Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Stranger Than Paradise

Produktionsland:
USA, Tyskland

Produktionsr:
1984

Manuskript:
Jim Jarmusch

Producere:
Sara Driver

Fotograf:
Tom DiCillo

Klipper:
Jim Jarmusch
Melody London

Komponist:
John Lurie

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
Criterion Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(13 stemmer)

L�s ogs�...
Anmeldelser:
03-04-07:
Night on Earth
03-04-07:
Permanent Vacation
03-04-07:
Dead Man
03-04-07:
Down by Law
03-04-07:
Mystery Train
 


DVD-specifikationer
Billedformat:


Lyd:


Ekstra materiale:
Stranger Than Paradise

Anmeldt af:Kenneth McNeil
Genre:Komedie, Drama
Varighed:85 minutter
Instruktr:Jim Jarmusch
 
Anmeldelsesdato:03-04-2007
Medvirkende:Som:
John LurieWillie
Eszter BalintEva
Richard EdsonEddie
Cecillia StarkAunt Lotte
Danny RosenBilly
Tom DiCillothe airline agent

Små og store sandheder i sort/hvid
 
Ét billede står klart tilbage. Altså, flere enkeltbilleder er mindeværdige, men specielt ét er ætset ind på den indre retina: Willie (John Lurie) og Eva (Eszter Balint), der sidder stille, nærmest forstenede opslugt og oplyst af tv’ets neonskær. På én og samme tid tæt klemt sammen fysisk i den lille, klamme stue og på det mentale samværsplan helt fremmede for hinanden.

De – småhustleren fra New York og hans kusine, på pludselig visit fra Ungarn – er på vej, men ikke på vej noget sted hen. De ender med at tage en rejse med vennen Eddie (Richard Edson) på slæb; ironisk nok til et solrigt Florida i skærende kontrast med deres sorte skjorter og dystre sind. De kigger ud i luften, trætte og deprimerede, men engang i mellem, en sjælden gang eller to, smiler de også.

Inden det rigtigt er begyndt, er det slut. Rejsen fører ingen steder, kommunikation strander i misforståelser og banaliteter om hestevæddeløb og færdigretter. Dét er selvfølgelig pointen. Nogle gange lidt for sløvt fortalt, nogle gange med lidt for meget vægt på de dvælende sort/hvide-billeder. Små anker mod en endnu mindre, en endnu smallere film, der, stik imod tone og stil, stik imod de jazzkøligt blå personer, formår at bide sig fast. Stranger Than Paradise? Bestemt.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (61 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
??????? ????? ?????? ??????????
10-4-2015 20:04
And how much?,

nod32 ????? ???? ????????
9-4-2015 04:11
Maybe enough news on this topic?,

Clemente
24-2-2015 03:48
I've just started at http://www.streamsweden.com/foretaget/ inderal 40 costo Oil traders are closely watching the dispute, as therefinery provides steam for a pipeline that brings crude oilfrom the Forties North Sea oilfield, one of the four crudegrades that underpins the Brent benchmark.

Danilo
24-2-2015 03:48
Recorded Delivery http://www.streamsweden.com/foretaget/ buy propranolol 40mg "We can confirm that the first elements of the investigationmake us think it was a suicide. It is impossible to say at thisstage how long the investigation will take," said Pierre-AndreWaeber, spokesman at the cantonal police in Freiburg.

Quentin
24-2-2015 03:48
I came here to work http://www.streamsweden.com/konsulttjanster/ inderal retard depotkapsel With Rodriguez thereâ??s never a dull moment. Across town, the Mets donâ??t do playoff races. They try to stay relevant by providing daily updates on Matt Harveyâ??s condition. â??Heâ??s still not having surgeryâ? is what amounts to big news in Queens. (The smart money says Harvey has Tommy John surgery in March and the Mets will begin selling 2015 to their loyal and abused fan base by late April.)


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Tomorrowland21/5
I dine hænder (dk)21/5
The Duke of Burgundy21/5
Salt of the Earth21/5
Jimmy's Hall14/5
Mad Max: Fury Road14/5
Wild Tales7/5
Blade Runner - The Final Cut7/5
Kys mig, for fanden7/5
The Guest7/5
Flere bio-anmeldelser
 
Exodus11/5
Taken 38/5
Bag fjendens linjer5/5
Ida4/5
Pingvinerne fra Madagascar1/5
Klokkeblomst og legenden om Ønskedyret28/4
A Hard Day's Night27/4
Words and Pictures22/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvor ender filmen Point Break?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google