CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
She's the Man

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2006

Manuskript:
Ewan Leslie, Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith

Producere:
Ewan Leslie
Jack Leslie
Lauren Shuler Donner

Fotograf:
Greg Gardiner

Klipper:
Michael Jablow

Komponist:
Nathan Wang

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
Scanbox

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(72 stemmer)

L�s ogs�...
Anmeldelser:
20-11-15:
Magic Mike XXL
01-10-12:
Elsk mig igen
26-10-10:
Dear John
03-11-08:
Step Up 2: The Streets
30-03-04:
What a Girl Wants
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1.78-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1, DTS 6.1

Ekstra materiale:
Mange featuretter, slettede scener, gag reel, to kommentarspor
She's the Man

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie, Romantik
Varighed:101 minutter
Instruktør:Andy Fickman
 
Anmeldelsesdato:28-10-2006
Medvirkende:Som:
Amanda BynesViola
Channing TatumDuke
Laura RamseyOlivia
Robert HoffmanJustin
Jonathan SadowskiPaul
Alex BreckenridgeMonique
Se komplet creditliste her

Med Barden som 12. mand
 
Indrømmet, jeg er ikke en pige på 10 år. Dermed er jeg på ingen måde en del af målgruppen for She's the Man, hvor Amanda Bynes med overdreven mimik kæmper for at holde boldene i luften i historien om fodboldpigen Viola, der ikke vil finde sig i kønsdiskriminering og derfor udgiver sig for at være dreng, så hun kan komme på skolens fodboldhold. Forviklingerne er mange, kærligheden blomstrer i dens mest uskyldige udgave – og det hele er forsøgt undskyldt med en reference til Shakespeares "Helligtrekongersaften", som om det skulle legitimere andet end personernes sære og alt andet end nutidige navne.


Copyright:
Angel/Scanbox
Det gode ved filmen er, at den ikke behøver at legitimere sig selv. Den er intet andet end uforpligtende underholdning fra farcens ekstreme historiebog. Viola klæder sig ud som sin bror Sebastian, mens han stikker af til London for at dyrke musikken. Hun bor i flere uger uden at blive opdaget sammen med Sebastians nye roommate Duke, spiller sig på skolens førstehold i fodbold og forårsager romantiske kurrer på adskillige tråde – og det hele kulminerer naturligvis i to omgange, hvor Viola må skifte mellem sine identiteter for at undgå at blive afsløret.

Det kunne have været anstrengende, og der er bestemt også steder, hvor de tilgivende briller må i brug, men Amanda Bynes’ fornemmelse for komediens i virkeligheden strenge krav er god, og teaterinstruktøren Andy Fickman holder tempoet oppe i et gear, hvor nuancer og fordybelse bliver en ren umulighed.
She's the Man ankommer perfekt på åbningsdagen for fire ugers fodboldvanvid, hvor piger, der ser familie og kærester tabt til fjernsynets mange timers live-transmission, kan se, hvad lidt fodboldevner også kan føre til af succesoplevelser og lækre high school-fyre.
 
DVD-vurdering
Grundig udgivelse, hvor både de mange småfeaturetter samt de to fulde kommentarspor bringere os tættere på folkene bag filmen. At Amanda Bynes er et regulært livstykke overrasker næppe, men der er mange andre gode og hyggelige anekdoter i vente.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (15 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
hahahah
12-3-2012 12:52

hahahahahah

Nikolai
1-3-2012 16:00
Bedste film nogensinde, elsker den!

yeear
11-6-2008 14:19
det er min ynglingsfilm (:

Anna
22-11-2007 19:05
Det her er sku en ægte pigefodbold film!!!
Sådan her skal fodbold være!
drenge og piger sammen!
det er jo det denne her film viser... PIGER ER LIGE SÅGODE SOM DRENGE!!!
Sådan Viola (Amanda Bynes)

Andemad
16-6-2007 21:57
Feeed film!

Jeg synes også at det er rigtig godt at man ikke kan se at hun er en pige, når hun er klædt ud.

Det plejer at være mænd dr klæder sig ud som kvinder, og man kan altid TYDELIGT se at det er mænd. F.eks i White Chicks. -Det er en fed film, men man kan bare alt for tydeligt se at det ikke er de rigtige. ..

Men anyways . Fed film, god humor, godt skuespil.

5/6 *

:)


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
En mand der hedder Ove26/5
Warcraft26/5
Al Medina19/5
X-Men: Apocalypse19/5
Meeres Stille19/5
L'Attesa19/5
A Hologram for the King19/5
Slangens favntag19/5
The Diary of a Teenage Girl19/5
Heart of a Dog12/5
Flere bio-anmeldelser
 
Joy23/5
Youth20/5
The Hateful Eight10/5
Filmen om radiserne - med Nuser og Søren Brun9/5
Me and Earl and the Dying Girl6/5
The Wolfpack3/5
Jagten på Chaplin2/5
Point Break29/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film involverer ikke utroskab?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2016 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google