Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Just My Luck

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2006

Manuskript:
I. Marlene King, Amy Harris

Producere:
Arnon Milchan
nold Rifkin
Bruce Willis

Fotograf:
Dean Semler

Klipper:
Debra Neil-Fisher

Komponist:
Teddy Castellucci

Censur:
Tilladt for alle

Distributr:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(45 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
28-10-05:
Unge stjerner med i Estevez’ Bobby
03-06-04:
Lohan junglerer to jobs
01-06-04:
How to Lose får opfølger
 
Anmeldelser:
26-06-12:
This Means War
14-07-08:
He's the girl
20-02-07:
A Prairie Home Companion
16-01-06:
Herbie - for fuld udblæsning!
15-12-04:
Mean Girls
02-06-04:
Freaky Friday
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1.85-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Featuretter, slettede og forlængede scener
Just My Luck

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie, Romantik
Varighed:98 minutter
Instruktr:Donald Petrie
 
Anmeldelsesdato:20-11-2006
Medvirkende:Som:
Lindsay LohanAshley Albright
Chris PineJake Hardin
Samaire ArmstrongMaggie
Bree TurnerDana
Missy PylePeggy Braden
Faizon LoveDamon Phillips
Se komplet creditliste her

I medgang og modgang
 
Den gode frøken Lohan har været igennem en del, siden vi sidste gang kunne opleve hende i de danske biografer med Herbie - for fuld udblæsning!. Især i USA har pressen fablet løs om hendes vægt, forældre og festvaner, men er man tilhænger af den rødhårede diva, vil man utvivlsomt have ignoreret den grimme sladder – for er man rigtig fan, er man det både i medgang og modgang. Denne film falder uheldigvis under kategorien 'modgang', da den ligger langt fra Lohans tidligere så fine komedier.


Copyright:
Fox Film
Undskyld, hvad var navnet på det renseri?
Denne gang spiller hun sammen med den ukendte Chris Pine – der ligner James Marsdens lillebror, men ikke er det – i en kæk historie om to meget forskellige unge mennesker. Den ene er altid svineheldig, den anden det stik modsatte. Da vores to unge personer krydser veje, skifter heldet mellem dem og således hopper løjerne fra den ene yderlighed til den anden. Det bliver hurtigt trivielt. Udgangspunktet er naturligvis som taget ud af et eventyr, for ingen kan være så heldige som Lindsay Lohans figur først er. Regnen stopper, når hun går på gaden, hun scorer helt alene en kæmpe kunde til det PR-firma, hun arbejder hos, renseriet leverer Sarah Jessica Parkers Dolce & Gabbana-kjole, da hun står og mangler noget festtøj – og da kjolen tilmed er hendes størrelse, ved vi, at hun er utilgivelig heldig. Man bliver altså nødt til at sluge filmens betingelser, hvis man skal kunne nyde den. Og det er svært.

Kedelige klichéer
Just My Luck er instrueret af Donald Petrie, manden der tidligere har leveret både nogenlunde vellykkede (Agent Catwalk, My Favorite Martian) og svært kiksede komedier (Halløj på Wall Street, Welcome to Mooseport). Denne film ligner hans tidligere værker, idet den trækker meget på skuespillerne, mens den sniger sig rundt om et fjollet plot, men hvor Kate Hudson og Matthew McConaughey reddede How to Lose a Guy in 10 Days – som Just My Luck minder meget om – kan Lohan og Pine ikke løfte denne film. Vi falder aldrig for figurerne, som er alt for stereotype, historien bliver aldrig rigtig morsom, da optrinene er alt for nuttede, og handlingens udvikling kommer aldrig med overraskelser.


Copyright:
Fox Film
Undgå ligegyldighederne
Sådan er det at være fan. Man må tage det sure med det søde. Hvis man allerede synes om Lindsay Lohan, vil undertegnedes skuffelse over denne film næppe spille nogen rolle, og den snart 20-årige stjernes status i Hollywood er da hverken faldet eller steget på grund af Just My Luck. Fremover må man bare håbe, at Lohan vælger nogle mere udfordrende film (vi glæder os specielt til at se hende i Robert Altmans nye film) og holder sig fra disse samlebåndsprodukter med en sød fyr og en frisk pige, der kysser lidt og indser, at de egentlig begge er ret heldige, fordi de har fundet hinanden. Bedre held næste gang, Lindsay!
 
DVD-vurdering
Standardudgivelse med korte featuretter samt slettede scener. Det sker med ekstra fokus på bandet McFly, som medvirker i filmen.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (13 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Lina
25-10-2011 18:38
You put the lime in the coconut and drink the atrcile up.

rikke
17-9-2008 21:11
jeg er stor fan af McFLY!!!
den måde de er i filmen gør dem bare endnu sejere end de var inden jeg så den!! de er så lækre at man næsten ikke forklare det!!!!

pernille
15-11-2007 17:24
mcfly <33 de r så lækre deri ;D

T
11-11-2007 15:36
Jeg elsker Mcfly<3, håber bare at de ville komme til danmark og spille....har ikke set just my luck endnu, men de ser lækre ud..

candy
3-6-2007 22:33
jeg så den udelukkende på grund af dejlige Mcfly! Ellers er jeg ikke så vild med Lohan, nej >_<


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Han blev oprindeligt tilbudt hovedrollen i Farewell, My Concubine (1993) overfor Leslie Cheung, men afslog, da han frygtede, at filmens tematik – der omhandler homoseksualitet – ville ødelægge hans popularitet – hvad hed han?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android