CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
She's the Man

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2006

Manuskript:
Ewan Leslie, Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith

Producere:
Ewan Leslie
Jack Leslie
Lauren Shuler Donner

Fotograf:
Greg Gardiner

Klipper:
Michael Jablow

Komponist:
Nathan Wang

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
Scanbox

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(72 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
01-10-12:
Elsk mig igen
26-10-10:
Dear John
03-11-08:
Step Up 2: The Streets
30-03-04:
What a Girl Wants
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1.78-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1, DTS 6.1

Ekstra materiale:
Mange featuretter, slettede scener, gag reel, to kommentarspor
She's the Man

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie, Romantik
Varighed:101 minutter
Instruktør:Andy Fickman
 
Anmeldelsesdato:28-10-2006
Medvirkende:Som:
Amanda BynesViola
Channing TatumDuke
Laura RamseyOlivia
Robert HoffmanJustin
Jonathan SadowskiPaul
Alex BreckenridgeMonique
Se komplet creditliste her

Med Barden som 12. mand
 
Indrømmet, jeg er ikke en pige på 10 år. Dermed er jeg på ingen måde en del af målgruppen for She's the Man, hvor Amanda Bynes med overdreven mimik kæmper for at holde boldene i luften i historien om fodboldpigen Viola, der ikke vil finde sig i kønsdiskriminering og derfor udgiver sig for at være dreng, så hun kan komme på skolens fodboldhold. Forviklingerne er mange, kærligheden blomstrer i dens mest uskyldige udgave – og det hele er forsøgt undskyldt med en reference til Shakespeares "Helligtrekongersaften", som om det skulle legitimere andet end personernes sære og alt andet end nutidige navne.


Copyright:
Angel/Scanbox
Det gode ved filmen er, at den ikke behøver at legitimere sig selv. Den er intet andet end uforpligtende underholdning fra farcens ekstreme historiebog. Viola klæder sig ud som sin bror Sebastian, mens han stikker af til London for at dyrke musikken. Hun bor i flere uger uden at blive opdaget sammen med Sebastians nye roommate Duke, spiller sig på skolens førstehold i fodbold og forårsager romantiske kurrer på adskillige tråde – og det hele kulminerer naturligvis i to omgange, hvor Viola må skifte mellem sine identiteter for at undgå at blive afsløret.

Det kunne have været anstrengende, og der er bestemt også steder, hvor de tilgivende briller må i brug, men Amanda Bynes’ fornemmelse for komediens i virkeligheden strenge krav er god, og teaterinstruktøren Andy Fickman holder tempoet oppe i et gear, hvor nuancer og fordybelse bliver en ren umulighed.
She's the Man ankommer perfekt på åbningsdagen for fire ugers fodboldvanvid, hvor piger, der ser familie og kærester tabt til fjernsynets mange timers live-transmission, kan se, hvad lidt fodboldevner også kan føre til af succesoplevelser og lækre high school-fyre.
 
DVD-vurdering
Grundig udgivelse, hvor både de mange småfeaturetter samt de to fulde kommentarspor bringere os tættere på folkene bag filmen. At Amanda Bynes er et regulært livstykke overrasker næppe, men der er mange andre gode og hyggelige anekdoter i vente.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (17 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
hahahah
12-3-2012 12:52

hahahahahah

Nikolai
1-3-2012 16:00
Bedste film nogensinde, elsker den!

yeear
11-6-2008 14:19
det er min ynglingsfilm (:

LOVE Z
22-11-2007 19:42
Jeg har også set filmen,
og jeg synes også den
er god. Og den er også
sjov. (;

Trisse<'3
22-11-2007 19:08
Den er herre go'.*
Amanda Bynes.
Uff det minpige.<'3
Tjek hende i Hairspray.
Der er hun såå sød.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Amazing Spider-Man 217/4
Det store stilehæfte - Krigsdagbogen16/4
Når vinden rejser sig16/4
Fjerkongens rige10/4
Divergent10/4
Mig ejer ingen10/4
Non-Stop10/4
Rio 210/4
Yves Saint Laurent3/4
Guld3/4
Flere bio-anmeldelser
 
A Late Quartet22/4
Prisoners15/4
Frost14/4
Insidious 211/4
Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark9/4
Carrie8/4
The Weight of Elephants7/4
Ender's Game4/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
John Garfield arbejder på en tankstation i The Postman Always Rings Twice. Hvor?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sà°¥ Google
シャネル バッグ シャネル バッグ