Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Superman Returns

Produktionsland:
USA, Australien

Produktionsr:
2006

Manuskript:
Michael Dougherty, Dan Harris

Producere:
Gilbert Adler
Jon Peters
Bryan Singer

Fotograf:
Newton Thomas Sigel

Klipper:
Elliot Graham
John Ottman

Komponist:
John Ottman

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributr:
Warner Home Video

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(66 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
14-03-05:
Singer bringer Brando tilbage
03-02-05:
Superman bliver adopteret af Saint
14-01-05:
Flere folk til Superman & The Da Vinci Code
04-01-05:
Superman vender tilbage – med specielle stjerner
20-10-04:
Ny Superman fundet
19-07-04:
X-Man instruerer Superman
20-11-03:
Portman og Donner med i Superman 5
 

Ls ogs...
I temaet Oscar 2007:
 
Det gyldne kompas
Pans labyrint
Oscar-vinderne 2007
The Good Shepherd
Notes on a Scandal
Letters from Iwo Jima
Oscar nomineringerne 2007
Little Children
En ubekvem sandhed
Dreamgirls
Jagten på lykke
The Last King of Scotland
Blood Diamond
Apocalypto
Children of Men
The Prestige
Biler
United 93
Illusionisten ['06]
Happy Feet
Flags of Our Fathers
Poseidon
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste
The Black Dahlia
Marie Antoinette
Little Miss Sunshine
The Departed
Borat
The Queen
Babel
De andres liv
Click
The Devil Wears Prada
Monsterhuset
Volver
Efter brylluppet

DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 2.40-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Intet
Superman Returns

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Action, Adventure
Varighed:147 minutter
Instruktr:Bryan Singer
 
Anmeldelsesdato:11-12-2006
Medvirkende:Som:
Brandon RouthClark Kent/Superman
Kate BosworthLois Lane
Kevin SpaceyLex Luthor
James MarsdenRichard White
Frank LangellaPerry White
Sam HuntingtonJimmy Olsen
Se komplet creditliste her

En frelser vender hjem
 
Superman, hvor har han dog været i alle disse år, hvor stort set alle andre tegneseriefigurer har været gennem filmmøllen. Jo, han har såmænd været en tur væk fra kloden og ude for at besigtige resterne af sin hjemplanet, Krypton. Instruktøren Bryan Singer har valgt at glemme alt om de to sidste af de hidtidige fire moderne Superman-film, så Superman Returns samler den røde kappe op et sted, der kunne ligge umiddelbart efter Superman II, hvor Lex Luthor er i fængsel og Lois Lane har opgivet håbet om, at hendes stålhærdede superhelt vender tilbage fra det ydre rum.


Copyright:
Sandrew Metronome
Straks fra første minut er der dog fare på færde. Lex Luthor er på klassisk skurkevis sluppet ud af fængslet igen og er i samme håndevending kommet til penge ved at snyde en gammel dame på hendes dødsleje, Superman brager tilbage på Jorden i en ildkugle på sine fædrene marker – og Lois Lane er som fuldtidsarbejdende mor i fuld gang med at dække opsendelsen af en rumraket. Verden er ved at drukne i en bølge af forbrydelser; der hersker ingen tvivl om, at man har savnet en retfærdighedens forkæmper, en forsvarer af alting ret og godt – ja, kort sagt en frelser.

Brandon Routh er det ubeskrevne blad i Superman Returns, men producenterne havde ingen betænkeligheder ved at lade ham udfylde den krævende titelrolle, og der er heller intet at udsætte på hans firskårne kæbeparti og kejtede attitude, når han vender superhelterollen ryggen og optræder som journalisten Clark Kent, Lois’ kollega, der aldrig helt når på højde med situationen. Kevin Spacey og Parker Posey har det så sjovt som skurkeparret, at det smitter langt ned i salen, og uden Spaceys manisk megalomane superskurk og hans evindelige forsøg på at få Superman ned med nakken ved hjælp af en flis kryptonit, havde filmen været en ganske anden og mindre fortælling.


Copyright:
Sandrew Metronome
I Richard Donners udgaver handlede det om "truth, justice and the American Way", men da det er svært at forestille sig en gennemført, patriotisk amerikansk heltehistorie i disse globaliseringstider, er frelserrollen nu udvidet, så "den flyvende fæstning" dækker hele kloden under mottoet "truth, justice and all that stuff...", som det bliver vist i en montage undervejs, hvor han redder folk og fæ på alle eksisterende bredde- og længdegrader. Bryan Singer tager rollen som frelserfortolkeren højtideligt, grænsende til det selvhøjtidelige i flere scener, men formår alligevel at genoplive et af filmhistoriens store ikoner uden at fejle eller sætte de oprindelige film (igen tænker vi kun på de to første) i et dårligere lys – og måske netop derfor er Superman Returns trods sin højstemte tone og alt for lange spilletid en gedigent underholdende oplevelse.
 
DVD-vurdering
Intet ekstramateriale på den lille udgivelse.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (11 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Søren
28-2-2007 23:56
Hvad der skuffede mig mest var den antiklimatiske og pinagtigt gennemskuelige slutning. Jeg krummede tæer de sidste 15 minutter!
ØV!

Klaus
12-12-2006 10:25
Hvor er den dog skuffende denne film. Godt nok har den et par flotte scener, men den er alt for lang og kedelig. Brandon Routh spiller elendigt som superman og han har næsten ingen replikker hele filmen igennem. Det gør, at man slet ikke føler noget for ham. Den er desværre slet slet ikke på højde med hverken de gamle superman-film eller de nye spiderman-film eller Batman Begins. 2/6 stjerner hvor den ene udelukkende er pga. de flotte scener der er.

tille9
3-12-2006 11:43
johannes Mørch: Få dig et liv og et had til dig selv! Du må jo være en sur person, med de påstande du har. Hvorfor er der sådan et USA had i dig? Brug da din energi på noget fornuftigt. Se nogle danske film, så bliver du mere glad. C";)

peter m
16-8-2006 18:29
jeg syntes det er en kanon fed film. og den lever op til mere en jeg har turdet forventet. da jeg havde rigtig høje forventninger! når man læser anmeldelser er der nogen som mener den er for lang og uden action?! var der for megt action og mindre skulespil var den blevet dømt som en tomhjernet action film! den har alt action, kærlighed og masser af flotte scener! den er for mig den ultimative superhelte film og kun BAtman begins når op på siden af den!

Mille
10-8-2006 19:18
Jeg synes Superman returns, er en helt vildt fed film. Den levede klart op til alle mine forventninger.
Og jeg synes Brandon Routh er utrolig god i rollen som både Superman og Clark Kent! . . .Han gør det sQ godt!! :)


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvorfor var der store protester, da Elia Kazan vandt en æres-Oscar i 1999?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android