CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Garfield 2: A Tail of Two Kitties

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2006

Manuskript:
Alec Sokolow

Producere:
John Davis

Fotograf:
Peter Lyons Collister

Klipper:
Peter S. Elliot

Komponist:
Christophe Beck

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(29 stemmer)

Links
Filmens danske hjemmeside

L�s ogs�...
Nyheder:
12-08-05:
Murray og Meyer med i Garfield 2
11-04-05:
Garfield vender tilbage
 
Anmeldelser:
01-07-08:
Alvin og de frække jordegern
07-12-04:
Garfield
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1.85-1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
The Nine Lives of Garfield, Drawing With Jim Davis, Pen and Ink, Garfield-tegneserier, Hot Dogs and Cool Kitties, On the Town, Musikvideo, spil
Garfield 2

Anmeldt af:Søren Langelund
Genre:Komdie
Varighed:82 minutter
Instruktør:Tim Hill
 
Anmeldelsesdato:11-12-2006
Medvirkende:Som:
Bill MurrayGarfield, ori. stemme
Tommy KenterGarfield, dk. stemme
Breckin MeyerHarald
Mads KnarreborgHarald, dk. stemme
Jennifer Love HewittLisbet
Mille Hoffmeyer LehfeldtLisbet, dk. stemme
Se komplet creditliste her

Kattens til filmatisering
 
Mens det er lykkedes Hollywood at overføre store superhelte fra tegneserier til spillefilm, har den samme kunst vist sig sværere at udføre, når mere rendyrkede komiske karakterer skulle transporteres fra papir til celluloid. Terrence Hills 1991-filmatisering af Lucky Luke var en decideret katastrofe, og den gæve Asterix har i spillefilm-formatet også haft svært ved at leve op til sin forrygende tegneserie-charme. I 2004 var turen så kommet til Jim Davis’ digre, dovne, dumsmarte kat Garfield, og selvom resultatet var imponerende fattig på iderigdom, skulle der naturligvis laves en toer. Så igen forsøges verdens mest udbredte tegneseriefigur via ikke særlig overbevisende computergrafik at blive vækket til live, og selvom Garfield 2 er sjovere end sin forgænger understreger den stadig, at den lade kat hører hjemme i de seriestriber, hvor 263 millioner avislæsere dagligt følger ham.


Copyright:
Fox Film
Garfields engelske dobbeltgænger
Garfield 2 udspiller sig i og omkring London, hvor Harald (Breckin Meyer) med Garfield og Futte på slæb er taget over for at fri til den smukke Lisbeth (Jennifer Love Hewitt). Uden for byen arver den forkælede kat Prince et fornemt herresæde for næsen af den afdøde ejerindes ondsindede, sleske nevø (Billy Connolly), og han vil naturligvis gøre alt for at skaffe katten af vejen, så han kan overtage slottet og formuen. Prince ligner dog Garfield til forveksling, så da de to ved en tilfældighed forveksles og bytter plads, sættes der røre i den britiske andedam, og det er nu op til Garfield at redde dagen.

Kun for de allermindste
Desværre er historien lige så absurd og usammenhængende, som man kunne frygte, og kun de allermindste tilskuere vil falde for de fjollede løjer. Som i etteren er Davis’ særlige sans for at fange Garfields sorte sarkasme med et enkelt blik eller et skævt ansigtsudtryk også tilsidesat til fordel for en mere rapkæftet og åbenhjertet Garfield, som til tider nærmest agerer actionhelt. Det er mildest talt ikke en god byttehandel, og det gør ikke den platte falde-på-halen-komik nemmere at finde sig til rette med.


Copyright:
Fox Film
Kenter frem for Murray
Et stort problem er også, at hverken Garfield, Futte eller Harald ligner sig selv fra tegneserien. Sidstnævnte er for pæn og sød, Futte er blot en normal hund frem for en animeret figur, og Garfield er karaktertegnet så familievenligt, at man aldrig for alvor tror, at den herligt overlegne kat fra avisstriberne har indtaget filmstrimlen. Når det så er sagt, så er danske Tommy Kenter en langt sjovere Garfield end Bill Murray (der lægger stemme til originalversionen), og Garfield 2 har flere rendyrkede, virkningsfulde morsomme øjeblikke end sin forgænger. Det siger dog mere om forgængeren end om denne efterfølger, der ikke bliver mere end et lunkent sommerferie-tilbud for ukritiske børn og barnlige sjæle.
 
DVD-vurdering
Omfattende, men kortfattet ekstramateriale, hvor det mest interessante er besøget hos Jim Davis, hvor vi følger en stribe blive til. Især ekstramaterialet for de yngste skuffer.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (20 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
michael kors outlet
31-12-2015 20:51
It impressed, I need to say. Actually rarely do I encounter a blog that each educative and entertaining, and let me inform you, you might have hit the nail on the head.
michael kors outlet http://www.michaelkorsoutletstore.us

cheap ray bans
30-12-2015 02:40
After study just a few of the weblog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site checklist and might be checking back soon.
cheap ray bans http://www.cheapraybans.name

cheap ray ban sunglasses
28-12-2015 07:39
The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my choice to learn, however I actually thought youd have one thing interesting to say.
cheap ray ban sunglasses http://cheapraybans.outletonlinestores.net/

cheap ray bans
23-12-2015 13:49
This web site is something that's needed on the net, somebody with somewhat originality. helpful job for bringing one thing new to the internet!
cheap ray bans http://raybanoutlet.vintagelicio.us

cheap michael kors handbags
20-12-2015 14:25
I offer the ideas above as basic inspiration however clearly there are questions just like the one you convey up the place
cheap michael kors handbags http://www.michaelkorsoutletonline.biz


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Fifty Shades of Black4/2
Den danske pige4/2
Ex Machina4/2
Brødre [2015]3/2
The Big Short28/1
Tordenskjold & Kold28/1
Motley's Law27/1
The Revenant21/1
Krop & sjæl21/1
Peggy Guggenheim: Art Addict21/1
Flere bio-anmeldelser
 
Trainwreck2/2
Den franske forbindelse1/2
Maze Runner: Infernoet29/1
No Escape25/1
Phoenix22/1
Hitman: Agent 4719/1
Pixels8/1
Self/less23/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad hedder tvilingerne i High School Musical-filmene?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2016 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google