Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Stranger Than Paradise

Produktionsland:
USA, Tyskland

Produktionsr:
1984

Manuskript:
Jim Jarmusch

Producere:
Sara Driver

Fotograf:
Tom DiCillo

Klipper:
Jim Jarmusch
Melody London

Komponist:
John Lurie

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
Criterion Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(13 stemmer)

L�s ogs�...
Anmeldelser:
03-04-07:
Night on Earth
03-04-07:
Permanent Vacation
03-04-07:
Dead Man
03-04-07:
Down by Law
03-04-07:
Mystery Train
 


DVD-specifikationer
Billedformat:


Lyd:


Ekstra materiale:
Stranger Than Paradise

Anmeldt af:Kenneth McNeil
Genre:Komedie, Drama
Varighed:85 minutter
Instruktr:Jim Jarmusch
 
Anmeldelsesdato:03-04-2007
Medvirkende:Som:
John LurieWillie
Eszter BalintEva
Richard EdsonEddie
Cecillia StarkAunt Lotte
Danny RosenBilly
Tom DiCillothe airline agent

Små og store sandheder i sort/hvid
 
Ét billede står klart tilbage. Altså, flere enkeltbilleder er mindeværdige, men specielt ét er ætset ind på den indre retina: Willie (John Lurie) og Eva (Eszter Balint), der sidder stille, nærmest forstenede opslugt og oplyst af tv’ets neonskær. På én og samme tid tæt klemt sammen fysisk i den lille, klamme stue og på det mentale samværsplan helt fremmede for hinanden.

De – småhustleren fra New York og hans kusine, på pludselig visit fra Ungarn – er på vej, men ikke på vej noget sted hen. De ender med at tage en rejse med vennen Eddie (Richard Edson) på slæb; ironisk nok til et solrigt Florida i skærende kontrast med deres sorte skjorter og dystre sind. De kigger ud i luften, trætte og deprimerede, men engang i mellem, en sjælden gang eller to, smiler de også.

Inden det rigtigt er begyndt, er det slut. Rejsen fører ingen steder, kommunikation strander i misforståelser og banaliteter om hestevæddeløb og færdigretter. Dét er selvfølgelig pointen. Nogle gange lidt for sløvt fortalt, nogle gange med lidt for meget vægt på de dvælende sort/hvide-billeder. Små anker mod en endnu mindre, en endnu smallere film, der, stik imod tone og stil, stik imod de jazzkøligt blå personer, formår at bide sig fast. Stranger Than Paradise? Bestemt.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (51 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/126.html
9-1-2015 17:57
Cheap Nike nfl Jerseys for sale, Wholesale Nike nfl Jerseys from china official factory.
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/126.html http://kimberlysfans.com/2014-10-15/126.html

http://kimberlysfans.com/2014-10-15/106.html
4-1-2015 04:22
Cheap Authentic nfl Jerseys For Sale, Wholesale Also Free Shipping
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/106.html http://kimberlysfans.com/2014-10-15/106.html

http://kimberlysfans.com/2014-10-15/42.html
2-1-2015 17:53
Cheap MLB Iphone Case Wholesale Fast Shipping
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/42.html http://kimberlysfans.com/2014-10-15/42.html

http://kimberlysfans.com/2014-10-15/138.html
1-1-2015 06:07
Cheap nfl Jerseys For Sale Promotion
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/138.html http://kimberlysfans.com/2014-10-15/138.html

http://kimberlysfans.com/2014-10-15/80.html
29-12-2014 12:48
2013 new nfl Jerseys for sale, Cheap price for nfl Jerseys from china nfl Jerseys factory, free shipping.
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/80.html http://kimberlysfans.com/2014-10-15/80.html


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Big Hero 629/1
The Imitation Game29/1
Project Almanac29/1
Party Girl29/1
Seventh Son22/1
Birdman22/1
American Sniper22/1
Foxcatcher15/1
En chance til15/1
Paddington15/1
Flere bio-anmeldelser
 
Fasandræberne20/1
Begravet i fortiden19/1
Hundredefodsrejsen16/1
Joe13/1
What If9/1
Deliver Us from Evil2/1
Teenage Mutant Ninja Turtles29/12
Into the Storm19/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem stod for de letbenede Familien Gyldenkål-film i 1970’erne?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google