Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Aeon Flux

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2005

Manuskript:
Phil Hay, Matt Manfredi

Producere:
David Gale
Gregory Goodman
Gale Anne Hurd
Gary Lucchesi

Fotograf:
Stuart Dryburgh

Klipper:
Peter Honess
Plummy Tucker

Komponist:
Theodore Shapiro

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(23 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
05-12-05:
Box Office uge 48: Harry holder toppen
01-02-05:
Theron får ekstra opbakning
03-09-04:
Slog du hovedet, Charlize?
14-07-04:
McDormand hjælper igen Theron
10-06-04:
Aeon & Sin forstærkes
01-06-04:
Theron og kvinderne
28-04-04:
Theron jager mafiaens millioner
27-02-04:
Theron som futuristisk lejemorder
 
Anmeldelser:
03-02-09:
Battle in Seattle
17-09-06:
North Country
12-07-05:
Head in the Clouds
20-06-05:
The Life and Death of Peter Sellers
23-08-04:
Monster
11-02-04:
The Italian Job
11-06-01:
The Yards
07-02-01:
Dobbeltspil [2000]
28-11-00:
Celebrity
07-11-00:
The Astronaut's Wife
 


DVD-specifikationer
Billedformat:


Lyd:


Ekstra materiale:
Aeon Flux

Anmeldt af:Nick Price
Genre:Action, Sci-Fi
Varighed:90 minutter
Instruktr:Karyn Kusama
 
Anmeldelsesdato:09-09-2006
Medvirkende:Som:
Charlize TheronAeon Flux
Marton CsokasTrevor Goodchild
Jonny Lee MillerOren Goodchild
Sophie OkonedoSithandra
Amelia WarnerUna Flux
Frances McDormandThe Handler
Se komplet creditliste her

Aeon Flop
 
En fjern fremtid, et lykkeligt samfund og en truende atmosfære af, at alt ikke er, som det skal være – hovedingredienserne i Aeon Flux er som så mange andre dystopiske fortællinger, og selvom indpakningen er glitrende og bøjet i de rette vinkler, fungerer filmen kun i momenter snarere end som samlet hele.


Copyright:
UIP
Aeon Flux er en toptrænet snigmorder i en fremtid, hvor Jordens befolkning fire århundrede tidligere faldt ofre for en virus, der dræbte milliarder. Nu er kun en lille del af befolkningen tilbage, og livet i megabyen Bregna er idyllisk og afsondret fra den vilde natur på den anden side af de store mure. Men en slange er krøbet ind i Paradis og oprørsbevægelsen Monicanerne forsøger med vold og magt at undtvinge de mystiske, og tilsyneladende udødelige, brødre Goodchild deres fire hundrede år lange regime. Byens befolkning er nemlig begyndt at forsvinde, ligesom de fleste lider under sære og uhyggelige drømme. Da Aeons søster bliver dræbt, ser hun rødt og hævn er alt, hun tænker over. Men er tingene nu så sort-hvide, som hun går og tror?

Som film har Aeon Flux ikke overlevet overførslen fra MTV-tegnefilm specielt godt. Charlize Theron er et lidt pudsigt valg som titelpersonen, selvom hun for så vidt klarer det nogenlunde og til tider forsøger at skabe en emotionel tilknytning til sin rolle. Selve historien har svært ved at undgå at være fragmenteret, selvom den overordnet set flyder glimrende og aldrig når at gå i stå (takket været filmens relativt korte løbetid). Produktionsværdien er fin, om end ikke helt så meget i top som sidste års vel nok nærmeste sammenligningsgrundlag, The Island, men alligevel føles det hele småt og snævert. Man keder sig ikke direkte, men man er på den anden side set heller ikke synderligt underholdt, og i sidste ende er Aeon Flux bedst på en tv-skærm en søndag med cola og popcorn i sofaen. I biografen formår den ikke at holde format.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (4 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Papfis
28-11-2006 21:00
AAAAAAAAHH! (Citat Dolph, flodhest)

At skulle indlægges til at se AEON FLUX igen, er mit værste mareridt, magen til snot skal man godt nok lede længe efter. Dette er halvanden time af mit liv jeg ALDRIG nogensinde får igen.

Som Papfis er jeg mere end frustreret over en film som AEON FLUX, jeg kan ikke engang finde en enkelt positiv ting ved denne vederstyggelige skamplet på filmhistorien. Skam dig Charlize Theron!

Jeg kan ikke fise i dag, men jeg slår en gedigen prut og løber skrigende væk med AEON FLUX laaangt i baggrunden.

Casper J.
14-6-2006 23:24
Hm. Købte denne film på Play.com for 140,- og kan i dag ærgre mig over, at jeg ikke valgte noget andet. AEON FLUX er rodet, underlig og fantastisk ordinær i sin dialog. Charlize Theron er mere end malplaceret i titelrollen, men selvom hun klarer det udmærket, er det tydeligt at hun ikke har meget at arbejde med (f.eks. når højdepunktet i en sætning er et snerrende: "You killed my sister!". Drop den og se i stedet en film som SERENITY.

* *
ud af 6

Kikset
10-3-2006 17:06
Endnu en mislykket tegneserieoverførsel, der ligesom computerspillenes umagiske transformation til film, er ugidelig, hamrende kedelig og uden nogen som helst æstetisk værdi. Den værste film siden Predator vs. Alien, Resident Evil og Alone in The Dark - nå ja, og så Steve Martin rædsomme Pink Panther-ynk.

James Hjertholm
3-3-2006 23:25
Tja, i det mindste ser charlize theron da meget lækker ud i denne film ;-)


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Sådan træner du din drage 23/7
Flere bio-anmeldelser
 
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Kartellet2/7
LEGO-filmen - et klodset eventyr1/7
Lone Survivor30/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film vandt i 1999 Oscaren for 'bedste film'?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android