kan man ligde "falde på halen komedier" er det en af de film der giver mavesmerter...

Keebee
3-3-2006 21:38
Tyndt, letbenet, og uden den dybde
som Peter Sellers havde
Em af årets store skuffelser


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Sådan træner du din drage 23/7
Enough Said26/6
Flere bio-anmeldelser
 
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Kartellet2/7
LEGO-filmen - et klodset eventyr1/7
Lone Survivor30/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film involverer ikke utroskab?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android